Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Farkas László
Pontátlag: 4
Kategóriája: Leszbi
Megtekintve: 9534
Szavazatok: 62
Feltöltve: 2009. április 09.

Kozmetikusnál

A kozmetikusnál

Noémi a tükör elõtt ült, fésülködõasztala tükre elõtt.
Ahogy hazaért rögtön ledobált magáról minden. Szeretett meztelenül lenni, nem tudta miért de felizgatta ez az állapot. Péntek volt, egy júniusi forró nap kora délutánja. Szerette a pénteket ez volt a kedvenc napja, ilyenkor korán végzett, 3 körül szinte mindig hazaért. Furcsa volt az egész napja, minden csinos nõrõl csak a szex jutott eszébe. Nem is tudott odafigyelni semmire, egész nap azt várta, hogy mikor ér haza, hogy egy picit kényeztesse magát.
Lehet, hogy nem kellett volna szakítania Brigivel, ilyenkor érzi csak a hiányát igazán… de hamar meggyõzte magát, hogy jól tette, mert már nagyon zavarta barátnõje közönségessége és egy kicsit durva stílusa. Teljesen mások voltak e téren, Noémi maga volt a megtestesült finomság. Ez egész lényére igaz volt, a modorára, stílusára, érzéseire, gondolataira. A szexben is inkább azokat a finom elõjátékokat kedvelte mikor hosszan kényeztették egymás testét.

Szerette a magát nézegetni, nem véletlenül alakítatta így a fésülködõasztalát, és a hálószoba bútorát sem. Felizgatta saját maga látványa. Nagyon csinos nõ volt, néhány centi híján 180, gyönyörû hosszú lábi, és rendkívül formás feneke volt. Mellei még mindig ugyanolyan feszesek és gömbölyûek voltak, mint húszas évei elején. A természet ajándéka volt ez, igazából edzeni csak pár évvel ezelõtt kezdett el. Gyönyörû világosbarna enyhén hullámos haja vállközépig ért, nagy zöldes barna szemei, és az a néhány szinte észrevehetetlen szeplõ borzasztó szexisé tették. Nem is volt olyan nap, hogy valakitõl ne kapott volna egy bókot. Az utcai hümmögésekrõl, és beszólogatásokról nem is beszélve. Nem szerette a férfiakat, sõt néhányuktól egyenesen irtózott. Gyakran mondogatta párjának annakidején, hogy elõbb lenne apáca, minthogy egy ilyen szõrös izzadt majommal kellene valamit csinálnia. Szerencsére munkája során sem igazán került kapcsolatba velük, egy kizárólag parfümöket árusító illatszerboltban dolgozott.

Ahogy a tükör elõtt ült, és végigsimította testét érezte, hogy egy két szõrszál már megint elõbukkant. Le kell, hogy menjen a kozmetikusához, nem maradhat így hétvégére. Mikor önmagával játszott akkor is zavarta ha egy két szõrszál már kiserkent, arról nem is beszélve, hogy soha de soha nem adta volna úgy oda magát senkinek, hogy ne legyen teljesen leszõrtelenítve. Már- már a mániája lett a teljes csupaszság, de nem tehet róla egyszerûen így érzi jól magát. Elõ is veszi a mobilt a táskájából, kikeresi a számot és már hívja is. De sajnos rossz hírt kap, legközelebb csak kedd délután tudja fogadni a kedvenc kozmetikusa. Na nem ilyen nincs, kell valami megoldás, kezd szinte pánikolni, s akkor eszébe jut a szomszéd ház aljában nemrég nyílt szépségszalon. De vajon milyen lehet, nem szívesen megy máshoz, olyan nehéz egy jó kozmetikust kifogni, és õ amúgy is kényes ezekre a dolgokra. De csak elszánja magát, amúgy is úgy érzi ráfér most egy kis kényeztetés.

Egy- két frissítõ arcpakolást, és egy relaxáló masszázst biztos kérni fog. De elõtte úgy dönt, játszik egy kicsit magával, egész nap erre a pillanatra várt nagyon jól esne most egy finom orgazmus. Elõvesz egy tiszta törülközõt a szekrénybõl, és már megy is a zuhany felé, behúzza a kabin ajtaját, beállítja a hõfokot, és átadja magát a zuhanyzás örömeinek. Gondosan átszappanozza testét, melleinél és puncijánál egy kicsit többet idõzik, és már csak az orgazmus okozta érzés jár a fejében. Magköré tekeri a törülközõjét, és egyenest a hálószoba felé veszi az irányt. Az éjjeliszekrény felsõ fiókjából kiveszi kedvenc vibrátorát és biztos, ami biztos még egyszer lefertõtleníti. Az elõszobán áthaladva véletlenül megakad a szeme a faliórán, mindjárt 5? Jézusom, hogy ment el így az idõ! Mi lesz ha itt sem tudják majd fogadni? Hírtelen nem tudja mit csináljon, nagyon vágyik már egy hatalmas élvezésre, de a hétvégét sem bírja ki így. Dönt. Lemegy elõbb a kozmetikába, azzal nyugtatja magát, hogy talán így még intenzívebb és erõsebb lesz az orgazmusa, ha még egy-két órát húzza magát. Gyorsan felkap pár laza cuccot, és már indul is.

Benyit a szalonba, egy kedves lány fogadja, érdeklõdik, hogy miben segíthet.
- A kozmetikust keresem, tud még ma fogadni?
- Várjál, mindjárt megkérdezem, csak vannak nála.
A recepciós lány hátramegy és bekopog a kozmetika ajtaján.
Egy rendkívül bájos lány hajol ki az ajtón, beszélnek pár szót majd rámosolyog Noémire és halkan mondja
- Szia csüccs le tíz perc és végzem, utána jöhetsz.
Noémi megköszöni, és helyet foglal az egyik székben. Átfut pár bulvárlapot, átgondolja a napját és már le is telt az idõ, a kozmetikából egy kedves hang szólítja, hogy már mehet is.
Belép az ajtón és teljesen elégedett azzal, amit lát. Igényesen felszerelt, szép új bútorokkal és kezelõgépekkel berendezett üzlet. A lány is borzasztóan kedves, és minden egyes mozdulatából sugárzik a nõiesség. Bemutatkoznak egymásnak, Mariannak hívják, úgy 25- 26 évesnek gondolja. Fehér ujjatlan pamutpóló és egy rövid szintén fehér combközépig érõ szoknya van a lányon, haja hátrafogva egy hajpánttal. Egy fél fejjel alacsonyabb lehetett nála de szintén nagyon ápolt, dekoratív jelenség volt. Noémi elmondja, hogy mit is szeretne,
- Egy teljes fazon, és egy végig lábgyantát mindenféleképpen, és ha belefér az idõdbe egy arcmasszázst, és néhány pakolást is feltehetnél.
- rendben - feleli a lány
- Te vagy ma az utolsó vendégem, senki sem jön utánad
- ez remek
- Mivel kezdjünk? A gyantával vagy a pakolásokkal?
- Legyünk túl a fájdalmasabb részen, és utána jöjjön a kényeztetõs, ha lehet
- Hát persze, hogy lehet én is így ajánlottam volna.

- Akkor gyere, vetkõzz le, mondja a lány, és Noi már bújik is ki drapp színû vászonnadrágjából, és falatnyi bugyijából. Felül a kezelõágyra és kényelmesen elhelyezkedik rajta. Mariann kiszól az ajtón, hogy lányok fazonozunk, ne engedjetek be senkit, majd odalép kuncsaftjához, megsimítja a lábát és csodálkozva kérdezi
- Biztos vagy benne, hogy gyantázzunk?
- Igen! Engem már ez a mennyiség is szörnyen zavar!

Most a szeméremdombját nézi és oda is nyúl, kézfejével végigsimítja, majd megállapítja, hogy ott sincs túl nagy munkája.
- Milyen gyantát szeretnél?
- Hogy- hogy milyet? Ezt nem értem
- Hát cukorgyantás szõrtelenítést, vagy a patronosat
- Mi különbség? A másikról még nem is hallottam.
- Az egy kicsit tovább tart idõben, de nem fáj annyira.
- Jó, hát akkor a fazont csináljuk azzal, a lábamat meg a patronossal
- Rendben.

Váltanak még pár szót, amibõl kiderül, hogy Mariannak van egy barátja, már három éve.
Noémi kicsit szomorúan veszi tudomásul a dolgot, mert egyre jobban izgatja õt a lány. De igazán nem tud mit tenni így belenyugszik, hogy ebbõl sajnos nem lehet semmiféle kapcsolat.
Túl vannak a lábgyantán, és a cukorgyanta is kellõképpen felmelegedett ahhoz, hogy hozzálássanak a szõrtelenítéshez. Noémi nyújtott lábakkal fekszik, elõször a vénuszdombjára kenik fel a gyantát, majd pár másodperc múlva már szedi is le, ez tényleg nem is annyira kellemetlen minta másik fajta, állapítja meg.
- Gyere, most egy kicsit csússzál feljebb, és tedd szét a lábad.

Ez a mondat volt, ami végképp átbillentette Noi agyát és megint csak a szexre tudott gondolni, hihetetlenül felhúzta, ahogy ezt Mariann mondta. Feljebbcsúszott és ahogy a lány kérte szétette a lábát. Mariann elkezdte felkenni a cukorgyantát bekente vele a lány teljes punciját, és mikor arra kérte, hogy dõljön hátra, és emelje meg a lábát, hogy a fenekéhez is odaférjen, Noi nem bírta tovább, ahogy a kozmetikus finom ujjaival fenekéhez ért a forró gyantával felszisszent.
- Bocsánat, forró?
- Nem , nem, dehogy, semmi baj, csaaak… mindegy tényleg semmi baj!

Mariann, ahogy húzta le a gyantát, és kezével megfeszítette a szõrteleníteni kívánt területet az olyan izgató hatással volt Noémire, hogy annak már szemmel látható nyomai is voltak, nem tudott parancsolni magának, egyszerûen totálisan fel volt izgulva, és ezt finom akkor már teljesen szõrtelen puncián Mariann is nagyon jól látta. Mert nem lehetett nem észrevenni, az elõbukkanó csillogó kis cseppeket. De nem szólt semmit dehogy szólt mit is mondhatott volna…
És amúgy is saját érzéseivel volt elfoglalva, mert valami eddig talán soha nem tapasztalt érzés kerítette hatalmába…
Ebbõl egy pillanatra elköszönõ kolléganõi térítették magához,
- Sziasztok mi elmentünk ! Holnap mi nyitunk.
Búcsúztak el a lányok.
- Jó, rendben! Sziasztok! Légyszi zárjátok be az ajtót, mert most én nem fogok tudni kimenni!
- Rendben
És már kattant is a zár.
Ketten maradtak az üzletben, valami volt a levegõben, amit eddig Mariann sosem érzett, nem még nem tudatosult benne, hogy õ is megkívánta a lányt.

Noémi hátradõlt az ágyon, hogy hozzákezdjenek a arcmasszázshoz, egy pillanatra átfutott a fején, hogy a gyantának vége, tulajdonképpen alulról akár fel is öltözhetne, de gondolt egyet és arra jutott, hogy ha Mariann nem szól õ bizony így marad. Márpedig õ nem szólt…
Így hát a masszázshoz úgy kezdtek hozzá, hogy csak egy topban feküdt a kozmetikai ágyon.
Marian lassú finom mozdulatokkal neki kezdett a kényeztetésnek. Gondolata közben messze elkalandozott, érezte, hogy ezzel a helyzettel most itt nagyon nem stimmel valami, és nem is értette az érzéseket, amiket most már konkrétan meg tudott fogalmazni, kívánta a lányt!

Érezte, ahogy hozzáér, ahogy gyantázta, ahogy most masszírozza, hogy valami nagyon- nagyon vonzza ebben a nõben. Meglepõdött ezeken az érzéseken, mert nem volt még ilyen kalandja, ha csak azt a régi balatoni éjszakát nem számítjuk ide mikor legjobb barátnõjével, egy hoppon maradt bulizás után csak ketten tértek vissza a szállásra. Volt bennük néhány üveg pezsgõ és roppant csalódottak voltak, hogy nem ismerkedtek meg senkivel. Zuhanyzás közben megbeszélték, hogy nincs mese egyikük sem bírja ki, hogy ne segítsenek magukon. Mikor visszatértek a szobájukba nem is haboztak sokáig, lefeküdtek mindketten az ágyra és elkezdték simogatni testüket. Persze, hogy hatalmas röhögésbe fulladt az egész. De akkor barátnõje felvettette, hogy mi lenne, ha egymáson segítenének. A végén az sem lett az igazi, de akkor ott megtapasztalta, milyen is egy nõ érintése, és milyen érzés egy puncit nyalogatni. De valahogy annyira zavarba voltak mindketten, hogy az kielégülésig nem jutottak el, azt mindenki saját magának intézte, sötétben a takaró alatt.

Azóta sem került ilyen helyzetbe. És egyetlenegy vendégével szemben sem érzett hasonlót, pedig megfordult már nála jó néhány csinos lány.
Noémi szavai térítették vissza a jelenbe.
- Köszönöm ez isteni ! Nagyon finom kezed van!
- Köszi, nagyon kedves vagy! Mit szólnál még egy dekoltázsmasszázshoz?
- Hát, ha belefér még az idõdbe, én nagyon örülnék neki. Órákig el tudnék még itt feküdni!
- Hát persze, hogy belefér! Búj ki a felsõdbõl és el is kezdem.

Nem kellet kétszer mondania, Noi már le is dobta magáról, a ruhadarabot, és ott feküdt teljesen meztelenül. Mariann a kezébe nyomott egy jó adag krémet, hogy az ne a lány bõrén melegedjen fel, és hozzálátott. Ahogy masszírozta a dekoltázsát valami furcsa erõ egyre arra késztette, hogy érintse meg a lány melleit is! Nem szinte nem tudta megállni, hogy ne érjen hozzájuk. De nagyon félt a következményektõl, mi lesz, ha felpattan, és el kezd kiabálni? Nem nem, nem tehetek ilyet!
Közben Noémi talán annyira de annyira kívánta a lány érintését, mint talán még soha de soha senkiét. Õ nem mérlegelt, tudta egyszerûen beleõrül, ha most nem történik valami!
Félve megkérdezte
- Nem lehet ebbõl a csodakrémbõl, egy kicsit a melleimre is kenni?
- Dehogynem – vágta rá szinte egybõl Mariann

És egy újabb adag krémet melegített meg kezén, és hozzá is látott a mellek kényeztetéséhez,
De ezek már nem a kozmetikus mozdulatai voltak, hanem egy felizgatott szexre vágyó nõ finom izgató érintései! Masszírozta a kemény melleket, és a bimbókat néha be - becsippentette ujjai közé. Noémi már egyáltalán nem bírt magával, hangosan sóhajtozott és csípõje heves mozgása is arról árulkodott, nem sok kell ahhoz, hogy elélvezzen.
- Uhhh Mariann, kérlek, nehogy abbahagyd, ez szörnyen jó! Jézusom ezt nem bírom!
És azzal jobb kezével combjai közé nyúlt, és igen hevesen kezdte ujjaival izgatni csiklóját. Mariannt szörnyen izgatta ez az egész, és az elõtte vonagló nõ látványa teljesen felhúzta.
- Ne ! Ne! Kérlek, ne siesd el, hadd csináljam én!

És akkor már elhatározta, hogy megmutatja újdonsült barátnõjének mit is rejt igazán egy kozmetika. Uram isten, hányszor de hányszor maradt bent mûszak végén bezárkózva, és minden egyes alkalommal valami újat talált ki, hogy is elégítse ki magát. Eldöntötte, most ebbõl a legizgalmasabb dolgokat beveti.
Lehajolt és bekapcsolta az arcgõzölõt, pontosan tudta, hogy 6 perc múlva felforr benne a víz.
Majd elõvette az ultrahanggépet, és a hozzá csatlakoztatható összes fejegységet, és persze hogy a vio- t sem hagyja ki. Mikor megvette és mutatta az üzletben minden lány, még egy idõsebb vendég is hatalmas nevetésbe tõrt ki, mert ez a készülék egyenesen úgy nézet ki mint egy mûpénisz! 20 cm hosszú volt és az a pont jó vastagság… vége felé vékonyodott ahol egy nyílásba lehetett beilleszteni a különbözõ fejeket. Ezek a speciális üvegfejek eltérõ formájúak voltak és gázzal voltak töltve. Ahogy a készüléket bekapcsolta, a gázrészecskék felhevültek és ahogy a bõrhöz érintette kisültek, így egy furcsa kattogó bizsergõ érzést elõidézve a bõrfelületen. Rengetegszer elgondolkodott azon, hogy a gyártók vajon tudják e mennyi mindenre használható ez a kis készülék…

Noémi izgatottan figyelte a lányt és engedett kérésének, abbahagyta puncija izgatását, széttett lábakkal feküdt a kezelõágyon, és várta, hogy mi fog történni. Mariann odalépett hozzá teljesen megemelte a kozmetikai ágyat. Olyan volt, így mint egy masszírozó ágy. Végigsimította a lány arcát, és a fülébe súgta:
- Nagyon jó lesz!
Majd elõvett egy masszírozó olajt és bekente a lány egész testét.
Masszírozta a melleit, és közben gyönyörködött teste szépségében, hihetetlenül vonzónak találta, és ez a szituáció rendkívül felizgatta. Ahogy Noémi feküdt a kezelõágyon lábait hatalmas terpeszben, arca teljesen kipirulva, csípõje ütemesen mozgott és közben kézfejét harapdálta. Mariann keze bejárta egész testét a lábfejétõl a válláig, a honalj finom részein át felkarján, a kézfejéig mindenhol érintette õt. A belsõ combokon egy kicsit tovább idõzött és egyre közelebb de szinte csak centirõl centire araszolt, barátnõje gyönyörû epicentruma felé. Keze csak átsiklott a puncin, épphogy érintette, nem hatolt be ujjaival és a pici gyöngyszemet sem kereste. Noémi szinte sírva könyörgött
- Mariann kérlek! Kérlek! Csináld már! Nyúlj belém! Ezt nem bírom tovább!

De a lány még nem engedelmeskedett, lenézett a gõzölõre és látta, hogy elkezdett forrni a víz. Arrébb húzta a gurulós állványt, és úgy állította be a magasságot, hogy a fej kb. 15 cm volt Noi puncijától. Noémi már remegett nem volt ura önmagának, extázisban várta mit is fog vele csinálni a másik. És akkor elindult a készülékbõl a gõz egyenest kitárulkozott punijára, hihetetlen érzés volt! Úgy érezte, rögtön elélvez anélkül, hogy bármi mást is keljen csinálnia magával, de neki nem is kellett ezt a pillanatot várta Mariann, és most már õ sem késlekedett kezeivel amennyire csak lehetett széthúzta a nagyajkakat, és az apró igazgyöngyöt is kiszabadította fogságából.

Teljesen széthúzta körülötte a bõrt, hogy közvetlenül a csiklót érje a forró gõz, majd pár másodperc múlva mutató és középsõ ujját összezárva izgatni kezdte a csiklót, fel le mozgatta rajta ujjait, és mikor látta, hogy Noéminél elindul a visszafordíthatatlan folyamat, két ujja mellé odaszorította a harmadikat és elkezdte ujjazni, teljesen ameddig csak tudta dugta fel ujjait, mozdulatai erõteljesek és nagyon gyorsak voltak. Másik kezével közben feszítette szét a nagyajkakat, hogy a forró vízpára akadálytalanul érhesse a csiklót, de egyik ujjával ügyesen masszírozta, ütögette is azt.

Noémi sikítva élvezett, teste összerándult lábai remegtek, olyan erõsen zárta össze combjait, hogy Mariann, ha akarta se tudta volna kezeit elvenni a lány ölébõl. Nagyon sokáig élvezett olyan erõsen rándultak össze izmai, hogy szinte felült a ágyon, közben melleit markolta és hosszú másodpercekig csak hatalmas nyögések törtek fel belõle. Majd összerogyott és mélyeket sóhajtva pihegett az ágyon. Marian odahajolt hozzá, és még kezei finoman simogatták a lány testét apró puszikat nyomott az arcára, szájára.
- Gyönyörû vagy! Ez eszméletlen jó volt - mondta éledezõ barátnõjének.
Noi nem tudott válaszolni csak mosolygott és megsimogatta az arcát
Finoman megcsókolták egymást, majd Marian közölte
- Nincs ám még vége…!

Arrébb tolta a gõzölõt és helyére beállította az eszköz kocsit, amin az ultrahanggépe és a vioja volt. Egy finom illatú krémet vett elõ, elkezdte bekenni vele Noi melleit, a testkezelõ fejet tette elõbb fel, elkezdte a „kezelést\"
- Ettõl szép feszes lesz a bõröd! - Mondta huncut mosollyal
Majd Noémi melleire irányította az ultrahangfejet. Elõször a hideg fémfej érintésébe beleborzongott, de izgatóan hatott rá ez is, érezte, hogy újra elönti testét a forróság és készen áll egy újabb orgazmusra. A fej hamar átmelegedett, és szörnyen jó érzés volt, ahogy mellbimbót izgatta vele, Mariann kezei elindultak lefelé, szép lassan egy határozott irányba. A hasfalon át a köldököt érintve egyenesen Noi öle felé. Most már nem játszotta el, hogy csak percek múlva érinti meg ott.

Ahogy Noémi lábai szétnyíltak, el kezdte masszírozni puncija teljes területét, erõteljesen nyomta a kezelõfejet barátnõje csiklójához és közben körbe-körbe mozgatta, Noémi lenyúlt két kezével és teljesen széthúzta a szeméremajkakat, hogy mindenhol jól hozzáférhetõ legyen. Mariann eljátszadozott egy pár percig barátnõjével, majd mikor látta, hogy most már többre vágyik, félretette az ultrahangot, és elõvette kedvenc játékszerét a viot.

A hosszúkás kék nyélbe elõször egy kisujjnyi vastagságú üvegcsét rakott minek a feje egy kb. kétforintos érmének a méretéhez hasonlított, bekapcsolta a gépet és megkérte Noit, hogy amennyire csak tudja, tegye terpeszbe a lábát, kezeivel húzza szét a punciját. Egy kicsit megemelték a kezelõágy háttámláját, így Noémi is jobban láthatta, mi is történik vele. A fejet egyenest a csiklóra irányította, és elkezdte körbe-körbe dörzsölgetni vele, a kisülõ gázrészecskék apró csipkedõ érzése sosem ismert érzéseket váltott ki a lányból, nagyon hamar a csúcs közeli állapotba került.
- Jézusom, Mariann , Mariann ez, uhh ez nagyon jó! Csináld erõsebben!
A lány engedelmeskedett.
- Jaaaj mindjárt elmegyek! Dugd belém, kérlek, dugd fel!

Mariann gyorsan kicserélte a fejet, egy gömb alakban végzõdõ üvegcsére, ami nem lehetett nagyobb, mint egy átlagos méretû dió. Odahelyezte a bejárathoz és Noi már tolta is rá magát!
- Ez, ez félelmetes! Istenem nem bírom!!
Egyre hevesebben mozgott, nagyon izgatta a hüvelyében lévõ bizsergetõ gömböcske okozta érzés. De valami más kellett, most már azt akarta érezni, hogy valami teljesen kitölti, szétfeszíti!

Érezni akarta, ahogy egy vastag valami mélyen beléhatol! Mariann egy mozdulattal kihúzta a kezelõfejet a gépbõl, és magát a azt a 20 cm körüli vastag nyelet dugta fel partnerének. Noi egy hangosat sikkantott és ütemes mozgásba kezdett, tolta- tolta rá magát a vastag nyélre, kezeivel közben melleit szorította, Mariann bal alkarjával megtámasztotta Noi térdhajlatait és odanyomta lábait a hasához, így ott volt az orra elõtt a gyönyörû gömbölyû feneke és a finom húsos puncija. Egyre erõteljesebben dugta barátnõjét, a nyelet már nem is tudta fogni szinte teljesen feltolta, csak a tenyerével támasztotta meg a végét és úgy nyomta mindig vissza.

Noémi akkor már percek óta csak sikítozott, nyögött, hörgött. Nem volt már magánál. Mariann nem bírta tovább érezni akarta barátnõje ízét, szájával rátapadt a punci teljes egészére és csak szívta nyalt, amit és ahogy ért, közben persze kezeivel tolta vissza a kibújni akaró alkalmi mûpéniszt. Nyelve most a csiklón táncolt, erõsen tolta oda és gyors nyelvcsapásokkal izgatta.

Noémibõl hatalmas sikolyok törtek elõ. Elkezdett remegni, Mariann nem tudta ott tartani a lábát, mert az egész teste megfeszült, és csak rángatózott, kezével persze mindent elkövetett, hogy a szerszámot ott tartsa tövig betolva kedvese mélyében. Noémi talán percekig feküdt szinte eszméletlen állapotba, életében nem gondolta volna, hogy ilyen dolgokra is képes a teste…
Mariann közben ledobált magáról mindent, ott állt teljesen meztelenül pihegõ barátnõje mellett és apró puszikkal próbálta újra életre kelteni. Közbe a fülébe súgta
- Gyere, gyere, kérlek, most én akarom!
- Ne haragudj, hát persze!
Noémi összeszedte magát és feltápászkodott
- Gyere, feküdj fel Te!
- Nem, nem én nem úgy szeretném, azt csináltam magamnak már sokszor!
- Akkor mit szeretnél?
Közben átölelték és puszilgatták egymást
- Hátulról akarom érezni, ahogy nagyon keményen megdugsz ezzel a rúddal
- Jó, ennyi?
- Neem - feleli egy kicsit zavartan szemlesütve
- Közben a fenekembe is akarok valamit, ezeket a kis kezelõfejeket végigpróbálhatnád…
- Rendben - feleli Noi cinkos kis mosollyal.

Megfordítja barátnõjét, odalépnek egy kisasztalhoz, gyorsan lepakolnak róla, és Mariann ráhasal. Noi önt egy kis masszírozó olajt a kezébe és gondosan bekeni barátnõje nyílásait, finoman bedugja az egyik ujját hüvelyébe, és lassan ki-be járatja, aztán két ujjal csinálja ugyanezt. Mariann közben egyre mélyebbeket sóhajt, megemeli jobb lábát és feltérdel vele az asztalra. Noi fojtatja az izgatást, de már bevetette harmadik ujját is. Majd bal keze mutatóujjával elkezdi simogatni a már egyre jobban ziháló lány popsi bejáratát is.

Mariann nem bír már magával, ott is érezni akar valamit, és egyre jobban tolja fenekét hátra, hogy becsusszanjon barátnõje ujja a fenekébe. Noi tudja, hogy nem szabad most játszania, enged a kérésnek és félig betolja mottóujját. Mariann egyre hangosabb sikkantásokkal tudatja, hogy nagyon közel van már az élvezéshez. Noémi nem vár tovább elõveszi a kezelõrudat és odailleszti a bejárathoz, Mariann alig várta ezt a pillanatot, imádta, ha hátúrról jó keményén megdugták, és fõleg most, hogy végre a fenekébe is van valami, beleborzongott! Ezt sosem merte valamiért párjától kérni, mindig attól félt, visszautasítani. És azt nem bírta volna elviselni.

De most végre érezheti jár a hatalmas rúd puncijába egyre mélyebben és mélyebben, közbe barátnõje a fenekét ujjazza. Ez gyönyörû! Végre teljesült az egyik titkos vágya.
- Kérlek, most a kis rudakkal csináld ! Mindegyiket akarom érezni, hogy milyen!!
Mariann engedelmeskedik, és mind az öt féle formájú kis rudat bepróbálja Mariann fenekébe. Legutolsónak azt a kis dió nagyságú gömböset hagyta. Jobb kezével egyre hevesebben dugja barátnõjébe a vastag rudat, közben odailleszti a kis göböt a fenekéhez. Betolja. Mariann hatalmasat nyög.

Megint kihúzza, majd újra be, ezt eljátszza néhányszor. Majd mikor látja kedvese szinte eltorzult arcát, és ahogy kezeivel már úgy szorítja az asztal lapját, hogy szinte feltépi azt, betolja neki rendesen! Mozgatja mindkét segédeszközt, gyorsan és erõsen csinálja szinte kíméletlenül, de Mariann ezt nagyon élvezi egyre hangosabban nyög, sikítozik és csak tolja hátra fenekét, és húzza fel lábát, hogy minél mélyebbre hatolhassanak a szerszámok. Majd hírtelen elönti a forróság, visszateszi a lábát a földre, hogy még jobban össze tudja szorítani a testében lévõ tárgyakat, és elélvez, élvez, élvez! Nagyon intenzíven és erõsen, és hihetetlen milyen sokáig! Remeg az egész teste, szájával kezeit harapdálja.
És nem marad abba csak tõr fel a kéj, összerándul ötször, hatszor, mielõtt teljesen elernyed.

Remeg , meg megrándul, ahogy Noi csak egy picit megmozdul, mikor fenekébõl szép lassan kihúzza a gyönyört adó üvegcsét, hangosan felszisszen. Majd a rúd hagyja el hüvelye meleg lágy falait. Összeszorítja gátizmait és nagyon- nagyon kellemes érzés tölti el. Megfordul, és csak lóg Noémi ajkain, öleli simogatja a lányt, nagyon hálás neki a történtekért. Simogatják egymást még egy pár percig, majd felszabadultan beszélgetnek, nevetgélek.
Majd Noémi megkéri Mariannt, hogy egy évre elõre írja õt be minden pénteken 5 órára.
Nevetnek..
Mariann a zuhanyzó felé hívta társát, hol mindketten alaposan megmosdatták a másikat.
Még bezárják az üzletet és indulnak hazafelé, Noémi megkérdezi:
- Nincs kedved megnézni az én kis játékszereimet? Nekem is vannak ám izgalmas dolgaim otthon…
Mariann csak mosolyog, majd nyújtja a kezét, jelezve, hogy mehetnek, ha gondolja.

Nézd meg Farkas László többi szexi történetét is!