Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zsani12345
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7405
Szavazatok: 64
Feltöltve: 2012. augusztus 10.

Vágyaim

Elõször is köszönöm az elõzõ történetemre érkezett eszméletlen mennyiségû levelet, sajnos fizikai képtelenség mindre válaszolnom..
Itt ülök péntek este egyedül a szobámba és borozgatok. A kislányom anyukámnál alszik ma, együtt kirándultak, a férjem meetingen van. Az alkohol kezd egy kicsit a fejembe szállni, miközben fogalmam sincs mit csináljak, csak nyomkodom a gépet, ugyanazokat az unalmas oldalakat újra és újra, közben egy kicsit sem érdekel az egész. Töltök hát még egy pohár bort és felkötöm a hajam, mert forróság van. Egyre többet unatkozom. Társas magányban élek. A férjemmel semmiségekrõl beszélünk, én elé rakom a reggelit, elkészítem a kaját neki az útra, õ nyom egy puszit a homlokomra és elmegy. Este fáradtan hazajön befordul a másik oldalára és elalszik. Nem vagyok naiv, nem hiszem el, hogy neki nincsenek vágyai, és esetleg szeretõje. Tusolás után sokszor végigmérem a testem, mit nem talál már rajta vonzónak. Szerencsések a génjeim, a terhesség egyáltalán nem látszik meg rajtam. A mellem ugyan veszített feszességébõl, de még mindig szép nagy kitölti egy férfi tenyerét. A fenekem talán a kedvenc testrészem. Formás és kerek, az alkatomhoz képest viszonylag nagy is, de gömbölyû. Nem értem miért vesztette el az érdeklõdését felém.
Gyakran ébredek az éjszaka közepén arra, hogy forróság önti el az ágyékomat és szinte lüktet a lábam közt a puncim. Ha sikerül is magamra húznom a férjem, 3 perc alatt elmegy és én befejezhetem egyedül magamnak, hogy jó legyen. Férfire vágyom. Bassza meg még csak 24 vagyok! Elnézést a vulgalitásért de így van. Csókokra vágyom, bizsergésre vágyom, falhoz nyomásra vágyom.. Annyiszor próbáltam már ezt megbeszélni, de a falhoz is beszélhetnék. Mióta megcsaltam folyton csak ez jár a fejembe. Hogy milyen jó volt egy férfi érintése a testemen. Milyen jó volt a csókja, milyen jó volt, hogy kíván valaki, hogy a magáévá akar tenni. Persze felmerülhet a kérdés, miért nem hagyom ott? Mert jó társ, mert kiváló apa, mert nincsenek illúziom, találhatok egy eszméletlen pasit az ágyban, akivel a hétköznapok nem mûködnek egyáltalán. Miközben itt ülök és ezen elmélkedem érzem, hogy megfeszül a cicim, és libabõrös leszek. Becsukom a szemem és elképzelem, hogy milyen lenne végre egy szenvedélyes pasi leheletét érezni újra magamon. A kezem elindul lefelé és eléri a cicimet. Könnyedén végig simítom, majd átszúrja a trikómat. Önkéntelenül is széjjelebb nyitom a lábam és közé teszem a kezem. A vékony rövidnadrágon keresztül érzem ahogy átnedvesedek és egy halk nyögés hagyja el a számat. Ütemesen elkezdem simogatni fentrõl lefelé és közben elképzelem, hogy ezt egy erõs férfi teszi velem. Benyúlok oldalt a nadrágomba és érzem, hogy a puncim lüktet és tûzforró. 2 ujjal masszírozom a csiklómat, egyre gyorsuló tempóba. Istenem mennyire vágyom rá, hogy egy pasi igazán kinyaljon! Becsúsztatom az egyik ujjam a puncimba ami már tocsog a nedvességtõl és belülrõl masszírozom azt, miközben halkan felnyögök. Bedugom mellé a másik ujjamat is és elkezdem vadul ujjazni a puncim, miközben csukott szemmel arra gondolok, hogy egy méretes farok van bennem és teszi ezt velem. Érzem, ahogy közeledik a mindent elöntõ hullám és szinte ráülök a kezemre. Tempót váltok és lassú ujjazásba kezdek, közben a nedves kezemet ki-be teszem és a csiklóm simogatom. 2 erõs lökés és az orgazmus kéje elönt a fejem búbjától a nagylábujjamig. Jó volt, de mégsem elégített ki teljesen. Arra vágyom, hogy egy férfi tegye ezt velem, és még ennél sokkal többet is. Kipirult arccal kimegyek a konyhába, töltök még egy pohár bort és miközben iszom, megírom nektek ezt a történetet..

Nézd meg Zsani12345 többi szexi történetét is!