Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zsolt
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5391
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2011. október 15.

Egy buli tõrténete (folytatás)

Másnap arra ébredtem, hogy Edit határozottan megfogta férfiasságom, és elkezdett vele játszani, majd mikor észrevette, hogy felébredtem rám mosolygott.

- Felébresztettelek édes?
- Szerinted?
- Jó csak a tegnap este tõrténtek jártak az eszemben, arra gondoltam folytathatnánk ott ahol abbahagytuk.
- Nekem semmi kifogásom ellen, de kávé nélkül azt sem tudom hogy hol vagyok.
- Jó akkor irány a konyha, de ne feledd, hogy mit igértél nekem.

Majd kipattant az ágyból, és elindult a konyha irányába. Kis idõ elteltével utánna mentem, mivel megéreztem a fiss kávé illatát. Editem ott állt a konyhapult elõtt, egy száll combfixben. Mikor észrevette, hogy Õt figyelem felém fordult, és elmosolyodott.

- Gondolom este még nem hitted, hogy velem tõltöd az éjszakát?
- Hogy õszinte legyek, azt hittem ismét egyedül kell haza jönnöm.
- Idd meg a kávéd, én közben lezuhizok, és várlak a hálóban.

Majd válaszra sem várva elviharzott a fürdõ irányába. Megittam a kávét, közben hallottam, hogy végzett a zuhannyal, gondoltam ez nekem sem árthat, legalább tényleg magamhoz térek. Gyorsan bevettem magam én is a fürdõbe, majd visszatértem a hálóba. Edit az ágyon feküdt, formás kis lábait szépen szétterpesztette, és jobb kezével a csiklóját, míg bal kezének középsõ újjával popsija rózsaszín bejáratát simogatta. Mondanom sem kell a látványtól teljesen izgalomba jöttem.

- Látom bejött a popsi szex, várj segítek.

Én is az ágyra vetetem magam, majd elkezdtem csiklóját nyelvemmmel izgatni, miközben egyik újjamat a popsija bejáratához illesztettem. Körbenéztem merre dobbhattuk a testápolót, de nem láttam sehol, már azon voltam, hogy meg kellene keresnem, mikor megéreztem, hogy puncija igen csak el kezdett nedvesedni nyelvem játékának hatására. Így eggyik újjam bedugtam puncijába, gondoltam ez is megteszi, közben egyre gyorsabban mozgattam a nyelvem. Edit megemelte csípõjét így újjam egyre mélyebbre hatolt, melyet szemmel láthatóan nagyon élvezett. Nekem sem kellett több még egy újjam bevetettem a játékba. Kis idõ elteltével, mivel szépen tágult puncija megkapta a harmadik újjam is. Na ezzel osztatlan sikert arattam, mivel egyre hangosabban kapkodta a levegõt, ha ilyen jól bírod mi lenne, ha kapnál még gondoltam, amit meg is tettem. Már négy újjam volt a puncijában, Õ meg egyre csak hörgött, élvezte a játékot. Az újjaim úsztak puncija nedvében, így óvatosan elkezdtem kihúzni azokat, miközben tovább nyaltam rózsaszín csiklóját.

- El ne merd venni - hözökte - csináld tovább ez nagyon jó.

Nekem sem kellett több erre a felszólításra, megpróbáltam minnél mélyebben felnyúlni neki, a végén már becsusszant az egész kézfejem. Ekkor elkapta a csuklóm, és még mélyebben próbálta magába tuszkolni az újjaim, de ez már nem nagyon ment, erért hüvejkújjam a popsijához illesztettem, majd szép óvatosan becsúztattam azt oda. Editnek nem is kellett több kezem és nyelvem játékának hatására hangosan elélvezett, miközben az egész teste megremegett. Éreztem, hogy néhány perc elteltével testének feszülése engedni kezd, de ennek elenére nem vettem el a kezem. Pár perc múlva hangosan felsóhajtott.

- Ez nagyon jó volt, de most már Te következel, mit szeretnél, mivel kényeztesselek?
- Egy laza francia kezdetnek megtenné, a többit majd meglátjuk.

Válaszoltam, és elterültem az ágyon. Edit oldalról támadott, elkezdte simogatni a golyóimat, miközben a már amúgy is ágaskodó farkamat a szájába vette. Szépen lassan körbenyalogatta a makkom, majd egyre mélyebben vette férfiasságom a szájacskájába. Én eközben ismét a csíklójával kezdtem játszadozni, de rámszólt, hogy óvatosan, mivel most nagyon érzékeny neki, így az amúgy is nedves újjamat a popsijába csúsztattam. Ez valószínüleg tettszett neki, bár nem mondta, mivel a szája televolt, de elkezdte fenekét egyre jobban rányomni a kezemre. Nekem sem kellett több kapott mégegy újjat, majd ki idõ elteltével a harmadik is becsússzan formás ki popsija bejáratán. Közben szája melegsége, nyelvének játéka, illetve a látvány hatására, miként megpróbálja minnél mélyebben eltüntetni férfiasságom a szájában meghozta gyümölcsét, mivel éreztem, hogy nem sok van hátra, ha ezt így folytatjuk hamar ki fog végezni.

- Mi lenne ha belegugolnál a fenekeddel a farkamba?
- Ez itt az ágyon szerintem nem fog menni, mivel nagyon puha a matrac.
- Jó akkor költözzünk le a szõnyegre.

Megfogta a farkam és annál vezetve a szõnyeghez irányátott, majd kérdõn nézett rám. Tekintetére azonnal tudtam mit kell tennem, és hanyadt vágtam magam a szõnyegen. Edit ekkor szépen elhelyezkedett felettem, megfogta a farkam, azt popsija síkos nyílásához illesztette és szép lassan rágugolt. Két kezével megtámaszkodott a térdeimen, majd lassan elkezdett fel-le mozogni. Puncija ajkai szétnyíltak, és nedvessége szép lassan csordogált lefelé, mely tovább könnyítette a behatolásom. Én teljesen eszemet vesztettem szûk popsija, és a látvány hatására, úgy éreztem minden vér kiszállt a fejembõl, már csak arra tudtam gondolni, milyen jó lessz ismét a popsijába élvezni. Csípõjét tovább mozgatta, maj jobb kezével ismét elkezdett csiklójával játszani. Pár perc elteltével egyre vadabbúl mozgott, újjai pedig egyre gyorsabban köröztek csiklóján. Nem bírtam tovább elkaptam a csípõjét, és eljesen magamra húztam. Ismét hatalmasat élveztem a popsijába. Pár pillanat múlva eszembe jutott, hogy nem vártam meg, de ekkor éreztem feneke rándulásaiból, hogy neki sem kellett igazából sokkal több idõ, a köd is kezdett felszállni az agyamról, így már azt is felfogtam, hogy hangos sikoltások hagyják el a torkát. Lassan hátradõlt, úgy, hogy még benne voltam, mely csodás élmény volt. Így maradtunk jó néhány percig, majd remegõ lábakkal felkelt és rám fekült. Elkezdett csókolgatni, melyet szívesen viszonoztam. Lassan felült majd nekem szegezte a kérdést:

- Nagyon megéheztem, reggelizhetnénk.
- Jó csak akkor el kellene menni vásárolni, mivel nincs itthon szinte semmi.
- Semmi kifogásom ellene, menjünk.

Gyorsan mindketten lezuhanyoztunk majd felöltöztünk, hogy elugorjunk az egyik közeli bevásárló központba. A lakásból kilépve osszefutottunk a szomszéd bácsival, aki mosolyogva rámnézett. Edit leszaladt a lépcsõn a szomszéd bácsi meg kicsit fontoskodón megfogta a kezem és oda hajolt a fülemhez.

- Gratulálok, ilyenkor sajnálom, hogy megöregedtem bár ez a hatvannyolt év sem volt rossz.

Én döbbenten áltam, és néztem az öreget, aki erre megveregette a hátam, és bement a lakásába. Lehet, hogy egy kicsit hangosak voltunk gondoltam magamban, és Edit után mentem. Editet utólérve kérdõn nézett rám, majd megkérdezte, hogy mit súgott az öreg. Én elmondtam neki mi tõrtént, melyen jót nevetett, majd közölte, hogy a hétvége hátra lévõ részében kicsit visszavesz a hangerõbõl. Így utólag belegondolva ez nem jött össze neki, de az öreg azóta is mikor meglát mosolyogva köszön, velem szemben teljesen elovesztette addigi mogorvaságát.



Nézd meg Zsolt többi szexi történetét is!