Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Gébriel
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3555
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2010. január 07.

Szexi nyaralás II.

Az elõzõ esti csodás szeretkezés még mindig ott volt a szemében, kacérabban nézett rám, mint elõtte. Számomra is kívánatosabb volt, már reggel legszívesebben szétdugtam volna kívánatos punciját, de sajnos nem tudtunk kettesben ébreni.
A napi program strandolás volt, mivel Onyutha Judit délutánra már hüsit jósolt. Elmentünk ezügyben Lellére, mentünk is be a vízbe gyorsan, hiszen pár óránk volt csak, utána tudtuk, hogy az egész nyaralásnak annyi, jön a hideg, jön az esõ. Elõször labdáztunk unokaöcsémmel, meg barátnõvel, de néha elég hideg szelek fújtak. Én sokkal jobban szerettem volna barátnõm seggével labdázni, ezért nagy nehezen le is passzoltuk a gyereket, utána bentebb mentünk egy kicsivel, guggolva épp a nyakunkig ért a kellemesen langyos víz. Magamhoz öleltem, és kezeimmel vadul markolni kezdtem izgató fenekét, közben csókoltam, vad csók volt ez. Az egyik kezemmel a bugyijába nyúltam, éreztem, hogy egyre nedvesebb, na nem a víz miatt. Kezemmel izgatni kezdtem, állítólag nagyon jól, finoman csinálom, ennek eredményeképp meg-megharapdált, körmeivel véraláfutásosra szorította a fenekem, és halk sóhajok közepette elélvezett. Persze el-elcsukló hangon néha mondta, hogy \"mitcsinálsz\", meg \"jajj, meglátnak\". Na és? Ott voltunk a strandon, mindenütt emberek, tõlünk is pár méterre gumimatracon sodródó, kacéran mosolygó fiatal pár... Izgató volt, nem is hagytam annyiban a dolgot. Barátnõ, bugyiját szépen félrehúztam, és az ölembe ültettem, és úgy csokólóztunk tovább. Sajnos nem lehetett megvadulni, csak szép, finom, érzéki szeretkezésrõl lehetett szó. Lassan mozgott rajtam, farkam egyre mélyebben hatolt édes puncijába, és én is egyre erõsebben markoltam roppant izgató fenekét. Ujjamal a hátsó bejáratát izgattam, ettõl kicsit jobban izgalomba jött, és gyorsulni kezdett. Ha a szél enyhébb lett volna, még a Badacsonyról is látszottak volna a hullámaink, amit testünk ritmusos mozgása gerjesztett. Csodálatos volt, megint együtt élveztünk el, megtöltöttem forró nedûvel a drágaságom édes nuniját. Persze a csúcson õ is és én is átestünk a kontrollon, így sóhajaink, nyögéseink már azoknak is elárulták tevékenységünket, akik eddig nem vágták le. Persze barátnõm amikor kinyitotta a szemét, rettentõ zavarban volt, nem egy tekintet pásztázott bennünket. Persze csak a fejünk látszott ki a vízbõl, de nyilvánvaló volt mindenki számára eme tett.
Csukott szemmel csókolóztunk még vagy 10 percig egymás karjaiban, addig a farkam még élvezte a forró és szexi barlang kényelmét. Mire kigabalyodtunk egymásból, már senki sem nézett ránk úgy, lehiggadtunk, aztán iszkoltunk kifelé, mert a felhõk már igen közel jártak.

Bárcsak minden nyaralás ilyen szépen telne.

G.

Nézd meg Gébriel többi szexi történetét is!

3.88
3.75
4.12
4.11