Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szabi67
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 16032
Szavazatok: 20
Feltöltve: 2012. február 06.

Kati kívánsága

Katival folytatott titkos találkozoink egyikén mekérdezte, hogy lenne-e kedvem két nõvel szeretkezni, mert Márti barátnõjével kóstolgatják egymást, de szeretnének egy segítõ farkat is és õ mesélt neki rólam.Természetesen igent mondtam és nagyon vártam a megbeszélt találkozót.
Egy pólóban és egy rövidnadrágban (alsónemû nélkül) kopogtam Katinál, aki a konyhába invitált és kávéval kínált. Ahogy szoktuk? -kérdeztem és õ kacér mosollyal bólintott és már húzta is le a nadrágom. Meztelenül összeölelkeztünk és a szobából kilépõ Mártinak megfogta a kezét,bemutatta és kezébe adta farkamat. Márti negyvenes éveinek közepén járó, szép, telt nõ volt és a kézbe fogott férfiassághoz lehajolva, azt megcsókolva mondta, hogy örül a találkozásnak. Õt is kicsomagoltuk és a gyors kávézást követõen a szobába mentünk. A négy szép cici és a két duzzadó, borotvált punci látványa és közelsége szinte megrészegített. Símogattuk, csókolgattok egymást, majd én egy kicsit távolabb húzódtam és hagytam, hogy csak egymásra koncentráljanak. Egyre hevesebben bújtak egymáshoz és közben figyelték, hogy én miként símogatom magam. Egymás punciját nyalták, mikor Kati felém intett, hogy szeretné, ha a puncijába hatolnék. Lassan,finom mozdulatokkal csúsztam befelé és éreztem Márti nyelvét is a zacsimon. Punciba - szájba játékot folytattunk és Márti puncijában is csodás volt elmerülni. Alig bírtam magammal, de a lányok ügyesen vigyáztak, hogy még ne robbanjak. Márti hirtelen felpattant és kiszaladt a szobából. Katival ezt felhasználva hevesen kefélni kezdtünk kettesben, de megpillantottuk Mártit egy felcstolt mûpénisszel. Kati szétrakta lábait és \"gyere!\" felszólítással fogadta magába barátnõjét és közben nagyokat cuppogott a farkamon. Lehajoltam és a farokkal teli puncit kezdtem nyalni, amitõl Kati mégjobban élvezett. Kértem õket, hogy engedjenek elmenni, mert már nagyon vágytam egy spriccre. Márti folytatta Kati kefélését és a két csókolódzó száj közé vették farkam, és pillanatokon belül ontottam is a spermát. Nyelték, nyalták egymásról, míg én remegõ lábakkal térdeltem mellettük és símogattam csodás melleiket. Nem sok pihenõt hagytak, mert Márti kérte magába a mûfütyit és mellé engem is. Én voltam alul és Kati tolta hátulról ugyanazt a finom, lucskos puncit. Fantasztikus érzés volt látni Márti vonaglásait a két, belészorult faroktól és melleinek négykezes masszírozásától. Jeleztem, hogy robbanok és gyorsan a farkam fölé hajoltak és kinyújtott nyelveikkel várták a következõ adagot. Két kezemmel egy-egy pinában matatva élveztem el és éreztem a remegést, az elgyengülést e két barátnõ testén is.

Nézd meg Szabi67 többi szexi történetét is!