Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 15098
Szavazatok: 29
Feltöltve: 2012. október 01.

Tanítványom

Fiatalabb koromban-mivel elég jól tanultam-sokat korrepetáltam környékbeli fiatalokat, leginkább matematikából. Sajnos leginkább fiúk tértek be hozzám, ám egy nap rám mosolygott a szerencse. Egy érettségi elõtt álló, 18 éves lány hívott fel telefonon. Igazi \"dögös\" hangja volt, éreztem, hogy élvezet lesz a vele való tanulás. Hangja tökéletesen jellemezte kinézetét: Emese egy 18 éves, seggig érõ szõke hajjal rendelkezõ sváb lány volt. Nem volt se vékony, se duci, volt rajta mit fogni. Pont az esetem:) Az óra alatt eléggé bizalmas kapcsolatba kerültünk, így mesélt nekem a mostani stresszes életérõl, hogy barátja most hagyta el, stb... Felajánlottam neki, hogy nézzünk meg délután egy filmet, hátha eltereli errõl a gondolatait.
Igent mondott, feltéve, ha õ választhatta meg a filmet. Kimentem a konyhába, amíg válogatott. Mikor visszaértem, elindította a filmet. Hogy mi volt ez? Berakott egy szoft pornót. Zavarba jöttem, de õ csitított, és visszanyomott a kanapéra. Mikor leültem, kezével bugyijába nyúlt, és izgatni kezdte magát. Kéjes nyögései engem is izgalomba hoztak, amit észre is vett. Forró puncijával az arcom felé, háttal elkezdett rámmászni. Miközben altestét számhoz nyomta, õ sem beszéddel koptatta száját... Finom ajkai között érzéki gyönyört éltem át. Majd megfordítottam. Belelátott a fejembe, nedved puncijával finoman hímtagomra csúszott, kéjes nyögések közepett. Majd tempót-ést stílust is váltottunk, egyszer csak hatalmas spriccelésre lettem figyelmes. A gyönyörtõl rángatózva megnyugtatott, nem bepisilt, hanem ekkorát élvez, ha jól csinálják a dolgokat... Pár perccel késõbb már az õ szájáról folyt a nedvem, melyet fanyalgás nélkül nyelt le. Hát, a tanítványokért mindent be kell áldozni... ;)

Nézd meg tito többi szexi történetét is!

3.76
1.71
3
3.85