Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4492
Szavazatok: 45
Feltöltve: 2009. november 16.

Elsö találkozás (avagy egy 40-es nö lélektana)

Sajnos német billentyüzettel nem tudok hosszú \"ö\"-t és \"ü\"-t írni.

A nevem Szuzi, 44 ¾ éves fiatal vagyok és ahhoz a nöi többséghez tartozom, akik minden baráti kapcsolatot elvesztettek a saját testükhöz. Ez alatt leginkább a popo-has-mell-csoportot értem, ami állítólag a legnagyobb nöi problémzóna. Feszülten figyelgetem magam a tükörben és megpróbálok nem még rosszabbra gondolni, pl. arra, hogy ma szombat van, még rosszabb, majdnem szombat este van és megint úgy néz ki, hogy egyedül töltöm a hétvégét.
Ideje lenne megint egy normális kapcsolatot kialakítani. Könnyebb mondani mint megoldani. Tehát ebböl következöen mi a legnagyobb nöi problémzóna: a férfi.
Semmi kedvem megint a vibrátoromat elövenni. Abba kell hagynom a magabiztonságomat és öntudatomat ilyen negativ gondolatokkal aláaknázni. OK! Gyerünk a computerhez. Semmi kedvem pornófilmet nézni. Böngészek az oldalakon. (magyar oldalakon) Szexpartnerkeresö,
melyiket klikkeljem? Áhh! Szexrandi! Nézzük meg! Mindig tudtam, hogy elsö felindulásból nem szabad cselekedni, nem számoltam 10-ig, regisztráltam.
Pár napon keresztül elárasztottak email-el. Gondolom minden újonc így jár. Nem volt bátorságom válaszolni, mert elég közönséges szövegek jöttek, pl. úgy kinyalnám a p……d! stb. Haloween-hétvégén Szexrandi lehetövé tette, hogy mindenki úgy használja az oldalt mint egy elöfizetö. Minden funkcióját az oldalnak ki lehetett próbálni. Természetesen megnött az email-ek száma. Ojjé, ez a HA egész normális hangnemben ír. Kapcsolatban van……..? Miért keres akkor valakit. Ès különben is, meg sem felelek a sémájának. Na mindegy, válaszolok. Egész hétvégén leveleztünk, fényképeket cseréltünk. 37 éves és csodás a teste. Biztos jobb baráti kapcsolatban van vele mint én az enyémmel. 37 éves? Egyszer láttam valahol egy leírást milyenek a férfiak a különbözö korcsoportokban: 0-15 évig: vízmü, 15-25 évig: hajtómü, 25-35 évig: erömü, 35-50 évig: remekmü, 50-70 évig: emlékmü, 70 fölött: bördíszmü. Sokat nevettem rajta. A legjobb csoportban van. Megegyeztünk, hogy egyszer találkoznunk kell. Nekem az az érzésem, hogy én jobban akarnék vele találkozni mint ö énvelem. De köztudott, hogy nagy akarásnak nyögés a vége, és én most nyögök. Miért?
Az új “hobbim” zsírégetés. Mivel én nem tartozom ahhoz a 0,8 % nökhöz, akik azt esznek amit akarnak és a partikon mégis a soványságukkal pöffeszkednek, még ahhoz a 4,3 % szkelett szerü nöi csoporthoz sem tartozom akik egész nap egy kiwit esznek és mégis azt állítják, hogy jóllakottak. Igen, én azokhoz az izzadó idiótákhoz tartozom akik a szabadidejükben a fitnessklubban imaginárius stairmaster lépcsön lépkednek. A futó utcán annyi kilométert teljesítettem mint amennyi az évi fizetésem. Ha valaki a szabadidöm után kérdez csak azt tudom mondani, hogy vannak idök amikor hízok, vannak idök amikor fogyok, mikor lenne szabadidöm. És mindez miért? Mert vele szeretnék találkozni, Attilának hívják.
Voltak idök amikor mindez fordítva volt. Mindenki csak velem akart találkozni. Ha végig mentem az utcán a férfiak elismerö tekintete követett. Egy exbarátom mondott egyszer valami – számomra – nagyon szépet: olyan a tested mint egy illatos kert, a legszívesebben egy dunsztosüvegbe zárnám az illatod és egész nap csak azt szaglásznám. Vagy ha szeretkezés után kimerülten feküdtünk az ágyban és én megpróbáltam magam betakarni, nem hagyta és a fülembe suttogta: „ha én olyan szép lennék mint te, akkor egész nap csak onanizálnék.
Akkoriban még otthon (Magyarországon) éltem. Egyszer összetalálkoztam a szomszédasszonyal a lépcsöházban: Szuzika, új barátja van? Valahogy ez a benyomásom van az utóbbi napokban. Tudja Katika ebben a házban mindent lehet hallani! Na ja az új barátom elég hangosan adta kifejezésre a férfiasságát. Ilyen módon szerette az ágyban kifejezésre juttatni, hogy mi megy benne végbe. Engem nem zavart a hangossága. Így mint nö tudtam mindig mikor lehet abbahagyni úgy tenni mintha nem lennék észnél az élvezettöl. Nincs annál rosszabb, ha egy férfi minden átmenet nélkül kész van. Hogy tudjon az ember egy hihetö orgazmust simulálni?
Attila 180 magas, zöld szemü és csodás mellszörzete van. Szeretem a szörös mellü férfiakat. Ez a sötét sziget a mellen ami lefelé a köldök felé egy kicsit ritkul és utána sokat igéröen megint sürüsödik .........na ja. Egy díszpéldány! És ezért kell magam erre a találkozásra megfelelöen elökészíteni.
Hét hónap kemény küzdés van mögöttem de meg van a látszata. Hogy miért nem csináltam ezt hamarabb? Végre megint tudok szoknyát vagy ruhát hordani. A lábom elérte azt a vékonyságot ami megengedi, hogy mutogassák. Ettöl függetlenül szívesen hordok nadrágot.
A fenekem mindig is a büszkeségem volt. Egyszer (régebben otthon) Budapest belvárosában összetalálkoztam egy régi férfiismerösömmel aki a barátja kiséretében volt. (Érdekes, öt is Attilának hívták). Igy mutatott be a barátjának: “hadd mutassam be neked Budapest legjobb fenekü nöjét”. Mit akar még az ember többet?
2 éve vettem Budán egy lakást amit megpróbáltam olyan hangulatosan ahogy csak lehet berendezni. Ugyan az öcsémnek van egy lakása és tudnék ott lenni, ha éppen otthon járok, de nála nagy a jövés-menés, kevés privátszférám lenne ott. Azonkívül az egy olyan tipikus férfilakás, sok üveg, bör és fém. Azonkívül nála éjjel-nappal Rammstein és hasonló zene bömböl. Én jobban szeretem a meleg, hangulatos színeket és bútorokat. Mézszínü parketta, terrakotta színü függöny és bútorhuzat. Szép fabútorok, vitrines könyvszekrények. Szép lámpák, muráno üvegvázák, aquarium. Sok illatos gyertya. Szeretek este a széles fotelba belegömbölyödni, pár gyertyát meggyújtani és úgy tv-t nézni. A sarokban a tv mögött mindig ég egy lámpa ami a gyertyafény mellett nagyon kellemes, lágyítja a tv erös kontrasztját. Számomra nagyon fontos, hogy milyen körülmények uralkodnak a lakásban. Ha az ember kinyitja a lakásajtót, hogy beengedjen valakit, az olyan mintha meztelenre vetközne.
Azt hiszem a körülmények ideálisak egy elsö találkozásra vele, ha még egyáltalán akarja. Az utóbbi hónapokban megritkult a levelezésünk. Nem mertem gyakran írni neki, nem akartam, hogy azt higgye, rá akarok akaszkodni. Idö és távolság nagyon tudja az ember kiváncsiságát és érdeklödését lapasztani. Érdekes módon – holott megadtuk egymásnak a telefonszámunkat – soha nem beszéltünk telefonon. El sem tudom képzelni, hogy milyen jellegü hangja van. Ö sem ismeri az én hangomat de tudom, hogy nem fogja kellemetlen meglepetés érni. Mindenki eddig azt mondta, hogy nagyon kellemes hangom van. Egyszer egy telefonbeszélgetés alkalmával az ügyfelem a következöket mondta: “ne haragudjon, hogy ezt mondom, de olyan szexis hangja van, hogy alig tudok arra koncentrálni amiröl beszélünk, olyan doromboló macska vagy mint egy búgócsiga”.
Junius közepén írtam neki egy emailt, hogy júliusban megyek Magyarországra, ha fennáll még a kiváncsisága irántam, tudunk találkozni. Visszaírta, hogy változatlanul kíváncsi rám.
Nagyon izgatott lettem. Kezdödhet az elökészület. Hol találkozzunk? Rögtön a lakásban vagy elöször egy semleges helyen, mondjuk egy kávézóban? Tiszta izgatott vagyok. Úgy érzem magam mint egy fiatal lány aki a szüzességének az elvesztésére készül. Igen ám, de mi lesz akkor, ha meglát és nem akar még sem. Ááá…. Azt nem hiszem. De mi van akkor ha én nem akarom, ezen még el sem gondolkodtam. Nem is gondolkodom rajta.
És hogy fog csókolni? Milyen íze lesz a csókjának ? Csók az nagyon fontos, a csók érzelmeket közvetít. Ha nincs érzelem, akkor a csóknak nem lesz “íze” sem. Ne legyen heves a nyelv! Dinamikus nyelvhasználatnál a szegény partner se köpni se nyelni nem tud, nem hogy levegöt venni. Lassú víz partot mos – tartja a mondás – ami nem csak az életre, hanem a csókra is igaz. Igen ám, de Ö nem érzelmeket, hanem szexet akar (gondolom), micsoda dilemma!
Július 17-én érkeztem Budapestre. Mivel itt nem volt computerem, küldtem egy SMS-t, hogy megérkeztem. Vártam, hogy egy SMS-el válaszol, de a telefon csörögött. – Halló Szuzi, Attila vagyok. – A lélegzetem elállt, forróság öntött el. Le kellett ülnöm. Kellemes hangja volt, lassan, nyugodtan beszélt. – Hogy vagy? – kérdezte, kellemes utad volt? Kedden lenne lehetöségünk találkozni, jó az neked is? Kedd? Kedd az jó, mikor és hol? Hirtelen nem tudtam mit mondjak. De aztán már mondta: mit szólsz bent a belvárosban a Gerbaud cukrászdához, mondjuk 4 órakor délután? - Rendben van - mondtam, - akkor kedden délután 4-kor. – Még váltottunk pár banális mondatot, aztán e végén még búcsúzóul -Nagyon kiváncsi vagyok – mondta még mielött letette a telefont.
Az elmúlt két napot azzal töltöttem, hogy csak szexre gondoltam és arra, hogy miként készíti elö magát az ember szexre. Ez egy élénkítö, izgató gondolatkeverék erotikus fantáziából és pragmatikus stratégiából. A legizgalmasabb idök egy nö életében azok az órák amikor egy olyan randevúra készíti fel magát aminek kimenetele valószínüleg szexszel végzödik. Ehhez képest a szex maga gyakran szabályszerüen bágyasztó. (nem mindig)
Eljött a kedd. A ruhakérdést már rég letisztáztam. Szexi de nem feltünö, elegáns de nem túlöltözött, lezser, nem nagyon testhezsímuló. Mivel nyár volt, megalapoztam már a szinem. Ha lebarnultam egy kicsit, a szemem nagyon jól érvényesült. A szemszínem meghatározhatatlan. Kékes-zöldes-barnás-szürke. A szemem fehérje mindig tiszta fehér, szinte világít. Kevés sminket használok, a férfiak nem nagyon szeretik az erösen sminkezett nöket. A hajam szépen megnött, majdnem a hátam közepéig ér, bronzos sötétbarna. Kétoldalt feltüztem, hátul hagytam lógni. Krémszínü szandál a hozzávaló táskával, perfekt.
½ 4-re hívtam taxit. A Dorottya utca végéig vitettem magam, onnan már csak gyalog lehetett a Gerbaud-ig menni. Már messziröl észrevettem, kint ült a teraszon egy napernyös asztalnál. Fehér T-shirt, elegans jeans (nem az a széthordott), napszemüveg, izmos felsötestét kiemelte a fehér T-shirt, a nyakkivágásban kitülemkedett pár szál a mellszörzetéböl, nagyon férfias jelenség volt. Ahogy közeledtem az asztalhoz felnézett, egyik kezével lehúzta a napszemüveget az orrára és a szemüveg fölött nézett rám. Rámosolyogtam, ö felállt. – Szuzi? – igen Attila, én vagyok. Kinyújtotta a kezét és megfogta az enyémet gyenge szorítással. Meleg, száraz keze volt. Megbizseregtem egy pillanatra. Leültünk, mind a ketten jegeskávét rendeltünk. Szükségem volt a hütésre kívülröl is, belülröl is. Akadozva indult a beszélgetés, azt hiszem mindketten inkább tanulmányoztuk egymást, vajon mit gondolhat a másik. Egyszer csak – minden átmenet nélkül – odaszólt, - most csak 3 óra idöm van amit veled tölthetek, mert ma este még van egy fontos ügyfelem, sajnos nem volt elörelátható. El tudnánk esetleg hozzád menni? – Nem, - mondtam én. Micsoda? Azt mondtam, hogy NEEEM?! Hónapok óta készülök arra, hogy együtt legyek vele és most azt mondom, hogy NEM. Tudom, hogy 3 óra hossza böven elég egy jó szexhez, de én nem csak egy jó szexet akarok, én szeretkezni szeretnék. Felhúzta az egyik szemöldökét, láttam, hogy meglepödött a válaszomon. Mást várt. Elkedtem megmagyarázni, hogy semmi bajom nincs vele, söt. De én másképp képzeltem és stb……Magyarázkodtam mintha az életem függött volna töle. Lassan elmosolyodott. Azt hiszem, kicsit nöttem a szemében. Még egy darabig ott ültünk a kávézó teraszán és mivel még volt egy kis ideje, kimentünk a Dunakorzóra sétálni. Megfogta a kezemet és úgy mentünk egymás mellett. Szép, ápolt keze volt, jól esett az érintése. Ilyen újakkal még zongoramüvész is lehetett volna. De biztos, hogy egy nöi testen minden húrt meg tud pendíteni.
Megbeszéltük, hogy rögtön felhív telefonon, ha sikerül több szabadidöt összehoznia.
Nem kellett sokat várnom. Már csütörtökön hívott, hogy a hétvégét velem tudná tölteni, ha van hozzá kedvem. Még szép, hogy volt hozzá kedvem. Megmondtam a címem és megbeszéltük, hogy péntek este eljön hozzám.
Te jó isten! Megint ez a felkészülés, de azt gondolom, ami utána jön, az lesz a legizgalmasabb.
Még ma el kellett intéznem a bevásárlást. Ebben a meleg idöben csak valami könnyüt fözhetek. Már meg is van: garnélarák üvegtészta ágyon (kellemes édes-savanykás)
utána ördöghalfilé zöldséggel és egy nagyon kellemes szósszal, ami az én találmányom.
Desszertnek gyümölcssaláta fagyival.
A levelezgetéseink során kiderült, hogy ínyenc, nem szeret sokat enni, de jót.
Biztos vagyok benne, hogy ízleni fog neki.
Este ½ 7-kor csöngetett a kaputelefonon. Halottam, ahogy jön fel az elsö emeletre. Mielött elérte volna a csengöt, kinyitottam az ajtót. Bejött, átnyújtott egy gyönyörü csokor virágot és egy üveg fehér bort. Átölelte a derekam és egy laza csókot lehelt az ajkamra. Ez volt az elsö alkalom, hogy a szánk találkozott. Egy villám cikázott át a testemen.
A vágytól megduzzadt szám szinte “kiabált” – még, még, még.
A virágot rögtön vázába tettem és a bort jégre. Végigvezettem a lakáson, elismeröen bólogatott.
Evés elött nem volt kedvünk alkoholos italt inni, kikevertem két alkoholmentes cainpirinhat
(ennek az alkohol nélküli változatnak ipanema a neve), limette, barnacukor, maracujanektár, gyömbér és tört jég. Nagyon kellemes, literszámra lehetne inni.
A vacsora nagyon jól sikerült. Gyertyafény, jól hütött fehér bor, meleg levegö – kell, hogy még valamit hozzáfüzzek? Perfekt volt minden. Egy ideig még beszélgettünk erröl-arról, közben kicsi pajkos puszikkal játszottunk az egyik pillanatban majd vad csókolózásba estünk egész addig, amig egy felemelö, rendkívüli pillanatban felkapott bevitt a hálószobába. Igen, azt mondtam, hogy bevitt. Az eddigi életemben, még soha nem fordult ez elö. Normális körülmények között biztos, hogy tiltakoznék az ilyen romantikusnak szánt
procedura ellen, de Attila elég erösnek hatott ahhoz, hogy engem könnyünek találjon.
Azt hiszem, hogy minden túlzás nélkül állíthatom, hogy életemben jobb szexem, szeretkezésem még nem volt. Amikor elöször az életnedve végigáradt a testemben olyan volt mint az elsö korty pezsgö egy hosszú absztinenc után..........mint az elsö szabadságnap amikor az ember ruhástól a tenger vízébe rohan................. mint egy tiramisu egy jó evés után.
Éjjel két óra körül került nyugalom a hálószobába. Nem tudtam aludni, csak szenderegtem.
Félálomban visszaidéztem minden részletét az éjszakánknak. Kinyitottam a szemem és figyeltem ütemes lélegzését. Meleg volt még mindig, az éjszaka nem hütötte le eléggé a levegöt. Csak az egyik lába volt a takaró alatt, az ágyéka éppen csak be volt fedve. Rettenetesen megkívántam. Föléhajoltam és elkezdtem a mellbimbóját a nyelvemmel simogatni majd a számba vettem és gyengéden szívtam. Felébredt, megfogta két kezével a fejem, felhúzott magához, belecsókolt a számba és a fülembe súgta: - te édes -.
Nem hagytam a figyelmem elterelni, tovább csókoltam a mellkasát, tovább lefelé a köldöke felé, bedugtam nyelvem a köldöknyílásba és ott játszottam, majd mentem tovább lefelé ahol már csodás vesszöje ágaskodott. Direkt nem értem hozzá csak körülötte csókoltam. Már teljesen szétnyitotta a lábát én pedig a belsö combját csókolgattam. – Megörjítesz! – mondta. Nem akartam tovább feszíteni a húrt és a számba vettem a férfiasság e csodaeszközét. Nem tudta sokáig tartani magát, a nedü szétömlött a számban. Nehéz leírni ami még ezután történt de azt hiszem, hogy még a falak is sikoltoztak.
Együtt mentünk zuhanyozni. Kölcsönösen simogatva lemostuk egymás testét, finoman csókolóztunk és hagytuk, hogy a hüs víz csobogjon ránk.
Megterítettem és elökészítettem a reggelit. Csendben reggeliztünk. Csörgött a telefonja.
Tudtam, hogy el kell mennie.
Mondam, hogy nem szeretném lekisérni, megértette. Nem igértünk egymásnak semmit, nem beszéltünk meg semmit. Ö a válása után megint egy boldog kapcsolatban élt, tudtam, hogy nincs ereje se akarata ahhoz, hogy mindazt eldobja amit felépített és a sok élményt amit a mostani élettársával már megélt.
Az ajtóban még egyszer megcsókoltuk egymást. Hallottam ahogy lassan lemegy a lépcsön, sírni lett volna kedvem de tudtam, hogy még találkozni fogunk. Találkozni fogunk addig, amig problémamentesen örömet tudunk egymásnak okozni.