Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Gébriel
Pontátlag: 4
Kategóriája: Bizarr - S/M
Megtekintve: 7491
Szavazatok: 12
Feltöltve: 2011. május 17.

Magas, barna lány, felemás vágyakkal

A következõ történet valóban megtörtént. Velem és egy magas, barna lánnyal, nem egy általam megtekintett felnõtt film szereplõivel.

Kellemes, kora nyári este. A Nap már egyre vörösebben bukik a horizont alá. A burjánzó szõlõlugas mellett néhány szikla, köztük egyre kevésbé ropog a tûz. Lassan kialszik, a parázson végre lehetne mindenféle finomságot sütni. De ekkor a szemem már rég csukva van, kedves vacsoravendégem perceken át tartó forró csókja elfeledteti velem a külvilágot. Lehunyt szememmel érzékelem, hogy egyre kevesebb fényt ad nekünk a tûz, de saslik helyett inkább a hosszú combokon jár az eszem. Egyre kényelmetlenebbé válik nyakatekert csók-pozitúránk, meg eléggé útban van a kempingszék karfája is, ezért finoman magamhoz húzom, és az ölembe ültetem. A csók egy pillanatra sem marad abba, nyelve minden másodpercben Gordiuszi csomót szándékszik kötni az én nyelvemmel, õrült szenvedély, amivel ajkain keresztül megajándékoz!

Az elsõ randevúnk alkalmával csókkal búcsúztunk, a szenvedélyébõl már akkor is kaptam ízelítõt. De nem gondoltam volna, hogy ha egy kicsi Pina Colada-val feloldjuk a gátlásait, akkor ilyen buja és vad csókok özönével áraszt el. Kicsit szende lány, annyira kedves arccal és olyan szép, boci szemekkel, hogy szinte szégyelltem magam, ha vele kapcsolatban a szexre gondoltam. Elõször gátlásosnak tûnt, csak titkon reméltem, hogy valami lesz is közöttünk, de azt a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy a második randink alatt már így fel fog falni. Az elsõ csókja is érzésekkel, szenvedéllyel volt teli, de ezek szerint akkor rettentõen visszafogta magát, vagy csak nagyon nem bírja az egyébként kifejezetten csajos italt.

Alig merem megsimogatni az érzékenyebb testrészeit, el sem tudom szinte képzelni, hogy akkor milyen heves lesz. Ha a popsijába belemarkolok, szinte megzabálja ajkaim, és minél erõsebben csinálom, annál bestiálisabban csókol. Ha izmosan markolom, cserébe a kezeivel szinte fojtogat, olyan erõvel szorít magához. A nyakát sem hagyja csókolgatni, pedig már alig kapok levegõt, a fél arcom csucsog a nyálunk keverékétõl, és nem engedi egy pillanatra sem abbahagyni a csókot. Lehet elég lett volna egy kicsit kevesebbet inni... De hisz alig ittunk! Hozzányúlok az övéhez, szeretném kicsit meglazítani a nadrágját, hogy hozzáférhessek a legintimebb régióhoz. Ha ott elkezdek vele játszani rövid idõ alatt sóhajtoznia kell, s akkor végre én is kapok majd pár slukk friss levegõt, esküszöm kezdek már szédülni. De nem!

Csak megbirizgálom az övcsatot, s õ máris segít, fél kézzel kicsatolja, kigombolja, és bokáig le is tolja a nadrágját egy pillanat alatt, de közben a bal kezével egy centire sem enged el magától. A combjait kezdem hevesen simogatni, de a csípõje mozgatásával meg a rettentõen szexi finom terpesztésével tudtomra adja: a bugyi alatt keresgéljek. Félrehúzom finoman a már teljesen átnedvesedett ruhadarabot, s nagyon érzékien kezdem el izgatni. De mit akarok én itt finomkodni? Pár másodperc múlva, szinte önkívületi állapotban jobb kezével megfogja a csuklóm, és igen erõsen nyomja a kezem magához és vadul rángatni kezdi! Ez kell neki! Erõsebben és hevesebben csinálom, s ez pár másodperc alatt a csúcsra is juttatja, igencsak fel van izgulva a tündérem. De ahelyett, hogy az élvezet hevében kicsit eltávolodna tõlem, még erõsebben mereszti körmeit a nyakamba, és szinte a torkomba nyomja a nyelvét, én meg szinte csak az õ sóhajtásaiból tudok oxigént nyerni.

Kicsit lecsillapodok, finomabban mozgatom ujjaim, s érzem, hogy õ is tart pár lélegzetvételnyi szünetet. De a csókot most sem akarja abbahagyni. Nagy nehezen el tudom fordítani a fejét, és a nyakát kezdem puszilgatni, ellenben vékonyszálú hajkoronája meggátol abban, hogy nagyokat sóhajtsak. Egyre finomodok, a kezeim is mozdulatlanok. Lecsillapodunk. Visszaültetem a saját helyére, fel kell álljak nyújtózkodni, rohadtul kényelmetlen a kopogós mûanyagból készült kempingszék, úgy meg fõleg, hogy a testem nincs kipárnázva túlzottan.

Sütünk, iszunk, közben finoman csókolózunk, eszünk, iszunk, majd tovább csókolózunk, és még iszunk egy kicsit, kicsit spiccesen érzem magam, de a lány tekintete is kicsit zavaros már. Kezdünk újra egyre hevesebbek lenni, de sajna nem tudunk mit kezdeni a füst elállta után egyre növekvõ szúnyog - populációval, így egy határozott mozdulattal megragadom a lányt, a karomba fogom, és viszem befelé a házba, mint egy menyasszonyt. Persze a szõlõlugastól nem férünk el, meg az iránytartásom is elég bizonytalan, de legalább elindultunk a ház felé.

Bent a szobába érve még jóformán az ajtót se hagyja becsukni, tudtomra adja, hogy magában akar érezni! Egy huszárvágással a finom csókból újra õrjítõ nyelvcsata kerekedik. Még csak kérnem sem kell a segítségét, az egyik kezével már bújtatja is ki magát a ruhájából, még a szexi tanga is lekerül egy gyors mozdulattal. Közben majdnem elesünk, jót nevetünk, majd én is követem a példáját, elkezdek vetkõzni. Csak vele ellentétben én felülrõl kezdem, így egy pillanatra meg kell szakítsuk a csókot, és el kell engedjük egymást. Az õ felsõjét is elkezdem felhúzni, hiszem még nem is láttam a melleit, nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Nem okoztak csalódást, nem nagy, de szép feszes cickók díszítik mellkasát, csókolgatni kezdem a kõkemény bimbókat, míg én is kibújok a nadrágomból. Teljesen meztelenre vetkõzve állva folytatjuk az õrületesbe hajló csókot, bõrünk egész nagy felületen simul egymáshoz, merevedõ szerszámom pedig egyre inkább nyomogatni kezdi az újfent nedvességtõl csucsogó szemérmét. Belemarkolok a popsijába jó erõsen, és magamhoz húzom, a reakciója pedig egész elképesztõ. Szinte orgazmikus állapotba kerül, frenetikus csókja még egy fokozattal feljebb vált, szinte csámcsogni kezdi ajkaimat, néha kicsit fájdalmasan meg-megharapdálva, kezeivel pedig olyan erõsen fog, feszít, szorít, hogy biztos megmarad a körme nyoma a nyakamon, hátamon. Egy erõsebbet rácsapok a popsijára, hátha kicsit finomabban bánik eztán velem. De persze nem!

A nagy csattanást követõen kéjesen felnyög, és olyan elementáris erõvel mélyeszti lapockámba a körmeit, hogy lelki szemeim elõtt látni vélem a véres nyomait. Szerencsére nem voltak olyan hegyesek, de kimondottan fájt. Cserébe még erõsebben csaptam a fenekére, igaz nem teljes erõbõl, de a tenyerem is kicsit zsibogni kezdett tõle. Ha lehet, még kéjesebben nyögött, és esküszöm, hogy a nyelvével megmélytorkozott, és hasonló hévvel mélyesztette körmeit ezúttal a fenekembe. Kicsit nehezen tudom befogadni a gondolatot, de ekkor döbbentem rá, hogy õ élvezi, hogyha fáj. Több olyan lánnyal találkoztam már, akiket jócskán izgat, ha kicsit erõsebben kezdem csapkodni a popsijukat, sõt, még meg is korbácsoltam párszor egy barátnõmet, de csak érzéssel, õ erre gerjedt, õ kérte. De ez a lány mindenkit lekörözött. Neki nem érzéssel kellett verni a fenekét, hanem erõvel, és már ettõl majdnem el is élvezett.

Ha ez kell neki, tõlem megkapja! Kicsit dominánsabbra váltok, hiszen eddig én voltam leteperve. Mindkét kezemmel egy-egy nagyot csapok a fenekére, határozottan megragadom a vállait, belemeresztem a körmeim a bõrébe, és a lehetõ legmélyebbre dugom a nyelvem a szájába, majd ebbõl a pózból egy mozdulattal ellököm magamtól, megint a fenekére csapok, és hassal az ágyra vetem. A lábaira guggolok, egyik kezemmel hevesen ütni kezdem a popsiját, míg a másikkal megfogom a tarkóját, és az arcát belenyomom a párnába. Sikoltozni kezd, de nem félelmében, mert az \"Igen\", \"Ez az\", \"Csináld\" kifejezéseket skandálja egyfolytában. Már teljesen pirosra vertem a popsiját, mikor észreveszem, hogy egy nagy folt van alatta, kicsit bepisilt a drága. Fúj! Mit csinált? Fúj! De nagyon szexi! Térdre állítom, és megfegyelmezem, kéjes hangon szidalmazom, s minden szavamat egy popsira csapással, és egy erõsebb punciba nyúlással nyomatékosítok, melyet kéjes nyögéssel nyugtáz. Kiadom parancsba, hogy irány a fürdõszoba! Beletérdeltetem a sarokkádba, majd mögé-alá fekszem, így mindkét kezemmel csapkodni tudom. Szexi pucsítása láttán nem bírok magammal, elõrehajolok, és gátlástalanul belenyalok a popsijába. Kéjes mosollyal fogadja ezirányú közeledésem, és még jobban bepucsít, hogy minél jobban ki tudjam nyalni izgató seggét. Közben kicsit gyengédebben bár, de továbbra is fenekelem, mire õ egyre erõsebb csípõmozdulatokkal nyomja a popsiját rá a nyelvemre, s határozott mozdulatokkal mozgatja egész alfelét, így a puncijába is jócskán belepasszírozta a nyelvem. Egyik kezével közben megfogja szerszámom, és olyan hevesen kezdi el verni, hogy biztos nyújtott rajta vagy fél centit. Rövid idõ alatt egyre vadabbul történik minden, kéjesen nyalatja velem mindenét, a nyelvem szinte belehatol a popsijába, mire nagy sikolyok közepette újra elélvez, teste meg-megrándul, és kis spricceléssel elõtör belõle megint egy kis pisi.

Eltolom magamtól a tomporát, egy jó fél méterrel lentebb, feljebb húzom magam, és egy gyors mozdulattal, minden finomkodás nélkül tövig belenyomom a szerszámom a pisitõl és a vágya nyálától csucsogó puncijába. Megint szidni kezdem, ejnye-bejnye, miegymás, hogy bepisilt, de most az ágyékomat csapkodom jó erõsen minden szó után az övéhez, hogy nyomatékosítsam a mondanivalómat. Tetszik neki nagyon, mert elkezd egyre inkább mozogni rajtam, így én inkább olyan pózt keresek, ami felszabadítja az egyik kezem. Rögtön kap is egy csattanósat a popsijára, amitõl úgy megremeg, mintha áramütés érte volna. A mozgása is picit lelassul közben, és olyan mélyrõl jövõ, elcsukló nyögéssel festi alá, hogy én is majd elcseppenek. A második csapásra is hasonló a reakció, ekkor még lassabbá vált a mozgása, én pedig a lassúságot nem tûrve testemet megfeszítve kezdem el vadul alulról pumpálni, és ritmusosan csapkodom is kerek fenekét. Nyögése egyre inkább sikollyá változnak, az egész kád megremeg, olyan erõvel csapódik össze ágyékunk, nagy hanggal adja tudtomra, hogy megint felért a csúcsra.

Nekem sem kellett volna már sok, de inkább lassítok egy lélegzetvételnyit, hátha Brezsnyev szemöldökére gondolva, vagy vas-szén állapotábrán töprengve még egyszer el tud menni. Kár, hogy nem vagyok annyira hajlékony, hogy ilyen pózban közben nyalogatni tudnám gyönyörû popsiját, így ujjammal kezdtem izgatni a hátsó bejáratot. A lassításnak így hamar vége lett, újfent vad vágtába kezdünk. Én inkább teljesen hátradõlök, hiszen mozogni sem tudtok alatta, olyan kiismerhetetlen ritmusban mozgatja izgató csípõjét. Egyik kezemmel a rózsáját birizgálom, míg a másikkal erõsen markolászom, és már kicsit gyengédebben csapkodom formás hátsóját. Egyre gyorsabb, így már az ujjakkal való popsiban matatás nem kivitelezhetõ, inkább vadul, a bõrét szinte megtépve kezdem simogatni mindenét, amit elértem. Pár perc ilyetén vadulás után a tükör majd belereped, olyan hangos sikolyokkal adja tudtomra, hogy ez neki nagyon jó, s remegése is egyre jobban kezd önkívületi vonaglássá válni. Nem bírok én se magammal, olyan erõszakosan cibálja a farkam rángatózásával, és olyan irtó szexi az orrom elõtt nyiladozó popsija, hogy egész testemmel megfeszülve a legmélyebb pontjáig hatolva élvezek el, megduzzadó szerszámom pedig velem együtt õt is újra a csúcsra juttatja.

Nem tud rajtam lecsillapodni, még az orgazmus utolsó rángásaival lecsúszik rólam, s amint a dugó elhagyja a barlangot, hatalmas spriccenéssel tör fel belõle újra a pisi, s úgy négykézláb elengedi magát, így az élvezettõl lassan elaléló péniszemre, illetve combjaimra üríti hólyagjának forró tartalmát. Kicsit furcsa, de roppant kellemes érzés, félig hátradõlve élvezem bizsergetõ csorgását. Ezért már nem akarom megfegyelmezni, inkább köszönetet érdemel, s e célból gyengéden markolászni kezdem kerek popsiját. Közben megnyitom a zuhanyt, simogatva megfürdetem, majd magamról is lemosom perverz együttlétünk tanúbizonyságát. Mikor elõször néz a szemembe, zavarba jövök, mert látom, hogy sírásra görbülnek szép barna szemei. Kérdem, mi baja? Ovis kora óta nem pisilt be sehogysem, szerinte ez beteges, rettentõen szégyelli! Próbálom felvidítani, de nem akarja megérteni, hogy belõlem nem váltott ki semmiféle viszolygást, sõt, a szerszámomnak egyenesen jól esett a forró fürdõ. Amikor nyugtatásképp azt mondom neki, hogy én még így is kinyalnám isteni vonzó punciját, sõt, emlékeim szerint ki is nyalatta kicsit velem! Ekkor még szomorúbbra vált, lenézõen tekint rám, perverznek és gusztustalannak tart. Engem! Ezután nem is látom mosolyogni, elpirulva felöltözik, és elrohan. Többé nem vette a telefont, csak egy szép emlék maradt, egy mocskosabb folt az élményeim között.

De még mindig nem fér a fejembe: szinte felfal, majdnem megfojt, arra élvez leginkább, ha jól elfenekelem, meg ha erõszakosan bánok a puncijával, kisebb fájdalmat okozok neki, majd ettõl bepisil, engem is lepisil, és még én vagyok perverz és gusztustalan... A nõk tudnak kombinálni, az biztos! :) Végre kiélhette velem magát, és ahelyett, hogy újra élvezné, inkább sírva elrohan saját fétise elõl. Mire jó ez? Érti ezt valaki? Mit kellett volna tennem? Hazaküldeni már az elején?

Nézd meg Gébriel többi szexi történetét is!

3.88
4.12
4.11
4.15