Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Elizabet
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2020
Szavazatok: 7
Feltöltve: 2008. május 15.

Rám talált, de mégsem....

Ez egy nagyon furcsa történet.

Egy családi tragédia után úgy döntöttem új életet kezdek és nagykanállal habzsolom az életet! Regisztráltam erre a lapra.
Minden ment szépen beszélgetések talik. Volt benne jó és rossz is, de keresgéltem. Egyszer rám írt egy srác. Külsõségeiben átlagos, de mégis más volt, mint a többi srác. A belsõ értékei nagyon magas szinten voltak.
Hamar találkoztunk és valami olyan dolgot kaptam tõle, amit még soha. Figyelmes volt kedves és nem a szex állt az érdeklõdése középpontjában. Sétáltunk naplementét néztünk. Simogatások csókok sora következett és még egy kis orális szex is belefért.

Két nap múlva újra eljött hozzám és elhívott pár napos kikapcsolódásra, amire három hetet kellett várni. Úgy váltunk el a második találkozó után, hogy nem volt köztünk szex, de elég volt az, amit adtunk egymásnak.
Az elkövetkezõ három hét alatt majdnem minden nap beszéltünk telefonon vagy msn-en. Mindketten vártuk azt a bizonyos hétvégét.
Közben sok mindent megtudtunk egymásról, egymás életérõl.
Eljött az a bizonyos nagy nap. A megbeszélt helyen találkoztunk és elindultunk kirándulni. Simogatások forró csókok séták minden olyan volt, mint a mesében. Megérkeztünk a szállodánkba.

Nézd meg Elizabet többi szexi történetét is!