Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kovács Krisztina
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 6531
Szavazatok: 41
Feltöltve: 2009. október 26.

Vad buli

Egy nyári este volt. Gondoltuk jó lenne egy nagyot bulizni de persze az utolsó pillanatban jutott eszünkbe és nem úgy alakult minden ahogy elképzeltük. Nem sokan tudtak eljönni és pia sem volt sok.
Elkezdõdött a buli volt 8 srác és rajtam kívül még 2 csaj. 2-3 órával késöbb szinte mindenki totál részeg volt. A 2 csaj nagyon fáradt volt már ezért haza mentek maradtam egyedül csaj. Már éreztem, ennek szex lesz a vége. Táncoltunk, ittunk jól elvoltunk már épp indulni készültem mikor a fiuk visszarántottak, körbe álltak és tancoltak. Elkezdtek simogatni vetkõztettek az elején még ellenálltam de utána belementem a játékba. Teljesen mesztelenül ott álltam csókolgattak simogattak, az egyik fiú keze a puncim felé indult akkor megijedtem, arra gondoltam mégsem jó ötlet ez az egész. Próbáltam elmenni de visszarángattak és lefektettek egy ágyra. Lefogtak, az egyik fiú a puncimhoz ment elõször csak simogatta kicsit játszott a csiklómal majd egy hirtelen mozdulattal a puncimba nyomta az ujját és hevesen nyalni kezdte. Levetkõzött, megdolgozta egy kicsit a farkát, egyre közelebb került a puncimhoz, nem finomkodott egy határozott mozdulattal a pinámba vágta a farkát, felsikoltottam látszott rajta h nagyon élvezi. Gyors, erõteljes mozdulatokkal baszot, én csak sikoltoztam, mindenki nagyon élvezte. Elkezdtem nagyon benedvesedni és kezdtem élvezni arra gondoltam minek ellenkezzek végülis nekem is kell a szex és ez nem egy egyszerû dugás. Mikor közöltem velük h nem elenkezek tovább elengedtek. Levetkõztek, 2 oda jött a fejemhez és elkezdtem szopni õket. Mikor kutyapózban voltam már 3an voltak elõttem, szoptam õket de ez nem volt elég nekik, nem hagyták hogy én csináljam, szétbaszták a számat. Ezelõtt soha nem volt ilyenben részem kicsit féltem mikor elkezdték, de késõbb éreztem hogy nagyon izgat a szoptatás is. Hátulról a pasi abba hagyta, aztán éreztem egy nagy fájdalmat a csávó beledöfte az ujját a seggembe és tágítgatot (eléggé fájt mert akkor még seggre szûz voltam), Majd belém hatolt és hevesen kúrni kezdte. Még egy pasi hátra ment, az egyik a puncimat kúrta a másik a seggemet a több pedig elõl szoptatott. Nagyon élveztem, isteni volt. A végén körbe álltak és elkezdtek rámélvezni, mindenem gecis lett, de nem bántam meg.
Kicsit kellemetlenül éreztük magunkat mikor összefutottunk, de mikor ezen túl tettük magunkat még megismételtük egy párszor az összejövetelt.