Szexrandi - Szabad társkeresés mindenkinek
A Szexrandi szolgáltatást csak 18 életévüket betöltött látogatók
használhatják.

Nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves.
Szexpartnert keresel?
Eleged van a fizetősökből?
Regisztrálj
a Szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Belépés
e-mail cím:

jelszó:

regisztracio
Keresés

Ti küldtétek
Szexi történetek
Amatőr fotók


EGY POPÓKIRÁLYNŐ KALANDJAI 3
Írta:
Kategória:
Feltöltés dátuma:
2008-12-29
Megtekintve:
2436
Szavazatok száma:
5
Összpontszám
38

Hallottam magam mögött Ádám fojtott zihálását, én pedig nyöszörögve támaszkodtam Zsolt combjain. Nem tudom, mennyi ideig tartott, mire helyrerázódtam úgy, ahogy. Mikorra képes voltam érzékelni a testemet kitöltő boldogságon kívül a világot, feltűnt, hogy Zsolt csendesen mosolyogva cirógatja az arcom, azzal szórakozva, hogy egy állandóan az arcom elé libbenő hajtincset igyekezett kivonni a látózónájából, ami takarta arcom egy részét, én pedig még mindig gyengéden húzogatom a farkán a bőrt. Elnézést kérőn elmosolyodtam, és hátranéztem a másik srácra, aki kipirult arccal engem nézett. - Jó volt?
Csak bólintott egyet, mi mást mondhatott volna?
Helyette Zsolt szólalt meg.
- Régi álmunk, hogy egy popószépségverseny győztesét megdugjuk hátulról.

Közönségességétől meghökkenve és csodálkozva fordultam vissza felé, még a kézimunkát is abbahagytam, igaz, csak pár pillanatra, hogy aztán lassan újrakezdjem. Kaján pillantás fogadta tekintetemet, sanda félmosollyal fűszerezve, s ennek hatására lassan én is elmosolyodtam.
- Ne aggódj, Zsolt. Te is megdughatsz majd hátulról, sőt!
- Kötelező lesz.
- Már alig várom. - De nem most, hanem később.

Mintha csalódottság futott volna át az arcán. Mivel őt néztem, feltűnt, hogy elnéz a fejem felett Ádám irányába, és éreztem, hogy egy kicsit meglepődtek, hogy átvettem az irányítást. De nem ellenkeztek mert, nekik most az volt a fontos, hogy én is élvezzem az együttlétet. Valljuk meg, hogy eddig minden remekül alakult. Most pedig már a folytatása következett. Felálltam a földről, miközben Zsoltra támaszkodtam, és előrehajolva lassan kidugva nyelvem ajkaim közül végignyaltam a heréjét, majd az egész falloszt alulról felfelé. A makkhoz érve adtam rá egy gyengéd kis puszit, majd két térdemet Zsolt két combja mellé téve az ágyra másztam, és persze a barna srácra is.

Lassan puszilgattam a hasát, felfelé haladva az izmos mellkasra, miközben csípőmmel is felfelé araszoltam. Kezei nem tétováztak, hamar rátaláltak a csípőimre, combjaimra, azokat cirógatták, miközben én elértem csókjaimmal a nyakát, puncim pedig a farkára simult. Felnyögött, és vágyakozva megszorította a combjaimat. Én nem kevésbé kívántam a dolgot, úgyhogy nem haboztam. Felemeltem a csípőmet, bal kezemmel a lábaim közé nyúltam, megfogtam Zsolt merev farkát, és irányba állítva lassan ráengedtem magam, halkan nyöszörögve. A kéjtől alsóajkam beharapva lassan csúsztam lefelé, élvezve, ahogy a srác farka lassan teljesen kitölt, aztán éreztem, hogy ennyi. Rajta vagyok teljesen.

Fenekem Zsolt csípőjéhez, combjaihoz simult, én szinte teljesen a srácon feküdve hátrafordulva lassan megemeltem a fenekem, addig engedve ki magamból a faszt, amíg lehet, majd lassan ismét rácsúsztam. Zsolt felnyögött, ujjai a csípőmbe markoltak, ahogy puncim szerszámának teljes hosszán végigcsúszott, és ahogy hátrafelé nézelődtem, akaratlanul is elmosolyodtam. Ádám az asztalnál állt, tátott szájjal, áhítatosan bámulva, ahogy egy 17 éves csitri meglovagolja a haverját.
- Mit bámulsz? - Szóltam, vagy inkább nyögtem rá, mire észbekapott, és megrázta a fejét. - Hihetetlen segged van.
Ha tudtam volna, nevetek, de a lassú, kéjes emelkedés-süllyedés minden figyelmemet lekötötte. Előrefordultam, és kicsit feltolva magam kihúztam magam, egyenes derékkal, megtámaszkodva Zsolt izmos mellkasán, és ránéztem. Mit mondjak, elég eltorzult arca volt, mélyen vette a levegőt. Hamarosan elélvez. Kicsit csalódott voltam, igazából még el sem kezdtük. Azért rámosolyogtam, a női álszentség mintapéldájával.
- Na milyen? - Basszus... mindjárt... Évike! Elég!

Elszontyolodtam. Éppen kezdtem beindulni. Altestemet éppen lefelé engedtem, és amikor leértem, felfelé indulva hagytam, hogy Zsolt kicsusszanjon belőlem. Le akartam szállni az ágyról, hogy a csúcsra csókoljam, de Ádám érkezett mellénk, Zsolt mellé huppanva, és megfogva a derekamat úgy irányított, hogy neki háttal üljek az ölébe. Engedelmeskedtem, elé álltam, majd lábaimat rogyasztva lassan \"leültem\", ismét hátranyúlva a lábaim között, és miközben Zsolt mellettünk zihált, én ismét magamba fogadtam Ádámot. Felnyögtem, mikor ráültem, de aztán oldalra néztem Zsoltra, és megfogtam a kezét. Mozogni akartam, fel-le, fel-le, de két férfival jöttem szeretkezni, nem egyel. - Gyere. Neked is jobb lesz, ha leszoplak.

Meghökkent, de aztán felállt a kanapéról, és úgy helyezkedett el, hogy lüktető farka az arcom elé kúszott. Megfogtam a tövénél, előrehajoltam, és ajkaimat a makkra csúsztattam. Nyelvem máris lecsapott, miközben a türelmetlen Ádám megfogva a csípőmet felfelé tolta, jelezve, hogy vele is foglalkozzam.
- \"Mintha az olyan egyszerű lenne. Amíg te nem csinálsz semmit, csak hátulról dugnak és közben szopsz, oké. De amikor neked kell mozogni fel-le, ráadásul a fejeddel előre-hátra, az már más. Mind a két partnerre odafigyelni kicsit erős.\"
Nem is bólogattam hát, csak nyeltem egyre mélyebbre Zsolt farkát, miközben a fenekemet emelgetve fel-le mozogtam Ádámnak háttal. Szerencsére Zsoltnak nem is kellett sok, éreztem, hogy a fasz megremeg ujjaim között, mint valami kisveréb, aztán jött, aminek jönnie kellett. Lévén közben Ádámon lovagoltam, és élveztem a dolgot, de a szám éppen teli volt, így fojtott nyögések hangzottak el a szobában, miközben engedelmesen nyeltem, amit kellett. Zsolt habozás nélkül a számba élvezett, és én nem is tiltakoztam ellene, gyönyörködve hallgattam orgazmusának nyögéseit, fújtatásait.

Aztán elhúzódott, én pedig hagytam. Lenyeltem a forró spermát, ami kitöltötte a számat, és térdeimen megtámaszkodva lassan lovagoltam tovább, halkan sikkantgatva, valahányszor lefelé csúsztam a kemény faszon. Ádám előrenyúlva a melleimet becézgette ujjaival, és egész jól bírta a dolgot. Közeledtem az orgazmushoz, amikor Ádám eltolt magától, és zihálva közölte, hogy elég. Bosszúsan csúsztam ki belőle, majd néztem a fotel környékén tébláboló Zsolt felé, aztán elmosolyodtam. Elégedetten állapítottam meg, hogy ismét áll a farka, mint a cövek.
Odasétáltam hozzá, és a lovaglástól kipirultan, letérdeltem elé. Nem tiltakozott, amikor megnyálaztam a farkát, majd megfordultam előtte, Ádám felé fordulva, fenekemmel Zsolt felé pucsítva, és hátranéztem. - Na gyere. Dugj meg hátulról.

Nem kellett biztatni. Máris mögém térdelt, és éreztem, ahogy a makkja nagyajkaimhoz nyomódik, hogy aztán szinte félig síkos puncimba csússzon. Kicsit meglepődtem és felsikkantottam a váratlan élménytől. Zsolt hátrahúzta a csípőjét, aztán előrehatolt, tövig csúszva belém. Felkiáltottam. Zsolt lassan kihúzta a farkát makkig, majd gyorsan ismét tövig belémcsúszott. Amolyan pornószínésznős nyögéseket hallatva meglepődve tűrtem ezt a módszert. Lassan ki, gyorsan be. Nem tudom, meddig csinálta, de a kifelé mozgás is egyre gyorsabb lett, mígnem ütemes, katonás mozdulatokkal dugott hátulról, és nyoma sem volt benne annak a lihegésnek, ami korábban jellemezte. Erős, gyors tempóban dugott, én pedig folyamatosan nyögtem. Pár perc múlva Ádám érkezett, elémtérdelt, és egyértelműen közölte, mit szeretne. - Szopj is közben.

Na most nekem nem kellett kétszer mondani. Mindkét kezemmel a földön támaszkodva Ádám a számba irányította a farkát. Nem volt lehetőség a kifinomult technikákra, Zsolt túl erősen dugott hátulról. Lökéseinek ütemére engedtem ki ajkaim közül és vissza a faszt, de nem tartott sokáig ez a pozitúra. Éreztem, hogy jön a boldogság, amit Ádám indított, és Zsolt fejezett be. Kiengedtem a faszt az ajkaim közül, és sikoltva adtam át magam a belsőmet kitöltő orgazmusnak.

Zsolt még mozgott bennem egy kicsit, beteljesítve korábbi vágyaimat. Egyre halkuló nyögésekkel élvezve az utórezgéseket végül azonban kicsusszant belőlem, és otthagytak a padlószőnyegen négykézláb. Most gyorsabban összeszedtem magam, és lassan felálltam. A két srác mosolyogva figyelt, aztán Ádám a kezem után nyúlt. - Ezt élvezni fogod.
- Eddig is élveztem - ziháltam, de engedelmesen követtem egy másik szobába. Itt egy masszív asztal és egy hatalmas franciaágy az, ami említésre méltó dolog lesz a továbbiakban.
- Hajolj az asztalra.
- Most kegyetlenül megdugunk, Évike.
- Az jó lesz...
- A pinádat, a fenekedet, a szádat... egyszerre, külön-külön...
Furcsa volt ezt hallgatni, de vad vággyal töltött el az, amit mondtak. Nem vártam tovább, minek? Dugni gyűltünk össze, nem beszélgetni. Előrehajoltam az asztalra, széttártam a lábbam, és kezeimmel megtámaszkodtam az asztal szélén.
- Kurva jó segged van, basszus! - hallottam Zsolt nyögését, és erre elmosolyodtam.
- Mire vártok akkor?

Hátranézve láttam, hogy Ádám lép mögém. Nem játszadozott, ez már nem arról szólt. Baljával a csípőmre fogott, jobbjával a farkára, és lassan belémhatolt. Amint elkezdte, jöttek a jól ismert nyögések. Mikor tövig benn volt, mindkét kezével ráfogott a fenekemre, és nekiállt. Huhh... hát mit mondjak, elég gyors tempóban jött az áldás. A szőkés srác csípője a póznak köszönhetően villámgyorsan mozgott, farka is legalább négyszer kicsúszott belőlem, de mindannyiszor visszatért. Pár perc után aztán kicsusszant belőlem, de szinte rögtön Zsolt hatolt belém. Nem tétovázott. Keményen, de óvatosan jött, egyetlen lökéssel tövig. Nem volt nehéz dolga, elég rendesen síkos voltam már. Hasonló tempóban folytatta, és már értettem, mire mondták, hogy ezt élvezni fogod...

Egymást váltogatták ebben a pózban. A végén az asztalra hasaltam, és csak nyögve tűrtem, ahogy egyik a másik után folyamatosan megdug hátulról. Nem tudom, mikor jött az első orgazmusom, de már őket sem érdekelte, ha el is élvezek, ugyanabban a tempóban folytatták. Hihetetlen élmény volt! Majdnem folyamatosan orgazmusom volt, míg ők egyszer sem mentek el, hiszen mikor jött volna az ejakuláció, váltották egymást. Egy idő után éreztem, hogy egyikőjük ujja a fenekemhez siklik, és lassan az ánuszomba csúszik. Erősebben nyögtem, ők pedig folytatták. Fél óra, óra...? Lehet, hogy csak tíz perc volt. Nem tudom, mennyi idő telt el, de azt tudom, hogy kegyetlenül megdugtak. Aztán jött egy kis pihenő...
A fenekemet is eléggé kitágították már. Éreztem, hogy egy kéz fonódik a csípőmre, és emel meg, majd megfordít. Zsolt volt. Elmosolyodott.- Bírod még?
- Igen ... még ... még!

- Szerintem ez azt akarja jelenteni, hogy folytassuk még - vigyorgott a háttérben Ádám. Lassan kitisztult a fejem, és érzékeltem, hogy Zsolt mosolyogva felültet az asztalra, majd széttárja a lábaim. Nem volt erő a karomban, úgyhogy hagytam, hogy hanyatfektessen, és végignéztem, ahogy élvezkedő fejjel szétkúrt pinámba hatol. De csak párat lökött, aztán ki is csusszant, megfogta baljával a térdemet, és kissé felemelte. Bennem akadt a levegő, de azért lassan felemeltem a másikat is. Aztán éreztem, hogy Zsolt puncinedveimtől síkos farka, a természetes síkosító, kitágított ánuszomhoz ér, kicsit hozzádörgöli, majd megkezdi a behatolást. Felsikkantottam. Eddig nem sűrűn voltam így, és igazából nem is volt jó a dolog. De most, hogy a menetek közben úgymond felkészítették a fenekem arra, mi vár rá, elég könnyedén, alig érezve fájdalmat tudtam a fenekembe fogadni Zsoltot. Nagyon lassan, óvatosan csusszant befelé, néha hátrafelé is ment, majd előre, míg végül tövig a fenekembe hatolt. Itt aztán megállt pihenni. Felnéztem, és láttam rajta, hogy neki sem volt könnyű dolga, kegyetlenül szoríthattam. Pillantásunk találkozott, és mikor elnézést kérőn elmosolyodott, akkor jöttem rá, hogy mennyire eltorzult arcom lehet a dologhoz.
- Szólj, ha...
- Ne! Inkább mozogj, de lassan.
- Szűk? - hallottam Ádámot. - Nagyon.

Nem vesztegettek több szót a témára. Zsolt kicsit kicsúszott, majd vissza, óvatos, hihetetlenül lassú mozdulatokkal. Vagyis gyengéden lettem seggbekúrva. Igazából nem is éreztem fájdalmat, de azt igen, hogy mennyire szorítom. Oldalra fordítottam a fejem, és láttam, hogy Ádám áll ott, minket bámulva. Hát persze... amíg egyikőjük dolgozik rajtam, a másik addig a nyálát csorgatja...
Zsolt nem bírta sokáig a körgyűrűt. Nyögve, lassan kicsúszott, és Ádám már ott is volt. Előbb ő is a pinámba hatolt bele, de csak amíg elég síkos lett a farka, majd ő is felemelte a lábam. Biztatóan egymásra mosolyogtunk, mint akik most csinálják először, ahogy megkezdte a fenekembe való behatolást, és lényegesen gyorsabban megtette a bevezető utat, mint Zsolt. Gyorsabb mozgásra is ragadtatta magát, és egyre hosszabb mozdulattok dugta a seggem. Én pedig előrenyúltam, szétfeszített lábaim között a puncimhoz, és elmosolyodva figyeltem Ádám pillantását, ahogy saját farkát leste, amint ki és be jár a fenekemben, valamint azt, hogy magamat simogatom...

Túl sokáig ő sem bírta. Közben ajtócsapódást, vízcsobogást hallottam, aztán Ádám kicsusszant belőlem. Lekászálódtam az asztalról, és négykézlábra álltam anélkül, hogy felszólítottak volna. Ádám elhagyta a szobát, Zsolt. viszont egyetlen szó nélkül terpeszben fölém állt, aztán megrogyasztva térdeit lassan lefelé kezdett ereszkedni, kezével lefelé feszítve merev és tisztára mosott farkát. Akkor tehát ez volt a vízcsobogás. Hihetetlen, még igényesek is voltak ilyen szempontból...Tovább dugtak felváltva végkimerülésig, ahogy az egy popókirálynőhöz illik.

---Vége---


Szexrandi - Szexpartner kereső |  Adatvédelem-HU-ENG | Impresszum | Partnerek