Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Redfõnix
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2443
Szavazatok: 29
Feltöltve: 2008. június 05.

Esös délután.....

Bevallom régi történet,de szivem, ha rágondolok,még mindig hevesen kalapál.
Még iskolába jártam,és 18. születésnapomat ünnepeltem.Barátommal fenn játrunk a Kálvária hegyen. Ahogy kézenfogva sétáltunk lefelé,egyszercsak eleredt az esõ. Futásnak eredtünk,és csuromvizesen értünk haza.Rajtam a vékony ing teljesen áttázátt,az õ vászonnadrágja sem volt éppen száraznak mondható. Álltunk egymással szemben,és azon kaptuk magunkat,hogy szótlanúl nézzük egymás testét.Hozzám lépett,és átölelt.kezemmel átkaroltam a nyakát,és lassan beletúrtam esõtõl nedves hajába.Éreztem forró leheletét,és ahogy kezem végig siklott a hátán,magához szoritott.Még soh nem voltunk együtt. Gyengéden csókolta a nyakamat,közben ujjai bátortalanúl becsúszott a blúzom alá.Ahogy szorosan tartott,éreztem,hogy egész tete remeg a vágytól.Izmos teset megfeszült,és csak engem kivánt.Remegõ kézzel nyúltam az övéhez.Szótlanúl segitett,és a vizes ruhadarab magától hullott a földre.Már nem kellett segitség.Ujjaim lágyan átfogták férfiasságát.Lassan hátrálva a zuhanyzó alá értünk.A viz meleg sugárba hullott testünkre.\" Kivánlak \" súgta a fülembe. Nem válaszoltam,csak kézenfogtam,és úgy viztõl csillogó testtel vezettem átt a hálószobámba.
Szeretlek,súgtam a fülébe.Fölém hajolt,melleimet simogatta,majd egyre lejjebb és lejjebb kezdte birtokba vanni a testem.Sokáig csókolóztunk,élveztük egymás érintését.Testünk õsszeolvadt.Fölém hajol,és tudtam,akarom Öt. Még most is érzem azt a kélyt,ahogy akkor elõször belémhatolt,azt a vágyat,amit akkor éreztem. Testünk elöbb óvatosan,lassan együtemre mozdúlt,majd egyre gyorsabb,követelõdzõbb vágy keritett hatalmába,repitve a kielégülés felé.Egyszerre értünk a csúcsra,és akkor,ott én voltam a világegyetem legboldogabb 18 éves ASSZONYA.

Nézd meg Redfõnix többi szexi történetét is!