Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Bandi
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 14375
Szavazatok: 22
Feltöltve: 2011. november 22.

Strandolás

Történetem 2010-bõl való. És az egyik környékbeli tónál történt velem. Nem vagyok egy nagy strandra járós ember, talán mert nem tudok úszni. De ha van egy jó társaság, akkor szívesen elmegyek. Így volt ez akkor is.
Egyik nap mikor dolgoztam nagyon meleg volt, gondoltam is holnap szabadnapos leszek, tuti esni fog. Bár az elõrejelzés ugyanolyan meleget ígért mint aznap. Tervezgettem is, mit lehetne csinálni holnap. Este fele összefutottam Klaudiával(18), akivel jó barátok vagyunk és ennyi. Tudunk egymásról sok mindent, de testiség nem történt semmi. Max arcra puszi, ha üdvözöltük egymást. Szóval Klaudiával beszédbe elegyedtünk. A szokásos beszélgetés, mizu, hogy vagy, stb... körök után, a munkámra meg a melegre terelõdött a szó. Megbeszéltük milyen rossz ilyen melegbe dolgozni. Mondtam neki, elég meleg lehet a víz, este ha végeztem a melóval menjünk el csobbanni egyet. Eleinte benne volt aztán mondta, hogy inkább másnap menjünk. Ebben maradtunk. És abban, hogy 10-11 körül kellene menni.
Másnap délelõtt 9 körül ébredtem, rendbe szedtem magam ami javarészt borotválkozásból(mindenhol) állt, ettem, és felhívtam Klaudiát. Olyan 10 óra lehetett.
-Szia! Az elõbb keltem. Ne haragudj! - szólt kissé álmos hangon
-Szia! Jaj ne viccelj! Miért haragudnék!? - tettem fel a költõi kérdést, de nem hagytam rá válaszolni - Kb. mire készülsz el?
-Fél óra. Te már kész vagy?
-Igen én már készen állok - mondtam
-Akkor gyere át addig.
-Jó átmegyek, úgyis unatkoznék itthon egyedül.
-Gyere csak. Na de rakjuk le azzal is korábban kész leszek.
-Oké. Pár perc és ott vagyok. Szia
-Szia
Elköszöntünk és összekaptam magam, kocsiba pattantam, irány Klaudia. Megérkeztem, csengettem és Bianka(17), Klau barátnõje, akivel hasonlóan jó viszonyba vagyok, nyitott ajtót. Meglepõdve végigmértem. Festett fekete, hullámos haja volt, piros bikini felsõ valami aranyszínû motívumokkal, fedte a szép, formás cickóit. Nem voltak kis mellei, olyan pont jók. Nos felûl csak ennyi, a tekintetemmel haladtam lefele, a köldökében a piercing ezüst színe nagyon jól mutatott a nap barnította hasához. Alul meg egy fehér nagyon rövid short, alatta meg(ekkor még csak gondoltam) a bikinije alsó része, a lábai csodálatosak szintén szép barnák. És egy piros tangapapucs volt a tekintettúrám vége. Gyönyörû volt.
-Szia! Én is mennék veletek ha nem gond - mondta mosolyogva, mivel tudta hogy egyáltalán nem lesz probléma
-Szia! Ha ilyen látvány fogad miután kinyitod az ajtót nekem, nem tudok nemet mondani semmire - próbáltam kis poénba burkolni a dicséretet
-Ohh ne hozz zavarba. Klau mindjárt kész és mehetünk. Addig gyere be
-Mintha itthon lennél - mondtam nevetve
Ahogy beléptem Klau is üdvözölt miután kinézett a szobájából. Amíg elkészült addig beszéltünk Biával. Elmondta, hogy Klau meghívta és mikor megtudta, én leszek a harmadik örült, hogy nem valami hülyével vagy hülyékkel mennek akik isznak egész nap és délután már nem tudnak normálisan viselkedni. Ennek megörültem hogy így vélekedik rólam. Úgy 5 perce beszélhettünk, mikor nyílt a szoba ajtó. Klau kilépett olyan filigrán természetû volt mint általában. Izgatottan mondta, kész van és közben pördült egyet. A kérdésére, hogy hogy néz ki, én vágyakozó tekintettel csak annyit mondtam szép vagy. Végigmértem õt is. A haja enyhén hullámos szõkés-barna. Világos-kék bikini-felsõ, rajta is látszólag ugyanolyan fehér rövid short és fehér tangapapucs. Klau is szép napbarnított bõrû volt. A két lány testalkatra nagyjából hasonló volt, talán Bia egy hajszállal vékonyabb volt. Viszont talán emiatt Klaunak kicsivel nagyobb mellei voltak.
Mielõtt elindultunk volna Klau még itallal kínált. Én egy üdítõt ittam õk szintén, viszont eszébe jutott Biának, hogy megbeszéltek valamit tegnap. Én nem tudtam mirõl van szó és mi lesz most. Klau eltûnt egy fél percre és pálinkás üveggel tért vissza. Megittak egyet, aztán töltött még egyet Klau, mondván mielõtt megyünk lehúzzák. Erre került a sor. Megitták, én is az italomat és elindultunk a kocsi felé. Én értem a kocsihoz elõször, õk kicsit lemaradva jöttek egymás mellett. A kocsi mellõl néztem végig õket ahogy közeledtek.
-Huhh csajok... - mondtam, majd kis mosolyra húztam a számat
-Mi a baj András? - kérdi Klau, de õ is vigyorog és Bia is
-Nagyon jól néztek ki - mondtam elégedetten, amit mindketten megköszöntek.
Elindultunk és megbeszéltük, hogy még a boltba beugrunk valami italért, meg kajáért. Én még csaptam hozzá kettõ citromos, kettõ narancsos sört, tudtam, ezt szeretik. Olyan negyed óra autóval a tó, útközben itták az ízesített sört.
Odaérve látjuk nem sokan vannak így bõven volt árnyékos hely az autónak, és nekünk is lehetett választani a jobbnál jobb helyek közül. Füves volt a strand, letelepedtünk egy olyan helyre ahonnan senkit nem láthattunk és persze minket sem láttak. Körbe a parton magas nádas, a parton meg bokros. Szinte ilyen \"box\" volt kialakítva, és mondták, hogy az egész ilyen mert ilyen \"box\"-os kialakítású. Róluk lekerült a fehér short és ahogy gondoltam alatta a bikini alsó része volt mindkét lányon. Én ledobom a pólót és egy piros a combom negyedéig érõ rövidnadrág volt. Ezt szoktam használni mert a belsejében volt ilyen háló.
-Hûtsük le magunkat. - mondja Bia és már mentünk is a vízbe.
Õk kicsit beljebb úsztak én a sekélyebb részen maradtam. Közben jött a vízbe egy ismerõs, pár szót váltottunk. Olyan 10 perc nekem elég volt a vízben. Kimentem a büfében vettem egy energiaitalt, a boltban nem volt, ezért ott vettem. Elkezdtem inni és ott egyik barátommal futottam össze. Vele hosszan beszélgettünk, közben lecsúszott két sör nekem is. Még az elején megnyugtatott a barátom, hogy hazavisznek majd, és a kocsival is hazamegy a barátnõje, õ úgysem iszik és náluk megvan a sofõr is. Mondom neki szólók a csajoknak is az új helyzetrõl. Már bekenve ott feküdtek a napon, ahova letelepedtünk. Felvázoltam nekik a szitut.
-Akkor erre igyunk - mondta Klau nevetve, és elõhúzta a pálinkásüveget a hûtõtáskából
-Ezt is hoztátok? - kérdeztem meglepõdve mert nem tudtam róla. Amíg én csodálkoztam addig töltött Klau a mûanyag poharakba.
-Ne érdeklõdj hanem igyál - jött a válasz, Bia is csak bólogatott.
Nem nagyon szoktam pálinkázni de ez finom volt. Még egy lecsúszott.
-Feküdj le és bekenlek mielõtt leégsz - mondta Klau, és valóban kellett mert elég világos a bõröm és könnyen leégek. Hasra dobtam magam õ meg ráült a fenekemre. Ahogy a hátamra nyomta a tubusból a krémet, kicsit megremegtem.
-Csak nem hideg? - kérdezte
-Dehogy csak olyan váratlan volt.
És elkezdte szétkenni a hátamon a krémet. Nagyon finom volt a meleg, puha keze. Izgató volt mert a hátam elég érzékeny ilyen lágy izgatásra. Már kicsit éreztem a fejembe a pálinka hatását, és ennél fogva az agyam is egyre pajzánabb dolgokon kattogott, a farkam meg szép lassan megtelt vérrel. Ahogy végzett a hátammal meg a vállammal, leszállt a fenekemrõl és mellém térdelt. A lábamon éreztem a krém váratlan érintését, mint az imént a hátamon. Elõbb a jobb lábamon majd a balon. A farkam továbbra is lüktetett de éreztem lassacskán lankad. Majd ismét elkezdte a finom kezével szétkenni a szõrös lábamon a krémet. Mivel már írtam, hogy elég rövid nadrágom volt, így néha elég közel volt Klau keze a legérzékenyebb testrészemtõl. Aztán ahogy a nadrág közelében volt néha be-be csúsztatta az ujjai végét a nadrág alá. Ez a combjaim belsõ felénél volt izgi, mivel ott szerintem centikre volt a farkamtól ami természetesen ezen történések hatására ismét kemény lett. Persze gondolom Klau ebbõl nem észlelt semmit mert közben Biával beszélgettek, néha engem is bevettek a beszélgetésbe de én az izgalomtól nem igen akartam beszélni mivel féltem egybõl levágják rajtam, hogy teljesen kész vagyok. Szerintem sikerült is ezt lepleznem. És csak agyaltam becsukott szemmel, néha kinyitva Biát nézve, mit csinálnék velük.
-Fordulhatsz - szólt Klau. Na ekkor én nem tudom mennyit vert a szívem de szerintem közel volt a szívroham. Pillanatok alatt ezer dolog futott át az agyamon, hogy mitévõ legyek. Simán forduljak át? Vagy mondjam hogy a hátam elég lesz elõl majd én bekenem magam? És még sok minden más. Õk közben beszéltek így talán nem tûnt fel nekik a pillanatnyi habozásom.
-Õõõ végeztél? Mindenhol bekentél? - kérdeztem totál zavarban és próbáltam a farkamra koncentrálni, hogy lankadjon
-Nem! Elõl még nem. - mondta majd nevettek mindketten, nekem nem sok esett le a poénból mert szinte szuggeráltam a farkam, hogy lankadjon. De csak lüktetett és szinte fájt, olyan erõvel nyomult a törülközõn keresztül a kemény földhöz. Mondom magamba lesz ami lesz én átfordulok és lassan fordultam, direkt abba az irányba amerre a lányok voltak.
És csak beszélgettek tovább. Nem is figyelték a mozdulatomat. És közben arra gondoltam, na ettõl paráztam, nem is figyelnek. Ránéztem a nadrágomra ahogy a hátamon feküdtem. Azért látszott ahogy majdnem kifúrja a farkam a nadrágot. Bia rá is nézett a púpra és el is idõzött a tekintete rajta, majd a szemembe nézett. Hosszan néztünk egymás szemébe, de õ egyszer csak Klaura nézett aki folyamatosan beszélt és nem figyelt semmire csak mondta. Én is ránéztem Klaura aki már egyik lábával átlépett felettem és ereszkedett az ölem felé. Na mondom most mi lesz!? Bejött a számításom. Telibe találta a farkam. Egy pillanatra ült rajta, majd elállt a szava és felpattant. Nem szólt csak elmosolyodott.
-Mi a baj Klau? - kérdezte Bia mosolyogva miután õ is látta korábban a dudort a nadrágon, tudta mirõl van szó.
Klau nem mondott semmit csak mosolygott és ereszkedett vissza de ezúttal figyelt hova ül, és egy kicsivel lejjebb, a combomra ült.
Nyomott a krémbõl a hasamra, a mellkasomra. Most nem volt váratlan mert láttam. Elkezdte szétkenni. A farkam lassan nyugodni kezdett és éreztem lankadni kezd. Aztán Klau lassan ismét talált valami témát és megtörte a csendet. Akkor még nem tudtam mi lesz az.
-Na és mikor nudizol nem szoktál így járni? - szegezte nekem a kérdést. Már beszéltünk róla, hogy voltam párszor nudista strandon, de csak elõször volt társaság, utána mindig magam mert nem találtam olyan embert aki eljött volna. Klau sokszor mondta, hogy egyszer eljön de mikor odaértünk, hogy na akkor indulás mindig megfutamodott. Bia viszont nem tudta rólam ezt, õ kicsit meglepõdve nézett rám.
-Ott nem, - válaszoltam - de ott nem is szoktak bekenni csinos csajok. Itt sem a strand miatt áll hanem mert izgató volt a simogatásod - és ahogy ezt elmondhattam folyamatosan szinte szóról szóra nyugodtam meg.
-De már nem is áll. Akkor ez most nem izgató?
-Inkább nem annyira mint az elõzõ.
-Akkor most is jól csinálom? - egyre filigránabb volt és ez bejött nekem, Bia meg csak nézett és várta mi történik. És hirtelen a hasam simogatásából áttért. Az ujja végeit kissé a nadrágom alá csúsztatta.
-Nagyon jó....(itt jött a váratlan mozdulat a nadrág alá)..hüha. Most meg még jobban - szóltam elégedetten. Klau csak nevetett, a farkam ismét lüktetve keményedni kezdett, de mivel nem sokáig tartott a dolog, nem keményedett meg teljesen.
-Miért?? Te szoktál nudizni? - kérdezte Bia kissé meglepõdve de ugyanakkor érezhetõen érdekelte a dolog.
-Bizony néha szoktam. Nem rendszeres mivel a közelbe nincs ilyen strand, csak a Balatonon. De nálam inkább az exhibicionizmusságom kiélésérõl szól, pedig ez elvileg életforma.
-Exhibicionista vagy? - szinte egyszerre tették fel a kérdést, Klau le is állt a kenéssl
-Van bennem néha egy ilyen vágy igen. De szerintem ez valahol mindenkibe megvan, de én szeretem kiélni
-És mikor vagy hogy jön ez elõ? - kérdi Bia
-Erre nem tudok válaszolni. Ez egyszer csak elõjön. Bennetek még nem volt ilyen érzés?
-Bennem volt már ilyen érzés - mondja Bia - de addig nem értem hogy kiéljem magam. Mielõtt Klau megszólalt volna én szóltam.
-Klaudia benned már tuti volt ilyen mivel mindig ki akarod próbálni a nudizást.
-Hát otthon monokiniztem már - mondta Klau
-Jajj otthon én is. Sõt én már nudiztam is otthon - nyílt meg folyamatosan. Kissé meg is lepõdött magán a mondat végén.
-És nem éreztétek hogy de jó lenne ha valaki meglátna - kérdeztem
-Hát a szomszédok közül inkább ne lásson meg senki - mondta Klau és Bia is hasonló választ adott.
-Akkor nem a szomszéd hanem valami jó pasi. Mondjuk én - mondtam nevetve
-Az már más kérdés - mondta Bia
-Az már jobban hangzik - mondja Klau
-Na látjátok. Ugyanígy vagyok én is - mondtam nekik - ez kicsit exhibicionista dolog.
Mindketten elgondolkodtak kicsit.
-És pl. itt is mernél nudizni? - kérdezte Bia
-Ez nem nudista strand és a nyilvános meztelenkedés az közszeméremsértés vagy minek mondják. Ez nem is gáz csak ha valaki idecsõdíti a zsarukat probléma is lehet belõle. De amúgy ide nem lát senki szóval simán mernék. - mondtam
-Hát bizony én pont emiatt nem mernék itt - mondta Klau
-Igen a közszeméremsértés. De ide tényleg nem lát senki szóval ez ideális hely lehetne - mondta Bia
Klauval mindketten meglepõdtünk, amit Bia mondott. És szerintem õ maga is. Legalábbis az arcából erre következtettem.
-Hát akkor dobd le magadról a bikinit - mondta Biának Klau
-Azért annyira nem vagyok bátor - jött a válasz
-Elõször volt nehéz nekem is. Ismerõsök elõtt levetkõzni az plusz egy nyomás volt, de mivel egy nudista camping strandján voltunk, ez lassan természetes volt. Kb. 10 percet töltöttem nadrágban ott. Az utána lévõ napokban már automatikus volt hogy pucérnak kell lenni. A campingbe is az ott lévõk 80-90% ruha nélkül volt. Koedukált volt a wc is meg a zuhanyzó is, de ott ezt nem nézte senki. Ment mindenki mindenhova. Így a campingbe is hozzászoktattam magam a ruha nélküli mozgáshoz - sztoriztam nekik
-Na de ott az vett körül itt meg ez, szóval ez a természetes hogy bikinibe vagyunk - mondta Bia
-De ha itt valaki meztelen lenne akkor már megfontolandó ez a dolog - szólt közbe Klau nevetve
-Igen és én vagyok az a valaki? - kérdeztem vissza és elmosolyodtam
-Csak neked van ilyen tapasztalatod - mondta Klau és ezen a ponton úgy éreztem rá akar venni hogy vetkõzzek le.
-Azért akkor sem biztos, hogy levetkõznék, ha az András meztelen lenne - mondta Bia.
Ekkor Klaura néztem aki rám nézett. Nem tudom valami reagálást várt vagy azt, hogy levegyem a nadrágomat. A torkomban dobogott a szívem az izgalomtól. Vettem egy nagy levegõt, felálltam, és letoltam a nadrágomat, majd ki is léptem belõle. Klau, aki mellettem térdelt, ott nézett tágra nyílt szemekkel, a farkam pedig szemmagasságba volt neki, és az elõbbi simogatásnak köszönhetõen még lüktetett, mondhatni félárbocon volt, tõle 20-30 centire. Fogalmam sem volt ez mit hoz. Eleinte mereven mindketten a szemembe néztek, mintha nem mernének végigmérni, de ahogy visszaültem, mindketten végigmértek, a farkamon elidõzött mindkettejük tekintete.
-Na folytatod a kenést? - kérdeztem Klautól, aki továbbra is mellettem térdelt.
-Ezt nem hittem volna - szólt Klau, és remegõ kézzel a lábamat kezdte kenni
-Baszki - szólt Bia - András te tényleg nem voltál szívbajos.
-Most miért?? - kérdeztem vissza, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga hogy ledobom a nadrágom elõttük, pedig aztán még mindig hevesen vert a szívem és azért néha még a torkomba éreztem ekkor is.
-Most mi jövünk ám Bia - szólt Klau miközben kente meztelen testem, ennek hatására, és az izgalom miatt is, megkeményedett a farkam. Nem volt kõkemény, de a félárbocról felfele mozdult. Mindketten láttak meztelenül, fantasztikus érzés volt.
-Bizony ám - mondtam
-De én foglalt vagyok mert az András lábát kenem. Szóval Bia! - szólította fel Klau a barátnõjét. Bia felállt Klau háta mögött csendben, óvatosan, és egy hirtelen mozdulattal kikapcsolta Klau bikini-felsõjét. Majd visszaült a törülközõjére. Klau felkiáltott egy rövidet, és a reflexbõl a melle elé tette a kezeit keresztbe.
-Bianka. - szólt rá Klau. De hangjában nem volt nagy határozottság és még mosolygott is, szóval benne volt a játékba csak ez váratlanul érte.
-Klaudia. - szólt vissza Bia irónikusan - Most mi a baj? Te szóltál. Azt hittem azért, hogy segítsek - mondta nevetve. Én is és Klau is nevetett, de Klau azon ügyeskedett, hogy ne lássam meg a melleit.
-Én sem takartam el a farkam. Igaz engem nem vetkõztettek.
Ahogy ezt kimondtam, elvette a kezét, és levette a már kibontott bikini-felsõt.
-Na látod. - szóltam fel hogy megnyugtassam. Szép kerek, cickók voltak karnyújtásnyira tõlem, a bimbói álltak, gondolom az izgalomtól de nem foghattam meg mert elrontottam volna a játékot, a cicik hatására folyamatosan állt a farkam - Nem is rossz igaz?
-Azért kicsit fura így elõtted, de így, hogy rajtad sincs semmi, így nem zavar. De most már tényleg te jössz ám kisasszony. - szólt Biának majd elkezdte kenni a másik lábamat is. Ilyen lassú napolaj kenés szerintem még nem volt soha.
-Igaza van a Klaunak. - álltam Klau pártjára mivel látni akartam Bia cicijét is.
-Ne legyél nyúl az elõbb igen bátor voltál. - mondta Klau nevetve, ezen én is mosolyogtam - Most megmutathatod a bátorságod.
Bia némán állt. Nem tudta mitévõ legyen. Talán jobban akarta, mint nem, csak félt. Mi néztük Klauval, közben járt a keze a sípcsontom környékén. Egyszer csak lassan megindult a keze hátra a bikini-felsõ kapcsolójához. Kis bíbelõdés után, nagyon lassan ment fel a keze a vállaira, hogy lehúzza onnan a pántot. Klau keze is megállt, annyira kíváncsi volt. Én még kíváncsibb. Lehúzta. A pánt a bicepszénél volt, de a melléhez tapadt még ekkor is a felsõ. Megfogta a pántot és egy határozott mozdulattal lehúzta magáról. A melleihez végig tapadt, de azt is elengedte, majd ledobta a felsõt a törülközõje mellé.
Fantasztikus látvány volt. Neki is álltak a bimbói, nekem meg a farkam továbbra is, a folyamatos ingerek miatt.
-Miért áll ennyire András? Hisz azt mondtad nem szokott a nudin felállni. - kérdezte Bia
-Mert ez nem egy megszokott nudi. - válaszoltam - Ez elég izgalmas játszma, aminek méd nem értünk a végére. - utalva arra, hogy van még mit levenniük
-Én az alsót nem veszem le - mondta Klau - ez már így is elfajult strandolás.
-Ez igaz de ha már belekezdtünk... - szólt Bia és legnagyobb meglepetésemre, felállt, mit felállt!? Felugrott, és határozottan lehúzta az alsóját kilépett belõle, és oda dobta a felsõjére.
Csak lestünk nagy szemekkel. És ez az álló farkamnak újabb löket volt. Gyönyörû csupasz puncija volt Biának. A bikinivonal nagyon izgató látvány volt.
-Ez tök jó - mondta Bia. És látva az arcát a hangjában érezhetõ volt hogy tényleg nagyon élvezi.
-Na látod. Nem véletlen szeretik ennyien a nudizást. Nagyon izgi és jó. - mondtam neki
-Izgi az biztos - mondta és járkált ott fel és alá, majd ki leskelõdött a bokrok közül ami takarta a többieket, és ki is ment néha 1-1 pillanatra, úgy hogy ha valaki odanéz a büfétõl simán láthatja, és menet közben azért többen lettek a strandon. Izgatta hogy bárki láthatja.
-Bia! Mit csinálsz? Meglátnak. - szólt oda Klau. Bia mintha nem is hallotta volna. Teljesen elragadta az izgalom.
-Pont ez a jó benne - mondtam Klaunak, majd felálltam és odamentem Biához, természetesen továbbra is álló farokkal, kilestem én is. Egy olyan 10-15 ember volt aki láthatott minket ahogy kiléptünk a bokor takarásából, és most 1-2 percig kint marad Bia is velem, mintha a természetben gyönyörködnénk úgy néztük a fákat, a tavat, és a környéket. Ahogy ott kint voltunk nem is figyeltük az embereket. Klau továbbra is aggódott és ennek hangot is adott de nem figyeltünk rá. Mintha idegen nyelven beszélt volna. Hallottuk de nem fogtuk fel az izgalom teljesen elvarázsolt minket.
-Ugye milyen izgi? - kérdeztem Biát
-Nagyon jó - mondta csillogott a szeme, majd átölelt, így a farkam a hasát és a szeméremdombját \"simogatta\" és adott egy puszit a számra. Önkívületbe volt nem is kérdés és így már én is elvesztettem a fejem.
Visszamentünk a helyünkre, és Bia elkezdte mondani Klaunak, hogy most azonnal vegye le a bikini-alsóját, és menjen ki õ is a bokor takarásából, és megtudja milyen érzés. Hosszan gyõzködtük Klaut, de csak nem akart belemenni. Az jutott eszembe, mi lenne ha innánk egy pálinkát. Biztos jót tenne a hangulatnak. Bia töltött is hármat. Lehúztuk, és jött még egy.
-Na Klaudia dobd már le. Nem kell kimenni azt csak hülyeségbõl mondtam - folytatta a gyõzködést Bia
-Itt a remek alkalom, hogy kipróbáld a nudit - szóltam hozzá én is
-De így elõtted olyan fura. - mondta nekem
-Figyu a Biának szerinted nem volt fura? De így hogy én is meztelen voltam könnyebb volt neki. Nem értem hogy neked miért ilyen nehéz!? A Biával nyilván láttátok egymást meztelenül korábban is, engem meg te látsz most ruha nélkül. Megbízhatsz bennem is. - próbáltam nyugtatni
-Jó azt tudom hogy megbízhatok benned. - mondja Klau
-Akkor mi a baj? - vágott közbe egy kérdéssel Bia
És hezitálni kezdett. Éreztem, hogy megfogtuk. 5-10 perc unszolás eredményes lesz talán. Most vagy soha.
-Na mire vársz? -tette fel újabb kérdését Bia határozottan.
Ismét nem tudott szólni Klau. Állt velünk szembe és hezitált.
-Nem lesz semmi baj! Titokban marad! - mondtam neki és mellettem Bia is bólogatott.
-Na! Mi elmegyünk a kocsihoz, amíg visszaérünk legyél meztelen. - szólt Bia, és elindult - Gyere András.
Itt azért én is meglepõdtem. Azt hittem csak hülyeségbõl mondta. A kocsi tõlünk olyan 20 méterre volt, és ha ott mászkálunk tuti meglátnak. De félelem nem volt bennem, max egy kicsi. Inkább izgalom. És ez elõzõ gyõzködésben lenyugodtam annyira hogy lelankadt a farkam.
Kilépünk a bokor takarásából látok kb annyi embert mint az elõbb. Ezalatt Bia lazán kilép és megy a kocsi felé. Teljesen egyé vált a nudizmussal. Nem érdekli semmi. Vagy megfeledkezett arról, hogy pucér. De inkább az elsõ. Ez tetszik nekem is. Van egy nudi-partnerem. Menet közben Klauról beszéltünk, hogy levetkõzik-e vagy sem. Õ biztos benne, hogy igen. Én nem annyira. Közben az autóhoz érünk páran ránk pillantanak de el is fordulnak. Ez izgi. Bia kicsit sem figyel erre. Nem érdekli. Vissza fele mondom neki hogy páran megnéztek minket de csak egy pillanatra mertek. Erre annyit mond nevetve biztos csúnyák vagyunk. Félúton megáll. Nyújtja a kezét. Fogadjunk! Én azt mondom meztelen lesz, te úgysem voltál benne biztos, így te azt mondod nem. A gyõztes kitalál valamit amit a vesztesnek teljesíteni kell. Kezet fogunk. És megyünk tovább.
A bokor takarásából felbukkan Klau teljesen meztelen teste. Fantasztikus látvány volt. Neki is csupasz puncija volt és kisajkai jobban kint voltak mint Biának. És kicsit csillogott. Nyilván nedves volt és ezért nem akart levetkõzni. A látványtól kissé megkeményedett a farkam.
-Látod mennyire tetszünk az Andrásnak? - kérdezte Bia Klautól mosolyogva és mutatott a farkamra
-Nagyon vicces. Ti könnyen vagytok. Nektek nem nyomja a ruhát semmi ha felizgultok, max eláztok. - szóltam vissza mosolyogva
-Most neked sem nyomja a ruhát - mondta Klau. Talán õ is megnyugodott
-Na hadlám melyikõtöknek nedves a puncija - és stíröltem közelrõl mindkettõt. Klau kicsit takarta talán érezte õ is hogy az övé picit izgult állapotban van. Bia viszont a csikójára téve középsõ ujját, a többi ujját mellé téve kicsit felhúzta. Azért az övén is volt valami csillogás. Jó ég a két csaj benedvesedve itt áll mellettem. A farkam ismét megindult felfelé.
-Na azért mindketten izgultok. - mondtam nevetve. Õk is mosolyogtak. Klau viszont olyan félve nevetett. Mintha szégyellné magát. Javasoltam is hogy igyunk egy pálinkát. Ismét kettõ lett.
Na és innen azért elkezdett engem lökni a pia. Nem vagyok nagy ivó. És most is ott voltam, hogy jól éreztem magam. A csajok kipirultak és õk is lazábbak lettek. Ettünk. Szendvicseket dobtunk össze és közben beszélgettünk. A fõ téma a szex volt. Ki mikor vesztette el a szüzességét, ki hány pasival/nõvel volt. Itt álljunk is meg. Biáról kiderült (albérletbe lakott 3 lánnyal mert a kollégium nem tetszett neki) egyik albi-társával pár alkalommal volt együt. Na errõl kifaggattuk, mert ezt Klau sem tudta. Sõt Bián és partnerén kívûl senki. De persze megígértük nem meséljük el senkinek. Ahogy mesélte, szinte végig álltak a mellbimbója, nekem meg a farkam, amit a csajok is láttak természetesen. Mikor ránézett a farkamra Bia, hangja elcsuklott és nyelt egy nagyot. Klaun csak azt láttam hogy nagyobb levegõt vesz és néha õ is nyelt egy nagyobbat ha ránézett. Amúgy Klau bibói is álltak ám. Közben végeztünk a kajával is és Klau is mesélt egy történetet. Azt mondta az volt a legnagyobb orgazmusa. Ezért mesélte azt. Amúgy semmi extra nem volt benne. Ágyban volt a férfival. Tõlem is követeltek egy sztorit. Meséltem én is egyet mikor autóban voltam az akkori barátnõmmel. Bia invitálására bementünk a vízbe. Ahogy felálltak láttam mindkettejüknek folyik a lábán lefele a puncijuk nedve. A sztorik õket is felizgatták. Na én ott totál kész lettem. Nekem eleinte jót tett a víz mert az elõbb látottaktól és a sztoriktól kõkemény voltam és már annyira érzékeny lett a makkom hogy fájt ha hozzáértem. A golyóim nem kevésbé. Ez a sok impulzus sok volt már. A lányoknak szinte már természetes volt az hogy folyamatosan áll a farkam, de mégis mikor ránéztek valami plusz mozdulatot tettek. Pl. nyeltek egy nagyobbat, nagyobb levegõt vettek, vagy elakadt a hangjuk ha épp beszéltek.
Na a víz nem sokat segített, csak átmenetileg hûtött le. Õk úszkáltak megint, én meg ott a parthoz közel mozogtam. Kimentem a vízbõl, továbbra is állt a farkam és csak a sztorikra és a két lány izgalmi állapotára tudtam gondolni. Hasra feküdtem de szinte fájt ahogy a farkamon feküdtem. Így a hátamra fordultam. Becsukott szemmel csak a két lány lábát láttam ahogy csorog a nedvük lefele. 1-2 perc múlva önkéntelenül nyúltam a farkamhoz és elkezdtem húzni. A szemem továbbra is csukva. A vízbe folyamatosan mozogtak és hallottam a csobogást. Néha sikoltozást is. Szép lassan kizártam a zajokat és egyre jobban beleéltem magam a tevékenységembe. Már néha fel-felszisszentem.
Nem tudom mióta tarthatott az egész, de arra lettem figyelmes, hogy valaki \"reszeli\" a torkát. Kinyitom a szemem, a két lány térdelt közvetlen mellettem. Bia balra, Klau jobbra. Nyilván hallottam õket csak ugye kizártam a külsõ hangokat. Meglepõdve felültem. Vizes testük csodálatos látvány volt. Mindkét lány mellbimbói ágaskodtak. Zavarban voltam.
-Hááát ti? - kérdeztem dadogva
-Mi épp téged néztünk - mondta Klau
-És mióta? - továbbra is zavarban voltam
-Már 1-2 perc eltelt. Már a vízbõl láttunk, halkan jöttünk, hogy közelrõl is lássuk mit csinálsz. - mondja Bia
-És tetszett? - kérdeztem. Mindketten bólogattak.
-Nem folytatod? Mintha itt se lennénk. - szólt Klau
-Ha látlak benneteket úgy izgibb. De segíthetnétek. - próbáltam többet kihozni a helyzetbõl. Klau már mozdult is de Bia megálljt parancsolt.
-Még van tartozásod! Emlékszel a fogadásra? Itt az idõ hogy behajtsam a tartozást - mondta
-Emlékszem - és bólogattam hozzá
-Milyen fogadás? - kérdezte Klau. Bia elmesélte neki mibe fogadtunk.
Tudtam hogy Bia rafkós csajszi és valami számukra jót talál ki. A feladat az volt, hogy ki kellett ülnöm oda ahol látnak a többiek is, és ott kellett tovább maszturbálnom. És hozzátette megbeszéltük, hogy nincs ellenkezés.
-Ez jó - mondta Klau
-Ne mondd hogy nehéz. Teljesíthetõ. - szólt Bia
Ha folytatni akarom a játékot bele kell mennem, gondoltam magamba. Itt azért félelem is volt bennem mert sok ismerõs volt, akik megláthatnak. De az izgalom ismét nagyobb volt. Hezitáltam, a csajok meg csak biztattak.

Folyt. köv.

Nézd meg Bandi többi szexi történetét is!