Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Dóra
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2248
Szavazatok: 24
Feltöltve: 2010. február 07.

nem is olyan rég volt 1.

2 évig éltem együtt egy pasival, mondatom, nagy 0 volt. Volt olyan, hogy egy hónapig sem feküdtem le vele, annyira analfabéta volt az ágyban... Na, de most!!!

Utána 2 hónapig egyedül voltam, nagyon hiányzott már a szex..
Felhívtam az egyik exemet, hogy nem volna kedve lefeküdni velem?
Semmi kötöttség, nem érdekel, van-e barátnõje, hisz csak azt akarom tõle..
Pár nappal elõtte már láttam, úgy viselkedett, mint egy szfinx, távolságtartó volt nagyon. Pedig hogy odáig volt értem!
Na, ezt nem hagyhatom! Vadászni támadt rá kedvem, hogy elcsábítsam,
és utána dárdájára tûzzön, már csak azért is!

Eljött hozzám. \"Õ csak beszélgetni akar, biztos ki vagyok borulva, nem is akarok vele lefeküdni, nekem most csak egy barát kell\". Mondanom se kell ettõl nedves lett a bugyim, és még jobban akartam, hogy megdugjon...
De hogyan csináljam, hogy megmaradjon a látszat?

Behívtam a szobába, leültem mellé, meséltem az exrõl, hozzábújtam. Õ simogatta a hátam, de véletlenül se tévedt el a keze! Hát mondtam neki, hogy kielégületlen vagyok és le akarok vele feküdni.. !Ilyen nehéz a felfogása? Aztán döntöttem...

Ledobtam a textil egy részét. Na, nem mindent, izgató, ha levetkõztetnek! Róla levettem a pólót, simogattam a mellbimbóját, nem is tudtam, hogy ennyire érzékeny lehet, egy srácnak is! A számba vettem, nyalogattam, szívtam rajta kicsit gyengéden, és felmosolyogtam rá, félrefordított fejjel. \"Szemét dög vagy\"-szólt. De éreztem nem volt hatástalan a tettem. A pénisze majd átdöfte a nadrágot.
Benyúltam, kicsit meglepõdtem. Nem viselt alsót. Azt mondta nem bírja elviselni, mert szorítja... :-) Megmarkoltam, és rögtön kõkemény lett. \"Tudod, hogy nem voltam nõvel legalább 2 hónapja?\" kérdezte.
\"Akkor miért nem akarsz velem lenni?\" kérdeztem, de közben kezem fel-alá járt a péniszén. Próbált szegény válaszolni, de nehéz volt koncentrálnia :-) Aztán odahajoltam, nyelvemmel kényeztettem, a rajta lévõ ereket nyalogattam, és ujjaimmal a heréket izgattam.

Ekkor már minden baja volt, legszívesebben egybõl belém hatolt volna.
\"Hát ezt akarod?\" kérdeztem, és minden elõjáték nélkül, ráültem.
Meglepõdött. A nedves puncimból már folyt az anyag, annyira kívántam..

Nézd meg Dóra többi szexi történetét is!