Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Péter
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3721
Szavazatok: 21
Feltöltve: 2010. március 12.

Egy tavaszi napon a forró szaunában

Egy napon felhívott a fõnököm, hogy új kolleganõt vesz fel, akinek meg kell tanítanom mindent, ami az én munkakörömmel kapcsolatos. Mindent adjak át neki…telefonon csak annyit mondott, hogy egy igazi természetesen szép lányt vett fel mellém.
Elõször nagyon szkeptikusan fogadtam, hiszen nem feltétlenül szeretnék mindent megtanítani másnak, jobb, ha csak én értek a cégnél ahhoz, amit csak én csinálok. Aztán pár nap múlva egy reggel bementem és ott volt a lány….csodálatos volt, magas, szõke és tényleg természetesen szép. Onnantól kezdve már kerestem az alkalmat mikor kerülhetnék a közelébe. Gyakran mentük el együtt ebédelni, sokat beszélgettünk. Ennél tovább nem jutottunk, hiszen én nem is feltételeztem, hogy egy ilyen szép vonzó lány egyedül lenne. Igaz ez nem lett volna akadály, de vártam a jelre, ha jön, akkor lépek. Egy alkalommal azonban jött az elsõ jel… Teniszütõvel jött egy reggel. Kérdeztem, hogy mész teniszezni? Azt mondta, hogy squvasolni jár a barátjával. Azonban arra lettem figyelmes, hogy az ütõ ahova letette ott maradt és nem vitte magával egy du. sem.
Egy napon ismét együtt ebédeltünk. Beszélgettünk és kiderült, hogy nagyon szeret squasolni, de a barátja folyton átvágja és lemondja az utolsó pillanatban. Nagyon szidta a srácot, én meg csak hallgattam és gondoltam talán most eljön az én idõm. Elhívtam squvasolni, és igent mondott. Másnak hoztam felszerelést és elmentünk játszani.
Játék közben végig a barátját szidta. Másfél órát játszottunk. A végén megkérdeztem, hogy bemegyünk-e a szaunába egy kicsit izzadni. Igent mondott, újabb lépéssel közelítettem a célhoz, hogy magamévá tegyem. Gyorsan átöltöztünk –külön-külön- és törülközõvel betekerve perceken belül a szaunában találtuk magunkat. Ott már izzott a levegõ, a szó szoros értelmében. Én a derekamra tekerve a törülközõt beléptem a szaunába, mire õ levette magáról leterítette a padra és meztelenül ráült. Felhúzta a lábait padra és leült velem szemben. Én kikerekedett szemmel néztem, õ csak annyit mondott, hogy Ausztriában is mindenki így szokta és õ sem szereti sem fürdõruhában sem törülközõvel a szaunázást.
Ahogy velem szemben ült, tõlem alig fél méterre, a gyönyörû szeméremdombja, csupaszon kitárulkozott elõlem, pillanatok alatt megmozdult a törülközõm. Próbáltam beszélgetni, nehezen ment. Felhúztam én is a lában, hogy takarjam az addig már kõkeményen álló férfiasságomat. Engem ugyan takart a törülközõ és a felhúzott lábam miatt nem látszott semmi. Izzadtam. De ez természetes egy szaunában. Természetesen azt kérdezte, hogy engem nem zavar-e a törülközõ, meg hogy biztos azért van rajtam, mert szégyenlõs vagyok. Mondtam dehogy, én így szeretem, és közben alig tudtam takargatni az álló farkamat. Már vagy öt perce ültünk ott. Amikor el kezdett húzni, hogy akkor biztos azért mert nagyon kicsi, és hasonlók. Addig addig, amíg elkapta a törülközõ sarkát és lerántotta rólam.
Meglepõdtünk mindketten. Én a mozdulattól, õ pedig attól, hogy áll a farkam. Nem tudtam megszólalni. Õ viszont igen. „Nocsak mégsem olyan kicsi”-ezt mondta. Ekkor a lábamat feltettem a lába közé és elkezdem simogatni a szeméremét. Egyre hevesebben vette a levegõt, közben a nagylábom ujja be-be kandikált a puncijába, amit úgy reagált le, hogy megfogta és beljebb nyomta. Hatalmasat élvezett, 1 perc alatt. Ekkor elém térdelt és elkezdett szopni, fantasztikusan csinálta, pont, ahogy kell, mindig akkor hagyta abba mikor érezte, hogy jön a vég. Persze nem jött, és ez fõleg neki volt köszönhetõ, mert én nem bírtam volna sokáig. Ekkor eszembe jutott, hogy bárki bejöhet, hiszen nyilvános helyen vagyunk. De addigra már elborult az agyam, és talán kicsit az övé is. Felültettem a felsõ padra és elétérdeltem, elkezdetem nyalni. Fimon édeskés ízû volt a puncija, ami tocsogott a kéjtõl, nem tudtam mi folyik a combján az izzadság vagy a nedv a puncijából. Azt hiszem mindkettõ.
Újra hatalmasat élvezett. Ettõl megnyugodtam, hogy õ már legalább túl van kettõn és elengedhetem magam. Kérte, hogy dugjam be. Nem kellett kétszer mondania. Megtettem. Szûk kis puncija volt, a kezét a csiklójára tette és pillanatokon belül újra elélvezett. Ettõl tovább nõtt az önbizalmam és új erõre kaptam. Egymás után vagy háromszor elment a lány, míg én már nem bírtam tovább. Szóltam neki, és milyen jó, mert mondta,-„hogy akkor húzd ki, mert nem szedek semmit.” Kihúztam, erre rákapott és befejezte, amit elkezdett. Még most is beleremegek, õ vagy ötször élvezett el. Ritka az ilyen lány, de fantasztikus du. volt. Ezt követõen az iroda lett a terepünk és volt még egy-két érdekes sztorink együtt, de ez más volt, talán mert az elsõ mindig más, és a nyilvános hely izgalma a veszély tovább fokozta mindazt, amit nyújtott.