Szexrandi - Szabad társkeresés mindenkinek
A Szexrandi szolgáltatást csak 18 életévüket betöltött látogatók
használhatják.

Nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves.
Szexpartnert keresel?
Eleged van a fizetősökből?
Regisztrálj
a Szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Belépés
e-mail cím:

jelszó:

regisztracio
Keresés

Ti küldtétek
Szexi történetek
Amatőr fotók


A Tanár Úr
Írta:
Kategória:
Feltöltés dátuma:
2008-11-10
Megtekintve:
1711
Szavazatok száma:
59
Összpontszám
496

Ez a történet még az egyetemi éveimből való, kollégiumban laktam... a mi koleszünk nagy volt, a földszinten tanuló szobák, ahol az egyetem kihelyezett órákat is tartott.
Egyik este a srácok felhívtak két fiatal tanárt óra után egy pár pohár italra, ill. beszélgetésre. A szobámból hallottam a hangoskodást, gondoltam kinézek, mi történik péntek este a folyosón, ami ilyen lármára ad okot.

Odamentem, kérdeztem a lányoktól, hogy kik az új tagok, aztán én is leültem beszélgetni. A fiúk hoztak inni, mi hoztunk enni, gyorsan teltek az órák.
Az este alatt sok kérdés felmerült, tudományos témákról is esett szó, mivel engem mindig is érdekeltek ezek a dolgok, ezért bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Az egyetemi évek előtt is sok minden érdekelt, nyomon követtem a legújabb kutatásokat, és elolvastam a tudományos eredmények publikációit is. A beszélgetés során többször okoztam nekik meglepetést, nem gondolták, hogy a diákok között aki, aki ennyi mindenben tájékozott, de akadt…A fiatalabbik tanár közben eléggé a pohár fenekére nézett, mondhatnám azt is, hogy teljesen leitta magát, az egyik kollégista srác kénytelen volt befektetni a szobatársa ágyába annyira berúgott!... a kollégája berzenkedett, hogy lehet ennyit inni, stb, stb. Most mi legyen, nem akarja itt hagyni, végül folytatódott a beszélgetés.

A végére már csak én maradtam, és egy másik lány. A Tanár Úr ránézésre olyan 38 körüli, filozófus alkat, igazán nem tetszett, de ahogy beszélt, a stílusa, a meglátása bizonyos dolgokról, a tájékozottsága szimpatikus volt.
Már éjfél körül járt az óra, amikor a mellettem ülő lány - szintén kissé ittasan - intimebb témára váltott... elkezdte faggatni a tanárt. Én csak figyeltem, a Tanár Úr pedig nagyokat mosolygott. A csaj egyre rámenősebb kérdéseket tett fel, éppen csak azt nem mondta, hogy gyere a szobámba és kefélj meg. Eközben azt vettem észre, hogy a kérdésekre adott válaszok közben nézi a lábam, sokszor mélyen a szemembe néz... de ekkor még nem gondoltam semmire.

Eléggé idegesített már a mellettem ülő lány alpári stílusa, végül felálltam, és kérdeztem, hogy mi legyen. Itt alszik vagy haza indul taxival, és itt hagyja reggelig a kollégát, aki bent horkolt a szobában. De még mielőtt válaszolhatott volna, a mellettem ülő lány azt mondta: maradjon, ne menjen el, az ő szobája üres, a szobatársai haza utaztak hétvégére, alhat az ő szobájában... őőőő gondoltam magamban, hogy lealázza magát. És ekkor jött a nagy meglepetés: az volt a válasza, hogy ő inkább velem szeretne aludni, az én szobámban, ha lehetséges... ha lehetséges, micsoda kifejezés…

Húúúha, és miközben ezt mondta úgy nézett rám, amit nem lehetett félre érteni. A válaszom eléggé közönyös volt: nekem mindegy, ha itt jobban esik, akkor jöjjön. Látni kellett volna a másik lány arcát, minden az arcára volt írva, szinte kőbálvánnyá meredt, tárt karokkal állt, és nem tudott egy szót sem kinyögni.
Elindultam a szobámhoz, kinyitottam az ajtót, ő pedig jött utánam.

6 ágy volt bent, a többiek nálam is haza utaztak, mondtam, hogy válasszon magának ágyat, és vegye le nyugodtan a ruháit, hogy kényelmesen tudjon aludni.
Erre levetkőzött 1 szál gatyára, és befeküdt az ágyamba!!! Az én ágyamba, pedig nem mondtam neki, hogy melyik az enyém. Bementem, láttam hol fekszik, majd megkértem, hogy menjen át valamelyik másik ágyba, mert az éppen az enyém :-) erre ő: remélte is... úúúú

Na most mit csináljak gondoltam magamban... abban bíztam, hogy nem fog elférni, és jobb belátásra tér, átmegy a másik ágyak egyikébe. De nem tért jobb belátására, sőt. Hoztam egy másik takarót, azt rátakartam - jelzem mindez egy 1 személyes heverőn történik, oda feküdtem mellé, becsuktam a szemem, és azt éreztem, hogy irtózatosan dobog a szívem, és nem fogok tudni aludni. Hallottam, hogy ő is nagyokat szuszog, vagyis nem alszik, de nem történt semmi.
Ott feküdtünk egymás mellett, mindketten éreztük, hogy a másik nem alszik, de nem történt semmi.
Már hajnal 3 körül járt az idő, amikor átcsúsztatta a kezét a derekamra, és megkérdezte átölelhet-e, mert fázik... tényleg nem volt túl meleg ősz vége, fűtés semmi, de tudtam, hogy csak kifogás…

A kéz átcsúsztatáson felbátorodva át is bújt az én takaróm alá, szorosabban fogta a derekam, és a fenekemhez tolta a csípőjét... éreztem hogy áll a farka, és ő azt akarta, hogy érezzem, mert egyre erősebben nyomta nekem... azt hiszem én is oda toltam, hogy jobban érezzem, mert nagyon jó érzés volt... aztán elkezdte csókolgatni a nyakam finoman, majd a kezét csúsztatta a melleim irányába, engem pedig teljesen átjárt a bizsergés, oda fordultam hozzá és megcsókoltuk egymást... hevesen, mélyen csókolt, ahogy egy igazi férfinak csókolni kell, majd benyúlt a ruhám alá, úgy fogta a melleimet, aztán bebújt és szívni, puszilgatni, nyalni, harapni kezdte, és közben szedte le a pizsimet, én meg az ő egy szál gatyóját…

Finoman a lábaim közé mászott, rám feküdt, éreztem, hogy hatalmas farka van, nagyobb, mint amivel eddig találkoztam, és nagyon kemény, ölelt, csókolt, simogatott, majd a fülembe súgta, hogy biztos akarom-e... hát persze, hogy akarom, ezek után hogy is lehet ilyet kérdezni... aztán azt mondta, nem gondolta, hogy ma éjjel ő szeretkezni fog...:-) én sem :-)))

Innentől nem játszott tovább, fogta a farkát és belém vágta, nem finomkodott, nem óvatoskodott, teljesen belém nyomta... akkor éppen nem volt senkim, így aztán a szokásosnál is jobban esett az érzés, hogy végre egy igazi férfi van bennem - nagyon jó volt!
Elkezdett vadul kefélni, ennyire heves férfival nem találkoztam még, hol gyorsan, hol lassabban csinálta... most is bele remegek, ha rá gondolok, aztán hirtelen megállt, és azt mondta: szeretné ránk húzni a takarót, mert ő nagyon élvezi, ha összeizzad a partnerével... mondtam miért ne... ránk húzta, majd újra belém feledkezett, úgy kefélt, hogy majd szétmentem, nagyon élvezetes volt, én közben csókolgattam, húztam magamra, és igyekeztem minél jobban szétnyitni a lábaimat, hogy minél mélyebben tudjon belém hatolni... nem sok idő kellett, éreztem, ahogy a testünk összeizzad, éreztem, ahogy csúszik rajtam a teste, és egyre jobb érzés volt. Forró volt minden, én forró voltam lent, a farka ott lüktetett bennem, és a testünk is egyre forróbb volt, így csúszkált rajtam, bennem... soha nem gondoltam volna, hogy ennyire jó érzés lesz! Ha van rá módotok próbáljátok ki, mert nagyon-nagyon jó!!! Annyira jól csinálta, közben a borostás arcával csókolgatta a nyakam, az egyik kezével gyömöszölte a mellem... mondanom sem kell, hogy teljesen végem volt, éreztem, ahogy elönt az a mámoros érzés, amikor remegni kezdenek a lábaim, mindenem megfeszül, majd egy pont után már olyan könnyednek érzem magam, mintha nem is a földön lennék... eljuttatott engem a csúcsra ez az ember, és közben még mindig ott volt bennem, ott kefélt... ahogy látta, hogy nekem jó kérdezte, hova mehet el, mondtam, hogy élvezzen rám, még mozgott párat, majd ledobta a takarót, kihúzta a nedvemtől csillogó farkát és rám élvezett... úgy spriccolt, hogy még az arcomra és a párnámra is jutott belőle! Nagyon élvezetes látvány volt, ahogy élvezett, az arca, és ahogy vonaglott a teste... aztán mellém feküdt, és a kezével elkente a spermáját... ez is tetszett. Utána ránk húzta a takarót, majd oldalra fordulva magához ölelt, és még csókolgatott, simogatott egy ideig... fúúú, hát nagyon jó volt. Aludtunk két órát, 5-6 között felébredtem, ő már fent volt és éreztem, hogy megint áll a farka, csak ekkor már nem volt köztünk ruha, közvetlenül a fenekemnél éreztem. :-))))

Ránéztem, egymásra mosolyogtunk, felemelte a lábam, én is segítettem, és így oldalról becsúsztatta a farkát. Mozogni kezdett, a karjával átölelt, közben csókoltuk egymást, nem is értem egy férfi hogy tud ennyi mindenre egyszerre odafigyelni… ahogy tolta belém a farka összes redőjét éreztem, teljesen kitöltött belülről, totálisan szétfeszített, aztán fordult egyet, és újra a lábaim közé jött, újra ránk húzta a takarót, s mivel már tudtam, hogy milyen jó vele, teljesen fel tudtam oldódni, én is toltam oda, amikor ő jött belém, olyan összhang volt köztünk, mint amikor a gőzmozdony kerekei járnak. Hamar éreztem, hogy nekem megint nagyon jó lesz, jó sokáig bírta a drágám, csak nyomta befelé, lökött olyanokat, csoda, hogy egyben maradt az ágy… annyira csodás érzés volt az ölemben érezni őt, ahogy tövig belém hatol, ahogy újra összeizzad a testünk és abban a forróságban egyre jobban átjár az a kéjes érzés, megint elélveztem, ő pedig belém, mert már előtte is erre vágyott… hiába élvezett előtte 1-2 órával annyi spermát nyomott belém, hogy utána éreztem, ahogy csorog kifelé… a farka bennem nyugodott meg, ott feküdt rajtam még egy ideig, és már csak akkor húzta ki, amikor teljesen megpihent :-) A hátára feküdt, én pedig hozzá bújtam, átölelt, és így aludtunk kb. 10-ig. Kimentem, csináltam reggelit, ágyba vittem neki… aminek nagyon örült, ittunk egy teát, majd mondtam neki, hogy menjünk el zuhanyozni.

Kicsit akadékoskodott, hogy nincs törölközője, stb, stb, de én mindent megoldottam, és együtt elindultunk. A folyosó végén volt a zuhanyzó, s mivel szombat volt, szinte az egész kollégium üres, ezért bementem vele a fiú tusolóba. Egy srác épp zuhanyozott, mi is bementünk egy fülkébe, megengedtem a vizet, és elkezdtünk ölelkezni, közben csorgott ránk a finom meleg víz, mondanom sem kell, hogy sok simogatás hatására 24 órán belül már harmadszorra állt fel a farka, csapkodott vele, ütögette a combom, maga elé térdepeltett, úgy játszottam vele, aztán felállított, megcsókolt, a falnak döntött, és berakta a kemény farkát a puncimba. Ott a tusolóban, és a srác még mindig ott zuhanyzott mellettünk, ahogy tolta belém minden alkalommal csattogott, a víz miatt, kicsit hangos volt, ő pedig még nyögött is hozzá, hogy milyen jó… a srác mellettünk abba hagyta a zuhanyzást, kilépett, felkapta a törölközőjét, elment mellettünk – igaz, hogy nem volt átlátszó a plexi, de a körvonalakat ki lehetett venni – miután levette, hogy mi a helyzet, azt mondta: bakker(kicsit csúnyábban), és kiment. A Tanár Urat ez egyáltalán nem zavarta, csak csapkodott bennem, húzott magára, a kezeivel fogta a derekam szorosan,néha a fenekemre ütött és vadul vagdosta belém a farkát, a végén megállt, megfordított, letérdepeltetett újra és az egészet az arcomra spriccolta, én pedig ott térdeltem előtte, és közben mosolyogtunk egymásra. A végére teljesen kikészült, rám támaszkodott… befejeztük a fürdőzést, szépen megtöröltem őt, aztán magamat, és visszamentünk a szobába. A kollégája hogy léte eszébe sem jutott, csak befeküdt az ágyamba, és aludt. Du. 3-kor ébredtünk fel, megszeretgettük egymást, csókolóztunk, ölelt, simogatott, olyan jó volt, közben beszélgettünk. Aztán 4 körül mondta, hogy most már mennie kell. Mondtam rendben. Elkezdett előttem öltözködni, ott lógott a farka, felhúzta a gatyáját, szépen megigazította, hogy jól álljon – ez nagyon tetszett – majd felvette a nadrágját, inget, mellényt és a bőrkabátját, a cipőjét bekötözte… és most ha hiszitek, ha nem, de én öltözködés közben újra megkívántam, újra azt akartam, hogy csupasz legyen, és megint az enyém legyen. Már útra kész volt, amikor kérdeztem tőle, hogy egy búcsú puszit azért kapok… azt mondta, hogy így is nehéz elmennie, ne tegyem még nehezebbé, de a puszihoz ragaszkodtam. Ahogy hozzám hajolt elkezdtem csókolni, közben kihúztam az inget a nadrágból, benyúltam a póló alá, markoltam a melleit, pusziltam ahol tudtam, húztam magamhoz… közben ő tiltakozott, hogy ne csináljam ezt vele, mert nem akar elmenni, de muszáj, és ha nem hagyom abba, akkor nem fog tudni elmenni… ez volt a célom… levettem a hálóingem, majd ruha nélkül kezdtem leszedni a ruháit, a bőrkabátig tiltakozott, utána ő is dobálta le magáról. A cipő maradt, arra már nem maradt idő, és szabad kapacitás, az ágyra rendesen rá sem tudtunk feküdni, az egyik lába félig lent volt, de a farkával már bennem!!!! Az előző menetektől már zsibbadtam ott lent, de nem érdekelt, mert annyira jó volt vele… megint bennem ment el, de ez a menet olyan állatias volt, annyira vadul csinálta nekem hátulról, olyan kemény volt, amennyire csak férfi lehet egy nővel… a végén még meg is kérdezte, hogy ugye nem fájt… dehogy fájt, imádtam minden pillanatát!
Már sötét volt, amikor végre el tudott indulni tőlem, nem beszéltünk meg semmit, én elkönyveltem, hogy ez egy este volt, vagyis egy egész napos szeretkezés, és kész, többet nem látom. Semmilyen elérhetőséget nem cseréltünk, elment és kész. Még három nap múlva is éreztem lent a hatást, ennyire még soha nem dugtak szét! A következő csütörtökön a kollégiumi telefonon engem kerestek, ő volt az, eléggé meglepődtem a hangja hallatán, azonnal feltörtek bennem a képek, amiket együtt éltünk át, el sem tudtam képzelni mit akarhat még, azt mondta, hogy nem tud kiverni a fejéből, és tudja, hogy lehetetlent kér, de legyek a barátnője! Ahhh, hát ezt nem gondoltam. Másnap bejönne, ha lehet. Mondtam, jöjjön. Megtartotta este az óráját, utána feljött. Ahogy magunkra csuktuk az ajtót, már csókolt, szorított magához, ölelt, pár pillanat múlva már a takaró alatt fickándozott bennem! Minden együttlét csodás volt vele!!!! 3 olyan hónap jött, amiért sokan irigyelhetnének! A Tanár Úr, amikor csak ideje engedte jött hozzám.
Egyszer hozott egy csíkos térdzoknit, levitt a tanterembe, ránk zárta az ajtót, odavitt a tanári asztalhoz, felhúzta a lábamra, a zoknikat, volt még rajtam egy miniszoknya, felültetett az asztalra, és belém nyomta a farkát tövig, aztán hátra döntött, és ott csináltuk az asztalon! Két nap múlva, amikor ott volt órám, közben egy másik tanár magyarázott nekem csak a képek jutottak eszembe, ahogy ott élveztük egymást, az órából semmire nem emlékszem…
A kollégium összes zárható helyiségét bejártuk, a szobatársaim ágyait mind végig próbáltuk, a zuhanyzóban, a konyhában, a tanulókban, mindenhol!!! Egyébként soha nem mutatkoztunk együtt, nyilvános helyre nem mentünk együtt, nehogy lebukjunk, csak a hétvégén is bent maradó kollégisták látták-esetleg hallották. Egyik hétvégén a legnagyobb titokban elvitt a szüleihez, mondanom sem kell, hogy egész éjjel ott is szeretkeztünk, vele ismertem meg azt, hogy egész éjjel szeretkezni, ő tényleg egymás után többször készen volt. A fürdőkádjukban, oh, soha nem felejtem el, a szobájában, a földön, az ágyban, az asztalán, mindenhol. A kollégisták tudták, hogy mi a helyzet, a fiúk rendre tették neki a célzásokat, hogy milyen jó neki… aztán valaki beszólt az egyetemre, hogy az egyik tanár egy diáklánnyal kavar… nyilvános ügy nem lett belőle, de őt elküldték, átirányították az egyetem kihelyezett karára. 3 hónapig tartott, felejthetetlen emlék marad, ő volt a legjobb szeretőm!!! Az egyetem után megkeresett, komoly kapcsolatot akart, de a történetből egy dolgot kihagytam, nem tudtam szerelmes lenni belé sem akkor, sem később, ezért nemet mondtam. A szex nagyon jó volt, de nem tudtam volna vele élni. Még ennyi idő után is sokszor eszembe jutnak az együtt töltött órák…még valami: utólag kiderült az a lány dobott fel minket, aki akkor este hoppon maradt, a srác, aki hallott minket a tusolóban utána többször behozta hétvégére a barátnőjét – mindig tette nekem a célzásokat, hogy csak jó példát vett rólunk :-)
Szexrandi - Szexpartner kereső |  Adatvédelem-HU-ENG | Impresszum | Partnerek