Szexrandi - Szabad társkeresés mindenkinek
A Szexrandi szolgáltatást csak 18 életévüket betöltött látogatók
használhatják.

Nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves.
Szexpartnert keresel?
Eleged van a fizetősökből?
Regisztrálj
a Szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Belépés
e-mail cím:

jelszó:

regisztracio
Keresés

Ti küldtétek
Szexi történetek
Amatőr fotók


dugj még!
Írta:
Kategória:
Feltöltés dátuma:
2012-12-24
Megtekintve:
8600
Szavazatok száma:
50
Összpontszám
448

Elég régóta beszélgettünk egy fiúval. Megkért hogy találkozzunk. Eltelt pár nap minden jol ment eljött a találka napja. amikor rámnézett azt mondta \"csodálatos vagy\" és áölelt. felmentűnk a lakására beszélgettünk filmet néztünk. hozzá bujtam ő átölelt. kérsz csokit? kérdezte. elkezdett etetni. egész jol elvoltunk aztán megcsokolt. hevesen csokolozni kezdtűnk simogatta a derekam én a kezét a popsimra huztammarkolászta egyre hevesebben és izgultabban. éreztem meredező farkát ahogy hozzámsimult. rajtam csak egy szoknya volt es egy top. kértem hogy várjon leveszem a magassarkut. ugy hajoltam hogy a meztelen puncim kilógjon a szoknya alol. időm sem volt felállni amint levettem az ágyéka a popsimhoz simult a melleim markolta szembefordult velemés beemelt az ágyba. széttárta a lábaima keze gyengéden simogatta kopasz bájomat.
- hmm de nedves vagy
elkezdett nyalni először csak az ajkakat majd szétnyitotta a csiklom szivogatta a nyelve a hüvelyemben matatott csak nyőgni tudtam az élvezettől olyan jol csinàlta. egyre gyorsabban. éreztem már nincs sok hatalmasat élveztem de ujjazott és nyalt tovább közben levetkőztünk a farka hatalmas volt és a makkja oh màr csak a látványtol is orgazmusom volt. ismét csokoloztunk a farkát szorosan a puncimhoz nyomta és ajkaim közt mozgatta.
-add a számba. sohajtottam mikor kiejtettem. tövig eltünt a számban nagyon élvezte a nyelvemml játszottam közben nyaldostam a golyoit és finoman harapdàltam 69ben folytattuk tovább. olyan jol csinálta ért a nőkhöz. hátradöntött az ágyon és csak nyalt. éreztem ismét közel a csúcs.
-hatolj belém ne kínozz!
csk a makkját dugta a hüvelyembe ki be mozgatta körkörösen. ekkor a làbaimmal magamba toltam tövig mind a 23 centiét. ugy kívántam. dugott mint még soha senki. gyengéd volt \"o dugj még dugd a puncim kívánlak!\"
hevesebben tömött hátulrol folytattuk akkor 2x is hatalmasat élveztem. \"cica nm birom ülj a farkamba akarom a puncid hadd töltselek csurig!\" lovagoltam a melleim harapdálta tolta belém mikőzben én ugráltam aztán hatalmasat nyögött éreztem ahogy forró gecije elönti puncim belső tájait. nem engedtem hogy kivegye egyszerre élveztünk. azota sokszor találkoztunk már egy pár vagyunk. sxnek indult de szerel lett. jo az ágyban sőt egy isten
Szexrandi - Szexpartner kereső |  Adatvédelem-HU-ENG | Impresszum | Partnerek