Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
gabriella
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8429
Szavazatok: 34
Feltöltve: 2012. április 29.

Egy éjszakás kaland csak!:O(

18 éves koromban egyik pasi miatt bánatomban lementem egy pub-sörözõbe! Nem volt senki csak a pultos pasi! Amikor beléptem az ajtón felcsillant a szemem rajta,az izmos testén,nem volt olyan helyes,de ronda sem! Barna haja,s szeme,volt,és kisebb nálam...
Egy votkás-kólát kértem, elkezdtünk beszélgetni,meg volt az összhang köztünk! Minden héten lementem este hozzá,s egyik alkalommal mondtam neki,h beakarok baszni,mert nagyon bánatos vagyok az exem miatt...! Adott votkát,lehörpintettem a 3cl. Megjött a kedvem,és pont a kedven számom szólt,elkezdtem táncolni szexisen,mondtam,h jöjjön csatlakozzon hozzám,odajött,elkezdtünk táncolni,egyre közelebb voltunk egymáshoz,és már a felsõtestünk is egymáshoz ért,átölelt!
Beindultam,odahúztam magamhoz,és a fülébe súgtam,h kívánom,és,h az övé akarok lenni! Én nem tudtam,h neki van barátnõje,ha tudom nem megyek bele a dologba...! Azt hittem,h többet akar mint egy kufirc...
Kívánt õ is,mondta,h tartsak fel vele az emeletre,bezárta a pubot,megfogta a kezem és felmentünk! Fenn az emeleten tánctér volt,s voltak kanapék,oda invitált! Elkezdtünk csókolózni,közben a nadrágját levette,én is az enyémet! Elkezdtem szopni,õ meg ujjazni! Eltolt, hanyatt döntött,és belém hatolt felnyögtem, hamar elment,én úgy emlékszem,h csak félig-meddig mentem el! A dugás után meg kinyögte,h neki van nõje,csak vidéken,és,h már nem a régi a kapcsolata,és h elfogja hagyni,hát nem hagyta ott,tovább léptem! Az biztos,h bebaszva teljesen más a szex,mint józanon!:o)

Nézd meg gabriella többi szexi történetét is!