Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Iza
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2121
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2010. június 18.

Vágy






Minden este ugyanúgy alszom el. Rád gondolok. Minden reggel ugyanarra ébredek. Te jársz a fejemben. Elképzelem a napot, mikor végre nem állunk meg a csókoknál. Melletted fekszem, a szemedbe nézek. Érzem az illatod. Közelebb jössz. Megcsókollak. Magadhoz ölelsz és folytatjuk. Nyelveink vad csatát vívnak. A lábamat átteszem rajtad. Testünk teljesen összesimul. Kezed felfedezõútra indul. Végigsimítasz mindenhol, ahol eddig csak vágytam rá. Megmarkolod a fenekem, és közben érzem, hogy kívánsz. Beindultál. Hanyatt döntesz, és vetkõztetni kezdesz. Lehúzod a felsõm, finom csókokat lehelsz a hasamra. Lassan fölfelé indulsz. Lehúzom a pólód. A bõröd szinte éget. A melleimet csókolod. Kioldom az övedet. A mellbimbóim feszülnek, az ajkaidért kiáltanak. Kibújsz a nadrágodból. Lehúzod rólam is.

Megszabadítasz a melltartómtól. Nyelveddel lassú köröket írsz le, egyre közelebb a mellbimbómhoz. Finoman szívni kezded, közben farkad hozzám nyomódik. A hátadat simogatom, karmolom. Egyik kezeddel elkalandozol. Igen, nedves vagyok. Mióta megcsókoltalak. A bugyim már elázott. Nincs rá szükség. Gyorsan lehúzod rólam, majd megszagolod, mielõtt eldobod. Rám veted magad. Csókjaiddal elhalmozod a nyakam, a mellem, az ajkaim. Ujjaid a csiklómon köröznek. Elveszem õket és mindkettõt tövig bekapom és alaposan benyálazom. Tovább kínzol. Halkan nyögni kezdek. Megõrülök érted. Magamban akarlak érezni. Még mindig kínzol. Megcsókolsz és a nyelveddel együtt az ujjaddal is belém hatolsz. Igen, tudom milyen forró. Már régen vágytam rád. Egyre határozottabban kezdesz mozogni bennem. A halk nyögések erõsödnek. Nyelveddel a csiklómat izgatod. A mellbimbóimmal játszok. Megõrjítesz. Néhány lökéssel késõbb elélvezek.

Nem hagysz pihenni. Ujjad és nyelved helyet cserél. Megízlelsz. Mélyen. Örülök, hogy finomnak találsz. Tovább kóstolgatsz. Kezdek magamhoz térni. Felkönyökölök. Nézem, mit mûvelsz a testemmel. Megcsókolsz. Érzem az ízem. Elmosolyodom. Újra mellettem vagy. Hanyatt döntelek. Megmarkolod a fenekem, ujjaid majdnem újra belém hatolnak. Ez most nem az a kör édes. Elmosolyodom. A nyakadat csókolom, harapom. Végig le a hasadon. Nem kell már ide ez a boxer. Meglepõdöm. Nagyobb vagy, mint gondoltam. Elmosolyodom. Nyelvemmel lassan, nagyon lassan haladok a farkad tövétõl a vége felé. Körözök a végén, te pedig egy apró kézmozdulattal lefelé nyomnád a fejem. Nyugi édes, mindjárt. Kezembe veszlek, majd a nyelvemet követik az ajkaim is. Felnyögsz, mikor szívok egyet. Kezemet lassan, majd egyre gyorsabban fel-le húzom. Nyelvemmel körözök, ajkaim is követik a kezem. Belemarkolsz a hajamba. Hagyom egy kicsit, hogy te diktálj. Visszanyomom a csípõd az ágyra. Ez az én játékom.

Miközben szoplak, a másik kezemmel a golyóidat kezdem simogatni. Hirtelen végignyalom õket. Kezemmel dolgozok rajtad, ajkaim és nyelvem ott maradnak rajtuk. Egyre gyorsabban veszed a levegõt. Fekszel, mégis izzadsz. Próbállak tövig szopni. Túl nagy vagy. Sebaj, majd ha bennem leszel… Érzem, hogy nedveim már a combomon folynak. Akarlak. Most. Egy utolsó próba, hogy elérjem a farkad tövét, majd feljebb jövök. A szemembe nézel. Tudod, mi következik. Én is szeretlek. Megfogom a farkad, és lassan magamba irányítom. Nem engedlek még teljesen magamban. Lassan, kicsiket fel és le. Föléd hajolok. A mellbimbómat nyalod, szívod. Mélyebbre engedlek, de még mindig nem végig. Gyorsabban mozgok. Néha teljesen felemelkedek, hogy aztán rögtön újra bennem légy. Utoljára tövig engedlek. Felnyögök. Minden sejtünk összeér. Kitöltesz. Mozgok rajtad. Markolod a fenekem, próbálsz irányítani. A csiklómmal játszok. Látom rajtad, hogy semmi sem állíthat meg.

Nem létezik más, csak te és én. Magadhoz ölelsz. Megállunk. Még bennem vagy. Átfordulsz velem. Lábaimat a derekad köré fonom. Még mélyebbre hatolsz, mint ezelõtt. Õsi szerelemritmusra kezdünk mozogni. Nincs többé te meg én. Csak mi vagyunk. Karmollak, csókollak, haraplak, ahol érlek. Te pedig rendületlenül dugsz. Már érzem, hogy közel vagyok. Úgy látom te is. Erõteljes lökések következnek. Itt már nincsenek érzelmek. Elégtek a minket körülvevõ forróságban. Csak az ösztönök hajtanak. Kielégülni, kielégíteni. Vad vagy, egy kicsit durva is. Élvezem. Mindjárt elmegyek. Folytasd. Még. Akarlak. Még. És akkor vége. Lüktetsz bennem. Magamba fogadlak.

Izzadtan térek magamhoz. Ideje elkezdeni a napot. A napot, melyen mindez talán valósággá válik