Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Acsi20
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5339
Szavazatok: 11
Feltöltve: 2011. július 26.

Elsõ szexuális élményem (2007)

Sziasztok! Új vagyok itt a honlapon, ráadásul barátnõm is van, csak szeretnék 1x-2x kikapcsolódni más hölgyek társaságában...de mivel itt csak elõfizetéses tagként lenne lehetõségem, így inkább történeteket írok. Elsõ szexuális sztorim egy chates oldalon kezdõdött, ahol egy lányka nyiltan szexkapcsolatot keresett. Én kaptam az alkalmon, és beköszöntem hozzá. Szegényke félõs volt, mert dundi volt, de ez engem mit se zavart. Majd megbeszéltünk, hogy x nap múlva találkozunk, de mivel nem bírtunk magunkkal, már 2 nappal a beszélgetés után találkoztunk az egyik buszvégállomáson. Utunkat egy közeli erdõ felé vettük, mivel célunk eléggé egyértelmû volt, de helyszûke miatt az erdõ felelt meg leginkább erre a célra. Ismerkedtünk az odáig vezetõ úton, majd megérkeztünk az erdõbe. Gyors csókváltás után megtaláltam a farmerja gombját, majd a zipzárját, melyet lehúztam, majd a bugyit félrehúzva elkezdtem izgatni õt. Elösször a csiklóját egy jó ideig, majd a hüvelyét. Orgazmust nem sikerült nála elérnem, mert mint kiderült, az aktust sem ott akarta megoldani, és szégyenlõs volt. De kárpótlásként egy szó nélkül már térdelt is le és vette elõ falloszom.
Ez volt számomra az elsõ ilyen orálszexes történet, így én csak hagytam magam sodródni az árral. De hamar rájöttem, hogy nekem hogyan jó, így megfogtam fejét, és elkezdtem mozgatni a nemiszervemen. Egyre gyorsabb iramban mozgattam, míg a szájába nem élveztem. Mindet lenyelte nagy meglepetésemre, és õ ezt természetesnek vette. Felöltöztünk, majd kisétáltunk az erdõbõl a közelebbi buszmegállóig. Neki jött a busza, és nem tudta, hogy hogy köszönök el tõle. Csókkal tettem, és teljesen felvillanyozódott tõle, mert ilyenek után még soha senki se köszönt el tõle csókkal.
Ebbõl az egészbõl egy 3 hónapos kapcsolat lett, õ vette el a szüzességem is, bár nem volt vele jó a szex. Parkokban legalább 4x ujjaztam meg úgy, hogy elérte a csúcsot, az erdõ pedig még legalább 3x látott minket vendégül egy kis orális légyottra. :)