Szexrandi - Szabad társkeresés mindenkinek
A Szexrandi szolgáltatást csak 18 életévüket betöltött látogatók
használhatják.

Nyilatkozom, hogy elmúltam 18 éves.
Szexpartnert keresel?
Eleged van a fizetősökből?
Regisztrálj
a Szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Belépés
e-mail cím:

jelszó:

regisztracio
Keresés

Ti küldtétek
Szexi történetek
Amatőr fotók


Ezek vagyunk...
Írta:
Kategória:
Feltöltés dátuma:
2011-08-25
Megtekintve:
1203
Szavazatok száma:
9
Összpontszám
87

Annyi szép és persze izgató történet kering ezen az oldalon,kezdve a spriccelős élményekkel egészen a vérfertőzésig. Mindenkit más hoz lázba,ettől szép az élet. Ha egyszer megtalálod az ízlésednek megfelelő stílust,sose szabadulsz tőle.
Mindenki okulására és persze szórakoztatására én is leírom az életem fordulópontjának számító estét. :)
Kezdjük is \"in medias ress\" a történetet,mert valószínűleg az előzmènyekre senki sem kíváncsi.

Filmszakadás után arra kellet magamhoz térnem,hogy egy idegen férfi hajol fölém. Elkezdem összerakni a képet, sorba veszem; nem ittam,nem drogoztam és tudtommal most melóban kéne lennem, vagyis ott is voltam.
Ránézek az ismeretlen arcra, ő visszanéz rám,látja, hogy fogalmam sincs mit keresek itt. Pár mondatban elmagyarázta a helyzetet,de már rég nem azzal foglalkozom. Életemben először lobbant bennem olyan tűz, aminek köze sincs az érzelmekhez.
Nem volt tökéletes a szituáció, mint a filmekben, nem a legjobb ruhámban voltam, smink nélkül és fájó fejjel ücsörögtem előtte. Inkább voltam kiszolgáltatott,mint izgató, de a monológja végén elég volt egy pillantást vetnie rám, hogy meglássa azt a pici lángot a szememben, amit a vágy ébresztett.
Végignézek rajta, idegen. Az eszem azt mondja: menekülj! A számat viszont csak annyi hagyja el: Szeretnék zuhanyozni.
A hideg zuhany sem csillapította a vágyamat...most már úgy is mindegy.
Kilépek a fürdőszobából és ott áll előttem. Engedélyt kér a tekintetével és én megadom neki. Most már tényleg mindegy...

Erősen magához húzott és én éreztem,hogy kiszakadok a világból. Nincs múltam és nincs jövőm, nincsenek következmények, csak azok az égető érintések és csókok amik beborítják a testem.
Egy pillanatra átvillan az agyamon,hogy ez az ember nem szeret,nem félt, nem gyengéd és ami még ijesztőbb, ezt élvezem.
Egy hatarozott lökéstől az ágyra zuhantam. Ahogy vártam...ellentmondást nem tűrően terpeszbe rántotta összezárt lábaimat, majd egészen az arcomig feltolta a térdeimet. Az akció sikeres volt,egy másodperccel később már éreztem forró lehelletét, ahogy duzzadó csiklómmal játszadozott hol nyelvével, hol ajkával vagy fogaival.
Jobb kezével a mellemet markolta, bal keze felváltva izgatta a popsimat és a hüvelyemet.(Vagy éppen mindkettőt egyszerre,tövig.)
Minden èrzèkszervemmel az élvezetre koncentráltam...nem érdekelt ő élvezi-e. Kívántam,akartam az orgazmust!!!
Kétszer élveztetett így el, mindkétszer ràngatózva, remegve nyögtem, sikítottam a gyönyörtől... nedvem végig folyt mindkét kézen,de ő úgy tett mintha észre se venné. Nem lassított,nem hajolt el, arca elveszett legrejtettebb zugaimban. Nem tudtam és nem is akartam leállítani, teljesen magával ragadott az amit művelt. Igazi kièhezett szukàvà váltam, aki már a következő nagy élvezèsre készülődött. Éreztem, hogy minden erő kiszáll a testemből, magamban akartam már érezni ágaskodò szerszámát, de a jól ismert zsibbadás megbénított. Az utolsó sóhaj bent szakadt és...semmi. Ijedten néztem le rá, mint a gyerek, akinek a szeme láttára törtèk darabokra a kedvenc játékát. Ő vigyorogva felegyenesedett,majd teljes lelki nyugalommal leereszkedett mellém az ágyra,hátát a falnak vetve. Kièhezve és kétségbeesetten vetettem rá magam. Legjobb tudásomhoz méltóan jàtszadozotam makkjával,finoman szívogattam,golyóit nyalogattam, amikor elérkezettnek láttam a pillanatot hevesen rácsusztattam a számat kő kemény farkàra. Ütemesen bólogattam,mint egy rock koncerten,de nem érte be ennyivel. Leszálló ágban egyszerre mozdult velem,felülről magára nyomta a fejem,csipőjèt megemelte,én pedig jobb híján nyeltem egy nagyot engedve a nyomásnak. Méretes szerszámának mind a 19 centije,egészen tövig a nyelőcsövemet feszítette elzárva a levegő útját,-ezt ő is tudta,de nem hagyott szabadulni-hajamat markolva húzott a farkàra, mintha sose akarna elereszteni. Kis idő után már nem ellenkeztem,engedelmesen vártam,hogy újra levegőhöz jussak. Amikor ezt megérezte lassan elkezdett mozogni,férfiassàga akadálytalanul siklott a torkomban. Kicsivel később nyögve,lihegve a számba élvezett,ami persze nem jelentette a játék végét. Kiràntott az ágy szélére,szembe állt velem és újra a számba adta fèlmerev szerszámát. Amikor újra állt a zászló,két kézzel megmarkolta a fejemet és szó szerint szájba kefèlt. Amíg fuldoklottam előtte kezem önkéntelenül a puncimra vándorolt,markoltam,dörzsöltem,ujjaztam magam ahogy remegő végtagjaimtól tellett. Abban a pillanatban ahogy partnerem második lövèsènek hűvös cseppjei, kifeszìtett számból az ölembe folytak, azonnal remegve elélveztem megint. Neki is feltűnt ez és már az első hullámnàl éreztem magamban (csodával határos módon) ismét merev szerszámàt. Két ujját tövig a popsimban tartotta, így perceken keresztül az orgazmus mámorában tartott a fájdalom. Ahogy kicsit elcsitultam ő is lassított de csak azért,hogy újult erővel mèg keményebben dughasson tovább. Minden létező pózon végig mentünk, a végén utolsó erőmből négykézlábra állva felkínáltam neki rózsácskàmat,hogy tökéletesen fejezhessük be a művünket. Alig éltem már a fájdalomtól,amikor végre hörögve elsült utoljára.

Éjfél volt mire haza értem,párom mélyen aludt. Csendbem átöltöztem, és bebùjtam mellé közös ágyunkba. Alig egy órája még egy drogos senki agyában feküdtem. Elfordìtom a fejem,egy jól szituált informatikus nyugodt arcàt látom.

Két nappal később az új lakásom nappalijának közepén állok egyedül. Megszólal a csengő,kiszakít a merengèsemből. Ma már a 3. férfi látogat hozzám. Àtcikázik rajtam egy fájó kérdés: Ez lettem èn?
Gonosz kis hang felel utoljára: Igen, ez....Aztán a lelkiismeret örökre elnémult.

Remélem élveztètek, rövid de eseménydús kis történetem.(Ha valakit érdekel a folytatás, jelezze.) :)
A szerző egyéb írásai
Szexrandi - Szexpartner kereső |  Adatvédelem-HU-ENG | Impresszum | Partnerek