Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Anikó
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4608
Szavazatok: 47
Feltöltve: 2008. május 20.

Titkos kapcsolat

Az én történetem 2003 telén kezdõdött.Ápólónõ a foglalkozásom és egy mentös pasi csapta nekem a szelet,de akkor még nem vettem komolyan.
Gondoltam,csak szórakozik, meghát mindenkihez volt 1-2 jó szavam.Jó pár hónapig járt be hozzám,persze munka idõben.Aztán már munka idõn túl is,akkor gondolkodtam el azon,hogy tényleg akar valamit tõlem.Egy kicsit közeleb engedtem magamhoz,vad csókólózások és simogatások az éjjszaka kellös közepén.Egyszer megkérdezte,hogy nem lennénk-e kettesben valahol,de akkor már annyira kívántam,hogy egybõl igent mondtam.Eljött a nagy nap május 5.-e délelött,nagyon vegyes érzéssekkel teli pl:úristen milyen kövér vagyok másik pillanatban meg azt gondoltam,úgyis látja,hogy ruhában sem vagyok 50kg.
Csengetett és a szívem a torkomban dobogott,beengedtem és egybõl egymásnak estünk.A lakás szinte minden pontján szeretkeztük és egyáltalán nem érdekellt,hogy hogyan nézek ki.Úgy kapott fel mint egy pihét, az ölébe, szekrénynek támaszkodva úgyhatolt belém kõ kemény férfiasságával.Még soha olyan jót nem élveztem mint akkor,na persze a
folytatás is mindig nagyon jó volt.Neki köszönhetöen le is fogytam 25kg mert szerelmes lettem,hál istenek otthon nem vettek észre semmit.
Minden pillanatot kihasználtuk,hogy egybe forrjunk pl:éjszaka kellös közepén hoztak egy beteget Õ bejött hozzám és a növér pult tetején
keféltünk egyet,hajnali 4-kor a személyzeti wc-ben,este fél8-kor az öltözöben,és a barátnõm lakásán vigyáztam a kislányára és Õ hivott,hogy van egy órája, szerencsékre elaludt a gyerek és ott is.
A nagy szeretkezésekbõl terhes lettem,gyógyszer mellett.Biztosan azért,mert annyira oda voltunk egymásért.Elvettetem végig mellettem állt és én elhatároztam,hogy véget vetek ennek az egésznek,mert már nehezen viseltem,hogy nincs mellettem minden percben.Az elején megbeszéltük,hogy nem lehet csak titkos kapcsolat köztünk.Hát mit mondjak folytatódott még 6 hónapon keresztül.Nagyon nehezen szakadtunk el egymástól.Teljesen bele betegetem,az volt a szerencsém,hogy megint terhes lettem,de a férjemtõl már akkor Õ nem volt.Kislányom született,csak azért írom,mert ugyan abban a hónapban
lettem vele terhes mint amit elvettettem.Szoktuk egymást látni és tényleg jó melegség önt el, de csak köszönünk,mert tudom ha megint beszélnénk akkor folytatnám.Ha Rá gondolok mindig olyan jól érzem magam,és egész életem végéig a szívemben fog maradni.