Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Attila
Pontátlag: 3
Kategóriája: Bizarr - S/M
Megtekintve: 6701
Szavazatok: 12
Feltöltve: 2010. március 16.

Én így csinálom

Így szoktam maszturbálni

Engedjétek meg, hogy elmeséljem nektek kedvenc maszturbálási szokásomat, amit imádok. Állítom nektek, egyszerûen csodálatos! Érdemes lenne kipróbálnotok!
Nos, ezt a számomra semmihez nem hasonlító gyönyört elõidézõ maszturbálást akkor szoktam elvégezni, amikor tudván tudom azt, hogy egyedül vagyok otthon a lakásban.
Lépteimet megszaporázva igyekszem hazafelé, hogy otthon, az üres lakásba bezárkózva mielõbb a tükör elé ülhessek, és legalább egy órán keresztül az örömnek, az élvezetnek, a gyönyörnek hódolhassak. Útközben azonban alig gyõzöm nadrágomat takargatni, hiszen farkam már a puszta gondolatra is intenzív akcióba kezd.
Végre! Haza értem! Immár semmi akadálya hát, hogy hamar elõkészítsem a minden porcikámmal vágyott, semmi más örömhöz nem hasonlítható maszturbálást.
Mindenekelõtt magamra zárom az ajtót, majd lázas, kapkodó tempóban, a türelmetlenségtõl remegõ kézzel elõkeresem maszti-kellékeimet. Tudjátok, van egy direkt erre a célra félretett, kiszolgált tavaszi kabátom, amit minden egyes maszturbálásomkor felveszek. Elõtte azonban kihozok az elõszobai földig érõ nagy tükör elé két, aránylag alacsony széket; az egyikre ráülök, a másikra pedig odakészítem az egyéb kellékeket: cigit (amely erõsebb, mint amit egyébként szívok; ez a maszti-cigim, ebbõl máskor nem szívok, csak kizáró¬lag ilyenkor), öngyújtót, hamutartót, és illatos krémet, vagy babaolajat. Majd bevonulok a mosdóba: szépen, gondosan megfésülködöm (szakállamat, bajszomat is), megigazítom nyakkendõmet, mintha készülnék vala¬hova, arcomra pedig finom, illatos parfümöt teszek. Minderre azért van szükségem, hogy izgalmamat fokozzam. Ekkor zakóm fölé felveszem azt a bizonyos kabátot is, majd alulról türelmetlen vetkõzésbe kezdek. Nadrágomat sokszor olyannyira kapkodva dobom le magamról, hogy ilyenkor elõfordul egy-egy gomb leszakadása is. Majd alsónadrágom következik.
Végre, valahára! Alulról immár semmi nincs rajtam, felülrõl viszont klasszul fel vagyok öltözve. Így minden akadálya elhárult annak, hogy leülhessek a székre szemben a tükörrel, amelyben saját magamat ebben a végletekig izgató, maradéktalan gyönyört elõidézõ állapotban és pózban lássam viszont. Ekkor faszinkómat, amely immár úgy mered a magasba, akár egy gyõztes szerelmi zászlórúd, gondosan bekenem a már odakészített bódító illatú krémmel, hogy jobban csússzon, amikor majd rövidesen marokra fogva, ritmusra huzigálom fel-le.
Azaz, dehogyis vagyok még alulról teljesen meztelen, hiszen megfeledkeztem a zokniról, az még a lábamon van. No, gyorsan kapjuk csak le azt is. Íííígy nnnni! Mégiscsak mezítláb az igazi, mezítláb még magasabb fokú az élvezet, a gyönyör (igazán, olyan formás lábam van)! Lábujjaimra támaszkodva (melyekkel egy kis dobolásba kezdek) sarkaimat fölemelem. Faszinkóm a krémmel való gondos bekenés után már ugyancsak sikamlós, csúszós, és persze, kõkemény. De, mielõtt marokra fogom, elõbb rágyújtok; addig két formás, csinos combom közé szorítom, s lábaim váltakozó mozgatásával intenzív dörzsölésébe kezdek. Cigarettámból jó mélyet szívok, s kimondhatatlan kéjjel engedem tüdõre a kellemesen mellbevágó füstöt, sõt, kissé meg is szédülök tõle. Egyik kezemben a cigi, másikban pedig marokra fogott faszinkóm, amelynek makkja immár lilára duzzadtan, szuperérzékenyen várja, hogy belõle a forró sperma mielõbb a combomra, vagy éppen a szemem közé spricceljen. Amikor szabad kezemben éppen nem a cigaretta van, combjaimat simogatom, hétfogást játszva rajta, vagy térdeimen gyengéden paskolgatom a taktust.
Most ismét jó mélyet szívok cigimbõl. Térdeimet, combjaimat lábujjaimra támaszkodva eleinte lassan, majd egyre szaporábban, egyre gyorsabban, egyre vadabban mozgatom párosan, fel-le, mintha ölemben valakit lovagoltatnék. Egyszerûen frenetikus a látvány, ahogy látom saját arcomat kéjtõl eltorzultan, s a ritmikus maszti-mondóka közben a cigarettából való mély, bódító, szédítõ szívás után számon és orromon jön ki a füst:
- Hóc-hóc katona, ketten ülünk a lóra, ketten ülünk a lóra és hároman a csikóra! Gyi te paci, gyi te ló, gyi te paci, gyi te ló! Afacuka-fundaluka-funda-kávé-kamanduka, afcug-fundaluk, funda-kávé-kaman-duk! Csüccs-csüccs ölembe, csücsi-csücsi ölembe, jólesik a ci¬garetta, cücss, csüccs-ölembe, csücsike az ölembe, csücsi ide, ölembe!
A tempó - ami zenei nyelvre átültetve már prestissimo assai - pedig egyre csak fokozódik; combjaim, térdeim immár az önkéntelenség mélyébe esve, akaratomtól teljesen függetlenül mozognak, és már talpaimmal is a mind vadabb és vadabb ritmust dobolom a padlón teljes felsõtestem dobálása közben. Markom fogása faszkómon pedig - kezem tempója mintegy versenyt futva térdeimmel, talpaimmal, felsõtestemmel - mind szorosabbá és szorosabbá válik, s egyetlen tizedmásodpercre sem engedem Õt el. Légzésem pedig már nem is légzés, ha¬nem egyenetlen, szakadozott lihegés, hiszen a várva várt orgazmus pillanatokon belül bekövetkezik (de csodálatosan klassz, hogy pont most szívtam cigarettámból egy jó mélyet...!).
- Hóc-hóc katona, ketten ülünk a lóra, ketten ülünk a lóra és hároman a csikóra! Gyi te paci, gyi te ló, gyi te paci, gyi te ló! Gyi-gyi, gyi-gyi-gyi! Afacuka-fundaluka-funda-kávé-kamanduka, afcug-fundaluk, funda-kávé-kamanduk! Csüccs-csüccs ölembe, csücsi-csücsi ölembe, jólesik a cigaretta, cücss, csüccs-ölembe, csücsike az ölembe, csücsi ide, ölembe! De fi-nom a ci-ga-ret-ta, Fo-koz-zuk a tem-pót, fo-koz-zuk a tem-pót, Hóc-hóc, ölembe, csücsi-csücsi ölembe! Markold, faszikóm, faszi-faszi-faszikóm, húz¬gáld faszikóm, faszi-faszi-faszikóm! Most, most, mindjáháhárt..! Most, most...háhá-mind-jáháháhrt...! Mind-járt él-ve-zek, mind-járt spric-ce-lehehehek! Háháhá-háh... Most... Háû-háhá... Most...! Háóáó-áóáháháh!!! Óhohohohoáj-ájáájjj!
Ez hát az a fajta orgazmus, amelyhez képest talán a világ valamennyi, egyidejû gyönyöre is csak halvány csiklandozás. A drága, forró, friss, fehér geci hatalmasat lövellve most pont a szemem közé spriccel, én pedig a semmihez sem hasonlítható kéjtõl kis idõre eszméletemet vesztve, a legédesebb megsemmisülésbe zuhanva lefordulok a székrõl. De én ezt egy cseppet sem bánom.
Maszti után szép lassan, komótosan levetkõzöm meztelenre, és mint valami jóllakott kandúr, elnyúlok ágyamban, nyakig betakarózom, teljesen ellazulok, és a teljes, de annál kellemesebb öntudatlanság állapotába esve egy jót szunyálok. Jó párszor elõfordult, hogy rövid, mély alvás után arra ébredtem, hogy a masztizást újból megkívánva, faszinkóm ismét intenzív ágaskodásba kezdett. Mi sem természetesebb, hogy ilyenkor ismét felöltözöm a masztizáshoz, és megyek egy újabb menetet. Majd ismét visszavetkõzöm, és megint ágyba bújok. Mindezt addig ismételgetem, amíg teljesen ki nem elégülök
Gyerekek, ha még nem próbáltátok még ki az efféle maszturbálást, ne késlekedjetek, csináljátok mihamarabb; higgyétek el nekem, nem bánjátok meg! Nagyon-nagyon, de nagyon megéri!
Milyen jó is volna, ha ezt egyszer egy nekem tetszõ nõvel együtt, közösen, egymás elõtt csinálhatnánk, aki ugyanúgy készülõdne hozzá, ahogy én is!

Nézd meg Attila többi szexi történetét is!

3.17
3.2
3.4
2.67