Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Horvath Imre és Tajti Rita
Pontátlag: 3
Kategóriája: Homo
Megtekintve: 7373
Szavazatok: 29
Feltöltve: 2009. február 25.

Hazugság

Taxisofõrként sok emberrel találkozom.
Soha nem lehet kiszámítani, hogy milyen inditatásu az az ember, legyen az nõ, vagy férfi akit mellém rendel a véletlen. Jó magam 45 éves 182 magas -jóképûnek mondott- pasi vagyok. Egy hétköznap estefelé a Blahánál beszállt egy átlagos alaku nõ. Kellemes ruha, kellemes frizura, kellemes arc, volt a jellemzõje. Rákosborzasztó egyik lakótelepe volt a megadott cím, tehát elindultunk. A novemberi kellemetlen esõs hideg idõ miatt ment a fûtés és a zárt térben a meleg hatására egyre intenzívebben alakultak az illatok. Ez csak háttér érzésként egyre erõsödött bennem, annak ellenére, hogy a beszélgetésünk kellemesen alakult és egyre érdekesebb irányt kezdett venni.
Elmondta az utasom, hogy van egy kellemes lakása, van egy jól fizetõ állása, jó anyagi körülménye, autója, stb. Elmondta, hogy régóta egyedül él, pedig szeret szeretni, szereti a sexet és a kellemes együttléteket. Szeret fõzni és akik ettek az asztalánál, eddig mindenki dícsérte.
Amikor kiértünk az adott címre, gálánsan rendezte a taxi számlát és, mintegy mellékesen megemlítette, hogy szívesen venné ha felkisérném a lakására,mert szívesen fõzne egy jó kávét, vagy teát, vagy egy gyors levest, vagy sûtne húst is akár.
Én imádom a nõket. Szeretem kényeztetni a testüket, soha sem voltam követelõzõ, vagy önzõ a sexben,mert az a véleményem, hogy a sex akkor jó, ha az ember elõsször beruház, azaz mindent megtesz a nõ orgazmusáért, utánna hálából minden befektetett mozdulatot, érintést simogatást kamatostúl vissza kap. Imádom, amikor egy nõ a nyelvem hegyén élvez el, imádom ha a nyújtott, merev combok a derekamat szorítják a remegõ orgazmustól.
De ebben az esetben az utasomra néztem és a nehezen azonosítható illatok miatt hazudtam. Hazudtam, mert a lelkem tiltakozása ellenére sem volt erõm megsérteni, mert akkor, ott az ellenérzéseim ellenére is tiszteltem a nõt.
Azt mondtam neki, hogy bocs, de én a fiukat szeretem.