Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Nagy Attila
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3767
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2010. május 24.

Egy igazi szexcsevegés

Az alábbi történet egy megtörtént csetelés szerkesztett változata. Késõbb a leírt események a valóságban is megtörténtek...

A hasadon fekszel az ágyon, meztelenül. A feneked mögé ülök, onnan kényelmesen elérem a válladat, elõször azt masszírozom meg, Utána a hátadat fentrõl le, majd lentrõl fel. A kopasz fejemmel végigsimítom a gerincedet, közben a merev farkam a fenekedet simogatja. Utána a hátad alját masszírozom meg, majd a fenekedet gyúrom alaposan. Szétnyitod a lábaidat, hogy a puncid felé menjen a kezem, de elõször a combjaidat gyömöszölöm.

Engedek a kimondatlan utasításodnak és bedugom az egyik ujjamat a puncidba. Nagyot sóhajtva élvezed, ahogy elkezd ki-be járni. Az ujjazás közben elkezdem nyalogatni a fenekedet. Hátulról pont hozzáférek a két félgömb között. Majd a benedvesített középsõ ujjamat finoman bedugom a fenekedbe. Addig gyengéden harapdálom a farpofáidat. A középsõ ujjam mellett nyalogatom még a feneked, közben a másik kezemet a csiklódhoz csúsztatom. Kicsit forgatom az ujjam a fenekedben, hogy táguljon a nyílás, a másik ujjam pedig becsúszik a punciba. Miután ez is benedvesedett, gyengéden betolom a középsõ ujjam mellé a fenekedbe. Csak óvatosan. És közben puszilgatom a feneked. Kicsit forgatom a két ujjamat a popsidban, majd feltérdelek mögéd.

Kihúzom az ujjaimat és a farkam hegyét illesztem a fenekedhez. Majd lassan benyomom - nagyon élvezem, ahogy a szûk nyílás ráfog a makkomra. A bal kezem a csiklóddal játszik, amíg a jobb a farkam irányítja a fenekedbe. Kicsit megállok, hogy mindketten hozzászokjunk az érzéshez. Gyorsítok a csiklódon és közben lassan tovább nyomom a farkam a fenekedbe. Picit ki-be mozgok, majd tovább, egészem mélyre, amíg az éhes feneked tövig be nem nyeli a farkam. Hozzád simulok és a jobb kezemet is alád dugom, hogy a csiklóddal játsszon. Mozdulatlan maradok benned, a jobb kezemmel a puncidat izgatom, a balt felviszem a mellbimbódhoz. Elkezdek lassan ki-be mozogni. Elõször csak finoman, aztán gyorsabban. Egészen kihúzom a gyûrûig a makkom, majd megint vissza. A kezeim közben továbbra is a melleidet markolják és a puncidban járnak. Ahogy érzem, hogy belemelegedtél, megragadom a derekadat és elkezdelek gyorsabban dugni. Néha picit lassítok, majdnem teljesen kihúzom a farkam, hogy mélyre visszadugjam. Picit visszatérek a csiklódra, de már kezdem elveszíteni az önuralmamat a szûk popsidban. Megfogom a derekad és elkezdelek baszni. Egyre gyorsabban duglak, közben látom, hogy az ujjaid a puncidon táncolnak. Majd egy lökés végén robbanok, beleélvezek a fenekedbe, te pedig érzed, hogy lüktet a farkam. Rád roskadok és az ujjaim visszatérnek a csiklódra.

Pár perc után lekászálódok rólad és a hátadra fekszel. Megcsókolom a nyakadat, a bal kezem a melleden pihen. A nyelvem felkalandozik a füledhez, picit számba veszem a fülcimpád, közben a kezem a melleidet simogatja. Majd a nyakadon keresztül lemegyek a válladhoz. Megcsókolom a hónaljadat, majd körbevezetem a nyelvem a melleid körül. A kezem már a derekadat simogatja, mikor a nyelvem a mellbimbóhoz ér. A számba veszem és megszívom. Gyengéden a fogaim közé veszem és felemelem a melled, majd hagyom leesni. A kezem lekalandozik a combjaidhoz, amíg áttérek a másik mellbimbódhoz. Az orrommal közbesimogatom, majd ezt is a számba veszem. Alaposan benyálazom, a kezeimmel meg széttárom a combjaidat. Az ujjaim megtalálják a csiklódat, amikor ezt a mellbimbódat is a fogaim közé veszem és gyengédem megcibálom a melleidet. A középsõ ujjam körbe-körbe jár a csiklódon. Majd elengedem a mellbimbódat és megcsókolom a köldöködet.

Utána befekszem a combjaid közé, mert tudom, hogy erre vágysz. Megcsodálom a puncidat, majd kinyújtom a nyelved a csiklód felé. Körbejárom, majd leviszem a puncidba. Nem állok meg, továbbmegyek a popsidhoz és megnyalogatom, picit megpróbálom benyomni. Aztán lentrõl felfelé végignyalom a puncidat, többször is. Újra a csiklódnál kötök ki, a számba szívom, közben a jobb mutatóujjamat bedugom a puncidba. Ahogy szívom és nyalom a csiklód, az ujjam a puncid felsõ részét izgatja. Gyorsan bedugok még egy ujjat és a kettõt forgatom. Közben nem állok le a csiklódon. Picit megsimogatom a popsibejáratod is, de aztán a puncidba dugom vissza az ujjaim. Érzem, hogy élvezed, ezért az ujjaimmal egyre gyorsabban mozgok ki-be. A nyelvem is gyorsabban jár a csiklódon. A gyûrûsujjamat is bedugom a puncidba. A számmal elengedem a csiklódat és bekapom a mellbimbódat, addig a hüvelykem támadja a pöcköd. Egyre gyorsabban mozgatom az ujjaimat és dörzsölöm a csiklód, és érzem, hogy megremegsz. Visszamegyek nyalni a puncid, de már nagyon lüktet a farkam. A három ujjamat kihúzom és a nyelvem dugom be a puncidba. Majd bekapom a csiklódat és visszadugom az ujjaimat. Egyre mélyebben és keményebben ujjazlak. Egyre gyorsabban. A másik kezemmel is besegítek a csiklódon. Aztán megfogom a vibrátorod és hozzányomom a csiklódhoz.

Élvezem a látványt, közben a combodat csókolgatom. Beléd dugom a vibrátort és nyalogatom a csiklódat. A fenekedet paskolom, ahol hozzáférek. Egyre gyorsabban járatom benned a vibrátort. Nyomogatom a csiklód. Egyre erõsebben. Még bekapom az egyik mellbimbódat és gyengéden megharapom. És közben csak egyre gyorsabban húzogatom a vibrátort benned. Érzem, ahol megfeszülsz. A combjaid rázáródnak a karomra. Még mindig mozgatom a vibrátort. Végig, amíg élvezel.

Kihúzom a vibrátort és egybõl bedugom a farkam. Már nagyon vágyik rád. Egybõl keményen kezdelek dugni. Megcsókolom a nyakad, miközben ki-be járok a puncidban. Majd megfogom a melleidet. A bimbókkal játszanak a hüvelykujjaim. Kicsit kihúzom a farkam, hogy megsimogassa a csiklód, aztán egybõl mélyen vissza. Rád hajolok és megragadom a vállaidat. Elkezdelek teljes erõbõl baszni. Állatiasan. Kapaszkodok beléd, hogy egyre gyorsulva duglak. A melleid a mellkasomnak simulnak. Kihúzom a farkam és megfordítalak. Lefektetlek hasra és benyomom a farkam a puncidba. Kézbe veszem a kis vibrátort és a fenekedhez teszem, hogy picit izgasson, amíg duglak. Aztán négykézláb állítalak. Hátulról duglak, a vibrátort a csiklódhoz teszem. Rácsapok egyet-kettõt a fenekedre. Mélyeket lökök, hogy elérjem a G-pontodat. A vibrátor a csiklódat izgatja, a hüvelyujjam pedig a fenekedet. És közben ki-be járok a puncidban. Picit kihúzom a farkam belõled, hogy meg tudjam nyalni a puncid és a feneked. Majd visszadugom és a mutatóujjam legfelsõ ujjpercét bedugom a fenekedbe. Csak egy egész picit, hogy rá tudjál szorítani. Közben a vibrátor továbbra is dolgozik a csiklódon. Megcsókolom a nyakad. Jó mélyeket lökök és minden lökést élvezel. Aztán kihúzom az ujjam a fenekedbõl, hogy csak a dugásra koncentráljak.

A vibrátort átadom neked, hogy két kézzel tudjam megmarkolni a derekad. Egyre gyorsabban duglak. Érzem, hogy a vibrátor és a dugás meghozza a hatását nálad is. Nyögdécselsz. Ahogy közeledünk a csúcshoz, egyre gyorsabban duglak. Te is egyre gyorsabban mozgatod a vibrátort a csiklódon. Rácsapok a fenekedre, majd rád hajolok és megnyalom a nyakad. És közben duglak, érzem, hogy közel a vég. Még két-három mély lökés és a csúcsponton spriccelek. Lihegve dõlõk rád, amíg te is élvezel. Érzed, hogy a vibrátor a csiklódon elvégezte a dolgát és hogy lüktetek benned. Hozzád simulok és végigsimogatom a combod, az oldalad, a hasad és a melleid. Együtt rogyunk le az ágyra. És ott maradunk összebújva.