Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Gébriel
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5074
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2010. január 07.

Szexi nyaralás I.

Néhány éve történt, hogy elmentünk a Balatonra nyaralni. Kis családi nyaralás, szüleim, barátnõ, unokaöccs. Napközben sajnos valaki mindig volt körülöttünk, így még csak egy hosszú, forró csókra sem nagyon futotta. Persze nagyon kívántuk már egymást, mihamarabb érezni akartam a lány kerek fenekét. Kicsit nagy popsija volt, naagy kerek popsi. Pavlovi reflexeim mindig beindultak, mikor ránéztem, markoltam. Kívánatos segg volt, és már nagyon ki voltam rá éhezve.
Este elmentünk sétálni. Végre kettesben. Fonyódon voltunk, elég dimbes-dombos környék, ki is néztünk egy felfelé vezetõ lépcsõt. Egész magasra jutottunk, igen szép panoráma tárult elénk. Én nem bírtam már magammal, szorosan öleltem kedvesem, és érzéki csókba kezdtünk. Pár pillanat alatt úrrá lett rajtam a vágy, s kezemmel a nadrágjába nyúltam, markoltam selymes bõrét. Ettõl õ is izgalomba jött, halkan nyögdécselni kezdett, de érezhetõen zavarban volt. Ugye, ha nekünk csodás a panoráma, akkor minket is igen sokan láthatnak. Simogattam, szeretgéltem, hogy ellazuljon, de nehezen ment ment, így nyelvemet is bevetve elétérdeltem, és vadul csókolni kezdtem a csiklóját. Közben néztem rá, és kértem, hogy nézzen a szemembe. Éreztem, hogy így egyre jobb neki, szerette nyelvem kényeztetését nagyon. Megfordultam, õ elõrehajolt, nagy popsija megnyílt, láthatóvá téve izgatóan kidomborodó punciját. Elvesztettem az eszem, s így ís nyalni akartam még, végig az egész hátsóját, lefetyeltem, a puncija tetejétõl egész a popsijáig. Ettõl már annyira izgalomba jött õ is, hogy meg-meg remegett a lába, és sóhajai jelezték, hogy ha tovább folytatom, összeesik szegény. Ezt nem akartam, ezért inkább már-már kõkeménnyé izgult farkammal folytattam. Nem kellett sokat várnom, kereke feneke vad táncba kezdett farkamon, az a látvány, az a forró és lucskos punci hamar az egekbe röpített engem is. Felvettük egymás ritmusát, csattogtak nemi szereveink a kemény szextõl, együtt gyorsultunk, vadul. Pár perc alatt felértünk a csúcsra, egymás nyögései méginkább izgatóvá, és extrémmé tették az élvezést, nagy adag spermával töltöttem meg a kicsim punciját. Utána felegyenesedett, megcsókolt, vad, szerelmes csókjával, én meg nem vettem ki a farkam. Nem bírtam magammal, ezért szép lassan mozogni kezdtem, keménységem nem nagyon szenvedett csorbát. Láthatóan õt is izgatta, hogy a mindentõl lucskos punciját újból elkezdtem dugni. Csókoltam, ki voltunk mindketten tekeredve, de akartuk egymást. Egy perc alatt feljutottunk mindketten a csúcsra, újból beleélveztem. Még vagy 5 percig csókolóztunk, és simogattuk egymást.
Neki ez volt élete elsõ ágyon kívül történt esete, de nem az utolsó. Másnap még jobb helyen, még érdekesebb körülmények között lettünk egymáséi. De errõl majd a következõ részben.

Nézd meg Gébriel többi szexi történetét is!

3.88
3.75
4.12
4.11