Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3717
Szavazatok: 24
Feltöltve: 2010. április 03.

te csak vezess!

Te csak vezess!

Délegyházi tavak…volt némi fogalmam, és Poól is sokat mesélt róla. Szép környezet, tiszta vizû tavak, gátlásokat levetkõzött emberek. No és egy zárt világ. Hívott, ismerkedjek meg ezzel a világgal is.
Olyan lelkes volt, s annyit kérlelt, hogy egy szép májusi nap rászántam magam. A megbeszélt helyen találkoztunk, aztán kocsival elindultunk Délegyháza felé.
Poól vezetés közben szerette a kezét a combomon pihentetni, és közben kicsit elkalandozni ujjaival. Most is ezt tette. Én pedig imádok meglepetéseket okozni.
Ujjai elindultak a combomon, cirógatva haladt egyre feljebb, közben igyekezett a forgalmat figyelni. Egyszer csak nagyot fékezett és felkiáltott.
-Rajtad nincs bugyi?!
-Nincs! Meglepi!-kacarásztam-te csak vezess! Kényeztetlek kicsit.
Azzal kezem ráfektettem a combjára és simogatni kezdtem. Elõször csak gyengéden cirógattam a combja külsõ oldalát, lassan haladva a combja belseje felé, egészen a combja tövéig. Már éreztem a dudort, majd szétfeszítette a nadrágját. A körmömmel simogattam tovább, Poól ezt nagyon szerette. Aprókat nyögdécselt közben.
Lehúztam a cipzárt, és becsúsztattam a kezem a nadrágjába. Szinte magától pattant ki a szerszáma. Kezembe vettem forró, lüktetõ farkát, és most már szabadon cirógattam tovább. Majd a két tenyerem közé vettem, és sodorni kezdtem, mint a gyerekek a gyurmát. Le-fel, le-fel.
-Te csak vezess!-figyelmeztettem, és fölé hajoltam. Egy pillanatra sem hagytam abba a sodorgatást, a amikor makkja szabaddá vált, finoman megnyaltam. Édes íze, és finom illata volt. Nem vettem a számba, a makkján köröztem a nyelvemmel, érintve kis lyukacskáját, végignyaltam a golyókig, majd újra kezdtem az egészet. Már nagyon merev és forró volt. Fogaimmal végigharapdáltam a makktól a herékig. Ez tetszett Poólnak, hangot is adott neki.
A kedvencemmel folytattam: végignyaltam, harapdáltam lüktetõ farkát, s mikor a hegyéhez értem, beszippantottam a makkját, és a számba toltam, ameddig csak bírtam, majd vissza. Épp csak egy pillanatra. Ettõl meg tudott õrülni.
-Ez az, cica, gyerünk, kapd be, szívd!-bíztatott.
Kicsit rásegítettem a kezemmel is, szorosan körbe fontam rajta ujjaimat.
-Jaj, de jó… áááá-lehelte-nem bírom tovább, nem tudok vezetni…
Szívtam, és nyaltam, míg megéreztem a lüktetésbõl feltörõ lövellést. Lihegve, nyögve a számba élvezett.
-Jézusom, végem van, meg kell állnom-mondta.
Már közel jártunk a tavakhoz. Letért az útról. Megálltunk.
-Ne csináld ezt!-nevetett Poól. Néhány kamionos majdnem nekünk jött. Láttad volna az arcukat. No, és ez a bugyi dolog… te kis boszorka! Most én jövök!
Azzal mohón ölemhez hajolt….

A történet kitalált. Bármiféle hasonlóság a helyszínnel és a szereplõkkel a véletlen mûve. Kipróbálása a közlekedés biztonságára tekintettel nem ajánlott.

Nézd meg kicsi gesztenye többi szexi történetét is!

3.67
4.14
4.04
2.85