Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
MrJohnson
Pontátlag: 4
Kategóriája: Bizarr - S/M
Megtekintve: 5009
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2010. január 19.

Játékunk

Telefonon hívlak és izgatott a hangom mikor azt mondom neked hogy új játék szert találtam s találkozunk. Mondod hogy jó jó, kb 2 óra múlva találkozunk egy kicsit félre esõ vasút állomáson. Ott várlak és mellettem egy kb 19-20 éves kis csaj abszolút kislányos ruhában. Mikor oda érsz udvariasan bemutatkozik.

Szia hiudfs Kata. - Nem érted a neve elejét. Majd kérdõen nézzél rám, és magyarázatot vársz.

Kata az új játék - mondom én mosolyogva - Szereti ha megalázzák ki kötözik és ki használják. Fenekelés és minden egyéb ilyen dolgokat szeret.

Aha, így már értem! - mondod és egy nagy mosoly fut végig az arcodon. - Na és mit próbáltál ki te kis lány már eddigi életedben? - kérded tõle.

Minden! - vágja rá gondolkodás nélkül.

Na ezt ki próbáljuk! - mondod te meg. Én csak helyeselek. Miközben körbe nézünk és mind ketten egyszerre találunk egy jó helyet és mikor össze nézünk tudjuk hogy ugyan arra gondolunk. Fogjuk is a lány kezét és el indulunk a félre tolt vonatos vagon felé. Fel szálunk az elsõre ami egy régi MÁV-s személy vagon. Mind a két oldalon, 4-s helyek vannak. Felül pedig a poggyásztartók. Egyikbe be lökjük Katát és a kezembe lévõ két is kötéllel már is kötöd ki a kezét a fenti porgyásztatokhoz. Egy kicsit meg döbben de nem szol semmit. Majd egy szíjas golyót helyezel a szájába és jól meg feszíted, közben én már tolom is le a nadrágomat, a farkam már elég kemény is. Szoknyát fel hajtod és a bugyit meg le téped róla, majd be kapod a fakamat és érzed hogy már is teljes méretûre duzzad. Majd egy mozdulattal tövig nyomom a Kata puncijába a farkam.

MMMMMMMMM - fel nyög de több nem jön ki belõle a száj pöcök miatt.

Erre te lekeversz neki egy nagy pofont, miközben én el kezdem erõsen dugni.

Kuss kurva - mondod az arcába miközben jó erõsen meg fogod az arcát.

Majd rá csapsz a seggére és egy nagy csókot adsz nekem.

Tetszik? - kérded tõlem

Eddig nagyon is - válaszolom.

Meg állás nélkül dugom tovább a csaj punciját. Te közben fel húzod a topját mikor elõkerül, a két kicsi melle de az egyikben van egy piercing. Ami mikor meg látsz mondod is nekem és azonnal meg ragadod és el kezded húzni fel és le.

MMMMMMMMMMM - nyög fel erre csak még hangosabban.

De én csak erõsebben kezdem dugni, te meg hangosan rá nevetsz. Ekkor érkezik egy vonat az állomásra ami jól lasit és jó lassan megy már el mellettünk. Jó sok ember látja amint a csaj ki van kötve szájában a pöcök és kis mellei is jól láthatóak. Jó vörösek is már a kis mellei a sok pacsitól és egyéb kemény kezelésektõl.

AAAAAAAAAAAAAA - nyög fel hangosan, miközben el kezd rángatózni a teste.

Most már biztosan tudjuk hogy a kis ribanc tényleg élvezi a dolgot. De éppen ezért fogod és két nagy pofont le keversz.

Nem szabad elõbb el élvezni mint az uradnak - kiabálod az arcába.

De ekkor látod meg hogy a csaj szinte önkívületi állapotban élvezi, azt amit élvezünk vele, ezért csak el mosolyodsz és le oldozod a lányt. Aki ettõl össze rogyik és a földre esik miközben a farkam is ki csusszan belõle. Mikor a földre esik, kicsit magához tér. Te már össze is kötözted a háta mögöt a kezeit. Te meg fogod és hajánál fogva fel emeled és ki veszed a pöcköt a szájából, és a fejét rá húzod a farkamra. Közben egy jó nagy csókban forr össze szánk, és be nyúlok a puncidba. Ami jó szaftos is már.

Most jövök - kiáltok fel.

Látod is rajtam hogy már jövök is, le húzod a csaj fejét a farkamról. Szépen hagyod hogy minden nedvem a kezedbe jöjjön. Meg vagy elégedve a terméssel, majd fogod és az egész adagot szépen a lány arcra kened aki igyekszik szépen a maradékot le nyalni a kezedrõl. Ekkor gyorsan vissza rakod a szájába a pöcköt így nem tud meg szólalni, de én magamhoz húzlak és jó erõsen meg csókollak.

Ez isteni volt édesem. - mondom

Láttam rajtad, hogy tetszik. - válaszolod mosolyogva.

Na meg tartjuk a csajt? - kérdem.

Mind ketten a földön fekvõ csajra nézünk aki ön elégült tekintettel fekszik miközben próbál még több spermát az arcáról le nyalni. Fel kapjuk és le húzom a szoknyáját és a felsõjét, le keverek neki egy pofont.

Mert az elsõ ilyen jól sikerült ne bízd el magad te ribanc. - mondom neki.

Majd fogom és egy pórázt rakok a nyakába és el kezdünk ki felé menni. Ki felé menet látod rajtam hogy jól lesett ez a szex és te meg csak örülsz hogy ez ilyen jól sikerült. Az autó felé menet, még van 1-2 utas a pálya udvaron akik jól meg nézik a csajt valószínûleg elõbb is látták. De 1-2 lépés és már az autónál vagyunk, ti ketten hátra be száltok. Bent az autóban azonnal ki szabadítod a száját.

Ez fantasztikus volt, . - mondaná tovább is.

Kuss, és kezdjél el nyalni. - förmedsz rá a csajra.

Nem is várod meg hogy mit mond hanem erõsen rögtön a lábad közé nyomod a fejét és el is kezd sûrûn és erõsen járni a nyelve. Nem is kell neked sem sok, és elég ügyesen nyal. Jól jár a nyelve miközben az autó halad tovább. Hangosan fel nyögsz mikor el élvezel te is. Kis pihi után félre állok és hátra nézek, mikor látom hogy még finoman simogatod a puncidat és csaj meg a lábadnál fekszik úgy hogy a csizmádat puszilgatja.

Örülök hogy te is el élveztél édes, de én újra fel izgultam és tudnék még dugni! - mondom

Rendben! - válaszolod

Nem is vársz több választ és fogod ki szállsz az autóból, és a pórázzal húzod magad után a csajt. Aki azért elég érdekesen nézd ki a rá szárad spermával és az arcán folyó punci nedvedtõl. Ruhája sem éppen rendezett. De ezt le szarjuk, és el indulunk felfelé a Gellérthegyen. El érünk egy jó helyre ahol szép ki látás nyílik. Csajt oda vezeted, majd én arcon köpöm. Te meg letérdelteted elöltem.

Kezd el szopni de ügyesen. - förmedsz rá a csajra.

El oldozod a kezét és ezt ki is használja mohon el kezd szopni, látod rajtam hogy elég ügyesen csinálhatja mert elégé élvezem.

Meg akarod most is dugni? - kérdezed tõlem

Igen, de most a seggét akarom - válaszolom

Így lesz mester - válaszolod

Le ülsz mellettem a padra és el kezdesz látványosan masztizni miközben engem ügyesen szopik a csaj. Látod hogy jól nézem hogy mit is csinálsz magaddal, és nagyon tetszik ez a látvány. Majd biccentek a fejemmel mire tudod mi a teendõd. Meg ragadod a csajt és rá döntöd a padra, a fenekét szét húzod és jól belenyelsz majd jó nagyot rá köpsz. Majd és is a seggére köpök és el is kezdem így befelé tolni a lyukába a farkam elég. Mikor bent vagyok fel nyög, de néhány erõs seggre csapás is fokozza a nyögéseinek a nagyságát. Meg kerülöd, és rá lépsz a fejére és így jó nagy terpeszben masztizol öletem. De még mindig túl sokat és hangosan nyög, ezért le lépsz a csizmáddal a fejérõl és fel húzod a puncidhoz a fejét.

Nyaljál úgy mint a kocsiban te kurva - parancsolsz rá.

Szót is fogad és újra nyalni kezd. Ekkor kezded észre venni, hogy már szép társaság néz minket. El lököd a csajt és el indulsz a társasághoz és látom hogy el kezdesz pasikkal beszélgetni Miközben én tovább dugom keményen a csaj seggét, már vörösre is fenekeltem a fenekét eközben, és már jól fuldoklik mert jó erõsen húzom a pórázt. Mikor látod rajtam, hogy már közeledek a csúcshoz, és a csaj is már el élvezet. Ki húzód a farkam a seggébõl és jó erõsen el kezded ki verni és masszírozni. Majd amit ki csapolsz belõlem a tenyeredbe gyûjtöd, és Kata szájához rakod.

Felnyalni. - parancsolsz rá.

Miután tisztára nyalta a kezedet. El indulunk az autóhoz, integetsz a községünknek és puszit is dobsz nekik én meg pórázom vezetem a hulla fáradt csajt, akirõl most már minden ruha hiányzik. A csaj be esik a hátsó ülésre, te meg mellém ülsz.

Szerintem remek csaj és a legjobbat még nem is mondtam. Képzet szakács és házvezetõ. -mondom én

Jó, jó látom én is ez egy fõ nyeremény. - válaszolod

Hogy fogom ezt neked meg hálálni? - kérdem én

Nyugi, holnapra szereztem magamnak 6 kanos pasit, ha azok át keféltek akkor kvittek vagyunk. - mondod egy nagy mosollyal az arcodon.

Még egy nagy csók és össze bújva autózunk haza felé, hátsó ülésen a legújabb játékunkkal.


Nézd meg MrJohnson többi szexi történetét is!