Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3822
Szavazatok: 6
Feltöltve: 2013. december 04.

Nyár III/III

A fiú is mosolygott, miközben újabb adag napolajat folyatott a kezére. Szandra lábai mellé helyezkedett, majd a két tenyerét újból összetéve, most azokra folyatta az óvó nedvet. A lány semmi jelét nem adta, hogy ellenére lenne a dolog... A nagy tenyér, a vaskos hosszú ujjak végigcsúsztak a vádliján, föl a combján, lassan, érzékien... majd megpihentek egy pillanatra. És elindultak újból lefelé, egészen a bokájáig. A fiú gyengéden megfogta Szandra mindkét bokáját...
-Gyönyörû lábaid vannak. -mondta, majd kezei újra felfelé kúsztak. A térdhajlatnál elidõztek kicsit, nagyon finom körkörös mozdulatokkal simogatva a puha bõrt. Aztán elképesztõen lassan csúsztak felfelé... végig fel a combon... majd a fenéken állapodtak meg. Mintha mi sem lenne természetesebb, a titokzatos idegen simogatni kezdte Szandra formás popsiját. És csak simogatta, simogatta... érzéssel, közben gyönyörködve a látványban. A vére már lejjebb vándorolt testében, így kimutatva az õrült tüzet, amit most kezdtek begyújtani a vágy szikrái. A nõ csípõje elkezdett mozogni... néhány apró mozdulatot tett, mintha zavarná a merész érintés. Aztán az apró mozdulatok érzéki, követelõzõ ringásokká váltak. A simogatás folytatódott... majd a fiú Szandra hátára kúszott, csípõjét annak fenekéhez szorítva. Egyszerre öntötte el õket a lázas kéjvágy, ahogy a fiatal fiú keménysége az érett nõ lágyságával találkozott.

A srác megcsókolta Szandra nyakát, majd további csókokkal haladt a füléig...
-Fantasztikus nõ vagy! -búgta mély hangon a fülébe, majd nyelvével elkezdte ízlelgetni, cirógatni.
-Kívánlak! Nagyon kívánlak! -nyögte a lány elcsukló hangon, és hátranyúlt. Belemarkolt a fiú izmos fenekébe, aztán elkezdte lehúzni a nadrágot róla.
A fiú segített ebben, gyorsan megszabadult az egyetlen ruhadarabjától, ami rajta volt. Végigcsókolta a lány forró hátát, gyengéden megharapta a derekát... Aztán lehúzta a színes bikinialsót... de nem teljesen, csak épp szabaddá téve amit szabaddá kellett tenni. Gyönyörködött az iszonyúan kívánatos popsiban... csak nézte, és markolászta, a végletekig felkorbácsolva a belsõ tüzet. Szandra pedig behajlította a derekát, pucsított, kitárulkozott, felkínálta magát, és kéjes nyögésekkel könyörgött a beteljesülésért.

A fiú közel hajolt. Látta megcsillanni a vágy nedveit a nõ mézédes szentélyének bejáratánál. Imádattal vette ajkai közé az ajkakat... és forró, erotikus csókolózással kényeztette a szépséges csupasz puncit. Fantasztikus íze volt, egy igazi nõé, egy angyali teremtésé, aki ennyi õrült véletlen után most az övé lehetett. Ízlelgette, nyalta, lassú ritmusban lefetyelte... Ütemesen, egyre hevesebben mért csapásokat nyelvével az elõbújó, megduzzadó kis kéjenc csiklóra. A lány egész teste forró mámorban úszott, vonaglott. Saját melleit markolászta, kiszolgálva hegyes mellbimbói kéjvágyát. Minden egyes nyelvcsapásnál összerándult, irányíthatatlanul. Érezte, semmi kontrollja nincs afölött, ami történik, és ami történni fog. Teljesen átadta magát a fiatal fiúnak, aki csodát mûvelt vele.
A srác gyorsított a tempón... imádta Szandra ízét, és még többre vágyott. Nyelve lassan besiklott a nedvesen követelõzõ, szájához tapadó hüvelybe. Odaadó, gondos mozdulatokkal körbenézett odabent, mire a lány hangosan felnyögött. Ez csak olaj volt a tûzre... a fiú nyelvével lágy ütemben ki-be hatolt. Szandra testében minden egyes mozdulat hatalmas gyönyörhullámot keltett, mely végigáradt egész testén. Amikor a fiú újra csiklóját kezdte izgatni, szívogatni, csókolgatni, úgy érezte, a mindenség összes öröme áramlik mellein és ágyékán keresztül ereibe. Nem bírta tovább a megállás nélkül õt ostromló kényeztetést - remegve, összerándulva, mélyrõl elõtörõ, hangos kiáltással elélvezett.

Még néhány gyengéd, óvatos csók a nedvtõl csillogó húsos nagyajkakra... Kielégült, heves lélegzetvételek, sóhajtások...
-A farkadat akarom... -suttogja Szandra, és hátranyúl, oda ahova a mögötte térdelõ fiú merev férfiasságát sejti. Finom kis keze megtalálja és körülfonja a méretes, kemény gyönyörforrást. Elégedetten simítja végig... önkéntelenül ajkába harap, ahogy elképzeli a rá váró további fantasztikus élményeket.
A fiú megsimogatja a felfedezõútra indult kis kezet, majd egy határozott mozdulattal megfordítja a lányt. Tekintetük találkozik. Érzik egymás heves szívverését, vibrál a levegõ a vágytól kettejük közt. A fiú felülteti Szandrát, és megszabadítja végre a félig lehúzott bikinialsójától. Átöleli, ölébe ülteti, és arcát arcával simogatja... A lány megcsókolja ajkait, és õ visszacsókol. Ölelkezve eggyé válnak, és szerelmes csókolózásba ringatják magukat. A nõ kezét végigvezeti a fiú feszes mellkasán, kockás hasán, és újra megmarkolja az égnek meredõ falloszt. Óvatosan, vastagságától kissé tartva elkezdi magába csúsztatni. Egyszerre érzik, ahogy a nedves hüvely szorosan körbefonja... lassan tágulva, mélyebben magába fogadva. Még mélyebben... még bentebb... Mindketten érzéki sóhajjal ünneplik a pillanatot, amikor Szandra puncijába tövig hatol a fiú farka. Lüktetõ makkja a méhszáj érzékeny bejáratánál pulzál.
Lassan ringatni kezdi széles, igazán nõies csípõjét a lány, óriási, belülrõl szétrepesztõ, feszítõ gyönyört okozva mindkettejüknek. Fenekénél fogva segíti a fiú a mozgásban, míg ajkaival az elõtte domborodó kerek melleket imádja. Szívogatja a kõkemény mellbimbókat, majd gyengéd harapással illeti õket. Szandra a fiú vállába kapaszkodva egyre indulatosabban lovagol. Derékig érõ haja közben nesztelenül csapódik a hátának minden mozdulatnál.

Egyre csak fokozza a tempót, míg el nem érik kettejük közös ritmusát. Tökéletes a harmónia, egyszerre éreznek minden egyes élvezethullámot, melyek rendíthetetlenül, egyre forróbban és hevesebben törnek rájuk. A fiú végigsimítja Szandra derekát, majd beletúr a hajába... Erõsen megmarkolja a hosszú hajköteget, és húzni kezdi lefelé. A lány engedve az erõs húzásnak hátrahajtja fejét, szabaddá téve, szinte felkínálva puha nyakát. Élvezi a fájdalmat, élvezi, hogy egyszerre ennyi irányból kapja a borzongatóan nyers érzéseket. Édes hüvelye újra össze-összehúzódik, minden egyes alkalommal jól megszorítva a fiú kemény farkát. Õrült a tempó, a tenger hullámzása már nem tudja elnyomni a szerelem tocsogó, csattogó hangjait.
-Szeretlek, gyönyörû kis ribancom! -fakad ki a fiúból. A nõ a durva szavaktól még közelebb kerül a csúcshoz, és öntudatlanul végigszántja karmaival az izmos férfihátat.
-Kurvajó vagy! -üvölti, és most már végleg összeszorítva ágyékának összes izmát, még egy utolsó vad rohamra indul. Érzi, ahogy a fiú farka még keményebbé válik, és hevesen lüktetni kezd... majd a méhszájat ostromló makkja egy pillanatra megduzzad, és... egy hatalmas adag forró nedves lövedékkel árasztja el a kéj barlangját. Ebben a pillanatban Szandra combjai megremegnek, hasa megfeszül, körmei a fiú vállába mélyednek... és egy nagy sikollyal hatalmasat elélvez. A férfiból kitör a mély üvöltés, és eltorzult arccal lövelli az utolsó cseppeket is új szerelme gyönyörû testébe.





A végtelen kék tenger a maga örök ritmusában csapkodja hullámaival a fehér homokpartot. A langyos szellõ néhány homokszemet felkap, és messzire visz... De a több millió itt maradó szemcse néma tanúja, ahogy egy nõ és egy fiú egymásba szeretnek. Egy érett és gyönyörû nõ, egy fiatal, pezsgõ vérû fiú... Egymást ölelik, kedvesen, aléltan. A fiú gyengéden cirógatja az ölében ülõ nõ meztelen testét. Minden csendes, újra a víz hangjai uralják a tájat. A nõ haja sötétbarna fátyolként terül szét a fiú mellkasán.
Nyár. Ölelés... illat... sors...

Nézd meg Tigris többi szexi történetét is!