Szexrandi - Szabad társkeresés mindenkinek
A Szexrandi szolgáltatást csak 18 életévüket betöltött látogatók
használhatják.

Nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves.
Szexpartnert keresel?
Eleged van a fizetősökből?
Regisztrálj
a Szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Belépés
e-mail cím:

jelszó:

regisztracio

NYERJ EGY 7 NAPOS
AJÁNDÉK ELŐFIZETÉST!

április 20-27. között
Találj meg 5 húsvéti szextojást és megajándékozunk egy 7 napos Standard előfizetéssel!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor se keseredj el, mert az ajándék csomagot jelenlegi előfizetésed lejárta után automatikusan jóváírjuk számodra.
Standard előfizetéssel bárkivel levelezhetsz, láthatsz minden képet, és megnézheted, hogy ki látott és kinek tetszel.
Irány a keresés! Nézelődj a többiek adatlapján, és
nemcsak a tojásokat, hanem kedvenc szexpartneredet
is megtalálhatod!


Megkeresem
Keresés

Ti küldtétek
Szexi történetek
Amatőr fotók


Kedves vadállat
Írta:
Kategória:
Feltöltés dátuma:
2012-07-22
Megtekintve:
5871
Szavazatok száma:
28
Összpontszám
247

Tegnap randiztam egy nagyon kedves vagány sráccal. Már harmadik alkalommal találkoztunk. Amikor megyek hozzá, már vár a busz megállóban, s mindig kézen fogva sétálunk a lakásához. A múltkor nem bírtam magammal, és többször lesmároltam már az utcán. Most igyekeztem uralkodni magamon - kevés sikerrel - s időnként megfogtam a popsiját. Kicsi, kemény fokhagyma segge van ... Imádom ... Zöld miniruhában voltam, s kidobtam az ikreket. Most lapos papucsban voltam, mert ha magassarkúban megyek, magasabb vagyok nála, s ezt nem akartam. Felértünk az emeletre, be a lakásba, s szokásommal ellentétben nem támadtam le, engedtem, hogy Ő közeledjen felém. Simogattam, Ő megcsókolt, finoman, érzékien. Leültem az íróasztalához, és hagytam, hogy végigsimítsa a kezét a derekamon. Elővette az ikreket, megpuszilgatta, kőkeményre szopta a bimbóimat. Felizgultam. Szépen, lassan felhúzta a ruhámat, s úgy csókolt végig. Közben simogattam nadrágon keresztül a farkát. Gyönyörű szép, nagy , vastag farka van. Lassan kigomboltam a nadrágját, és kezembe vettem a szerszámát. Már nem bírtam magammal, megnyalogattam, s betoltam a számba tövig. Bementünk a szobába, leültünk az ágyra, hagytam, hogy levetkőztessen meztelenre, s míg vetkőzött, én szoptam a farkát. Nagyon élvezte, s mikor megjegyezte, milyen jó,ahogy érzi, ahogy a farka lecsúszik a torkomon, még jobban inspirált. 20 cm-es farkát tövig bekaptam. Ő megfogta a hajam, és rányomta a fejemet a farkára. Nem engedett le róla, csak nyomta, és nyomta, egészen addig, amíg nem tiltakoztam kicsit. Ahogy így mélytorkoztam, éreztem, ahogy nedvesedik a puncikám. Barátom egyik kezével simogatta a csiklómat, másik kezében a hajamat tépve folyamatosan nyomta rá a fejemet a farkára. Miután így kijátszotta magát, megdugta a cicimet. Összeszorítottam mindkét mellem, barátom farkából csak a makkja látszott ki, de az sem sokáig, mert mindig be - bekaptam, vagy megnyalogattam. Ez után hanyatt fektetett, ráült a számra, és nyaltam hol a popsiját, hol a heréit, hol a farkát.
Majd óvszert húzott, én beleültem a farkába, éreztem, ahogy feszíti a puncimat, és ahogy szépen, lassan belecsusszant a puncimba, úgy lucskosodtam egyre jobban, és jobban. Aztán megfordultunk, hátulról is megdugta a puncikámat, az ujját pedig beledugta a popsimba. Mellé dugtam az ujjamat én is, és éreztem, ahogy járkál a farka a puncimba ki - be. Hirtelen ötlettől vezérelve kihúztam a puncimból a farkát, és a popsimba irányítottam. Hatalmas farka nagyon feszítette a popsimat, de addig - addig izgatta az ujjával a csiklómat, amíg azon nem kaptam magam, hogy érzem, ahogy tövig nem járkál a popsimban a farka. Míg a popsimat kefélte keményen, az ujjával a puncimat simogatta belülről. Aztán megfordított, előkerült a vibrátorom, felváltva dugta a puncimat, és a popsimat, miközben a vibrim végig a puncimban volt. Hatalmasakat élveztem.
A végén ütemesen lüktetve a popsimban élvezett el.
A szülinapját ünnepeltük, s vittem neki csoki tortát. A cicimre kent egy kis darabot belőle, s lenyalta. Ez volt az én szülinapi ajándékom: Csokis cici :)
Miután kijátszottuk magunkat, még beszélgettünk kicsit, majd kikísért a buszmegállóhoz, s hosszú csókkal búcsúztunk. Pár nap múlva ismét megyek hozzá, akkor megint jót játszunk majd.
Szexrandi - Szexpartner kereső |  Adatvédelem-HU-ENG | Impresszum | Partnerek