Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4640
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2008. november 10.

Ms. Press és Mr. Press ébredésére

Egy fotelban ülve ébredtem. Nem is tudom, hogy megtörtént-e, vagy álmodtam ami bennem kavarog. Fotel elõtt a finom szõnyegen egy szexi szõke istennö fekszik fedetlen testel. Tehát megtörtént. Ha pedig eképp történt viszonoznom kell a gyönyört amit nyújtott.
Megcirógatom hosszú hajával selymes vállát amitõl felriad. Kérdezni akar, de nem engedem. Felemelem a szõnyegrõl, és az ágyhoz viszem, hasra teszem le.
Végig simítom selymes bõrét, majd apró csókok, és gyengéd harapások kiséretében felfedezõútra indulok a gyünyörû testen.
A feneke dombjai hihetetlenûl érzékenynek bizonyulnak, lassan szétnyitom õket, látszik mit rejtenek a húsos farpofák.
Szexi éhes puncit mely gyöngyözik a kéjnedvek lucskától, és izmos popólyukat mely húsevõ virágként figyeli akad-e valami \"fogára való\" falat. Lasan hanyatt döntöm a lányt, combjai szétnyilnak, puncija teljes valójában szemem elé kerül. Kevés a látvány, érezni akarom illatát, ízét ennek a kéjbarlangnak. Lassan körkörös mozdulatokkal nyalni kezdem a gyöngyözõ csiklót, miközben újjammal a bejáratot kutatom. A lány egyre erõsebben nyomja tüzes ágyékát az ajkamnak, én egyre erõsebben szivom, nyalom a csodás ízû puncit. A már bentlévõ újjam mellé még egyet becsúsztatok, megkeresem a legnagyobb kéjt kiváltó helyet, és finoman dörzsölgetni kezdem. Közben szinte levegõvétel nélkül jár a nyelvem a sikos puncin. Az összhatás nem marad el, a csodás test ivbe feszül, az izomgyûrük majdnem leharpják az újjaimat ahogy a lány átadja magát a visszafordíthatatlan élvezetnek. A kéjnedvek patkokban folynak le az arcomon ahogy felemelem a fejem. A lányt figyelem, nem kérdezek, csak remélem, hogy lesz még folytatás.

Nézd meg Kontiki többi szexi történetét is!