Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4120
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2011. július 20.

Élvezet az esõben

Nemrég ismerkedtem meg a szexrandin egy igazi tüzes kancával. Igazi érett 40-es csemege, aki imád szopni és istenien jól is csinálja. 2-3 napig leveleztünk, aztán egy hirtelen ötlettõl vezérelve találkoztunk tegnap éjjel.
Megbeszéltük elõre, hogy nem keresünk búvóhelyet, hanem a kocsiban ismerjük meg egymást közelebbrõl. :)
A lakása elõtt vártam kocsival, az esõ zuhogott, ömlött az úton, a villámok csapkodtak. Pont éjfélkor érkezett, mint egy tüzes szõke boszorkány, aki nagyon ki van már éhezve egy kiadós szopásra, és arra hogy jól megtömjék.
Kedves, csacsogós hangja nagyon tetszett, az alkata igazi homokóra, keskeny derék, kerek fenék és nagy cicik.
Elindultunk, egy nem túl távoli csendesebb rész felé, ahol éjjel esõben a kutya se jár, még kocsival sem. Pont nekünk való. Elkezdtem markolászni a combját, neki se kellett sok, már a farkamat masszírozta a nadrágomban. A következõ lámpánál kicsatolta a biztonsági övét, és az ölembe dõlt, szájával izgatta a szerszámom a nadrágomon át. Néhány perc múlva megérkeztünk, hátrébb állítottuk az üléseket és veszettül egymásnak estünk. Nagyon kívánta már a farkam a szájába, hát én nem akadályoztam ebben, hanem kigombolkoztam, feltérdelt az ülésen és õ már el is tüntette a szájában, tövig bekapva, egészen a torkához nyomva a makkomat. Ahh, ilyen jól még soha senki nem szopott. Bõ nyállal fel le járt rajta szája, én fogtam a nyakát és adtam ritmus. Ez igen... Majd közben kiszabadítottam a melltartóból a melleit, azokat szopogattam, benyúltam a lucskos puncijához és a csikóját izgattam, aztán ismét rábukott, de már majd megõrültem, hogy megdughassam. Kiszálltam az esõben a kocsiból, átmentem a másik oldalra, kinyitottam az ajtót, közben a farkam az arca elé került, én feltéptem egy gumi csomagolását és közösen felhúztuk, majd õ az ülésen térdelve hátat fordított, úgy hogy a puncija pont a megfelelõ magasságba került, én pedig betoltam a lucskos punciba a farkam, elkaptam a csípõjét, és ritmusosan toltam ki be a farkam, közben csodáltam, hogy milyen jó nagy, de csinos, kívánatos segge van ennek a csajnak, õ eközben már bent nyögdécselt, hogy végre jól megtömöm. Én meg kint álltam az esõben és nagyon élveztem ez a helyzetet. A végén megfordult, szopott még egy kicsit, aztán a kezemmel még húztam párat és betoltam a torkára az egész löketet, ekkor hatalmasat villámlott, és még jobban zuhogott az esõ.
Visszaültem a kocsiba és csak pihegtünk mindketten.

Nézd meg Joe Black többi szexi történetét is!