Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kis Katalin
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2870
Szavazatok: 7
Feltöltve: 2009. április 03.

Egy kis segítség sosem árt...part 5

Pihentünk pár órát és újra elmentem fõzni a konyhába.Beszélgettünk, incselkedtünk, izgattuk egymást, hogy élvezetesebb legyen az eltöltött idõ.Miután mindent rendbe raktunk, magunkat is elkezdtünk egy filmet nézni.Egyikünk sem figyelt oda, csak egymásra.Ahogy egyre forróbban csókoltuk és simogattuk egymást, felálltam és ledobva magaról a köntöst a szobába mentem hátra sem fordulva, hogy követ-e. A csomagomból elõvettem egy flakont, amiben finom illatú masszázs olaj volt.Feltérdeltem az ágyra az ajtóval szembe, hogy minden mozdulatomat figyelje.Rá emeltem tekintetem és magam mellett megpaskolva az ágyat beljebb invitáltam.Komótosan lefeküdt mellettem és egy párnát a feje alá gyûrve, behunyt szemmel várta a folytatást.Egy keveset a kezemre folyattam, meg melengetve a tenyeremben kicsit. Mellette térdelve elkezdtem gyúrni a vállait, hátát és a bicepszét.Nagyon jó volt, ahogy ujjaim síkosan siklottak a hátán, le a gerincén a fenekére.Onnan néha kitértem a combjaira is, ujjaimmal véletlenül érintve a belsõ comjait pille könnyen.Egy ideig csak az õ élvezettõl teljes morgásai hallatszottak.
Mikor már minden olajat kellõen a bõrébe masszíroztam, rá ültem a fenekére és a feje mellett megtámaszkodva nyelvemmel végig simítottam a nyakán.Melleimet hozzáérintettem a hátához, hogy szinte szúrtak a kemény mellbimbóim. Kezeit felcsúsztatta a combomon, de én megfogva õket a feje mellé nyomtam õket.Ajkaimmal lassan haladtam lefelé a gerince mentén, néhol beszívva a bõrt, vagy csak kicsit megharaptam.Mikor a gerince aljához értem, gyorsan újra a válla fölé hajoltam és megharaptam.Kicsit megrándult, de felnyögött.Gyengéd puszit nyomtam a harapás helyére és újra elindultam a járt úton.
Ahogy megint a fenekénél tartottam, ráhelyeztem mindkét tenyeremet és gyúrni kezdtem.Egy idõ után vérszemet kaptam és puszilgatni kezdtem.Mikor már ez sem volt elég, suttogva megkérdeztem, hogy bízik-e bennem közben befészkeltem magam a lábai közé, hogy ráhajthassam a fejem az egyik combjára közben.Õ igenlõn morgott valamit és elmosolyodtam a hang hallatán. Még párszor megpusziltam a fenekét, közben nem hagytam abba a gyúrását a farpofáinak, hogy utána gyengéden beléjük mélyesszem fogaimat.Mindkét felét így harapdáltam és felnyögtem az érzéstõl.Simogatni kezdtem már a belsõ combjait is.Egy idõ után észrevettem, hogy egyre jobban emeli a csípõjét és felcsillant a szemem.Lejjebb hajoltam és nyelvemmel félve megérintettem a gátját.Megremegett és még jobban megemelte magát. Innen tudtam, hogy tetszik neki.Még párszor végig futtattam a kemény részen nyelvemet, de utána megéreztem nyelvemmel a heréit és így kicsit hátrahúzva szívtam õket.
Már mindketten nyögtünk a kéjtõl.Lihegve csókoltam a belsõ combjait és remegõ hangon kértem, hogy forduljon a hátára.Gyorsan megfordult és próbált felhúzni magához, de visszalöktem az ágyra.Farka már nagyon keményen meredt felém, hívogatón.Újra nyalni kezdtem a heréit, közben kezembe vettem és verni kezdtem neki.Pár pillanat után megragadta a hajam és erõszakkal felhúzott a szájához.Egymás ajkába lihegtünk, hasamon éreztem kemény farkát, ahogy a kezem nem szûnt meg még Õt simogatni.
- Fordulj rám, mert nem bírom, hogy csak te nyújtasz nekem mindent, én meg semmit...- hörögte és megpróbált úgy fordítani, hogy a fenekem felé nézzen.Vonakodtam, de ahogy felette hajolva megláttam a farkát ebbõl az új szögbõl egyre jobban tetszett az ötlet.Megnyalintottam a makkját és éreztem, hogy Õ sem tétlenkedik, mivel megéreztem a nyelvét azonnal a csiklómon.Sóhajtozva fogadtam be a számba farkát és úgy mozgattam a fejem, ahogy Õ mozgatta bennem a nyelvét.Õrülten kergettük egymást, hogy még nagyobb gyönyört nyújthassunk a másiknak.Minduntalan megremegtek a kezeim, ahogy szívni kezdte a csiklómat.Kiengedtem a farkát a számból és a fejemet a combján pihentetve lihegtem nagyokat, leheletemmel simogatva a szemem elõtt meredezõ tagját.Pár pillanat múlva leemelt az ajkáról és a hátamra döntve a lábaim közé fészkelõdött.Befúrta a fejét a melleim közé és harapdálni kezdte, ahol érte.Közben éreztem, hogy a lábaimat a derekára kulcsolja.Felsóhajtottam, ahogy makkjának hegye egy pillanatra hozzám ért.Lágyan megcsókolt és a hátam alá nyúlva az ölébe ültetett.Kicsit furcsa volt nekem ez a helyzet, mivel Õ térdeplõ helyzetett vett fel, én pedig átkulcsolva a derekát simultam hozzá.Egy kézzel tartva még egy kicsit igazított a lábaimon, abba nem hagyva a csókot.Ahogy kicsit megemlte a csípõjét azzal a lendülettel bennem is volt.Megkapaszkodtam a vállában a hatolás mélységétõl. Lassan így kezdtünk el hintázni, közben a nyakamat és a mellemet csókolgatta.Mikor a fenekemet markolva egy helyben tartva gyorsabban mozogni kezdett, a hajába markoltam és sikongattam minden egyes lökésnél.Éreztem, ahogy mindjárt megremegek, mikor lelassított.Lenéztem rá és izzadtan rám mosolygott.Pár percig ilyen lassan mozgott bennem, még jobban feltüzelve vágyamat.Utána megint újra megtartott és kegyetlen gyorsasággal mozogni kezdett újra.Ekkor az orgazmus orkánszerûen vett a hátára és sikoltottam, felzokogtam az élvezettõl,ahogy nem szûnt meg mozogni.Egyre erõsödõ hörgésébõl tudtam Õ is közel van.Könyörögve néztem Rá, ahogy rám emelte fekete szemeit.Nem szakadva el tekintetemtõl, így élvezett el remegve Õ is.Vissza ereszkedett a sarkára és a vállára hajtva a homlokom, pihegtem én is.Simogatta a hátam, fenekem, hajam és még több apró remegés futott végig rajtam akaratlanul. Felemelte a fejem a válláról és mint egy nagy macska, aki megevett egy bögre tejszínt úgy nézett rám kielégülten.
- Mindig is kiakartam próbálni.Remélem neked is olyan jó volt, mint Nekem.Vagy tévedek?-felvonta huncutul a szemöldökét és kicsit körözött a csípõjével s felsóhajtottam attól, hogy még bennem van és még így is kitölt. Lenyomtam az ágyra és vadul csókolni kezdtem, míg ki nem fogytunk a szuszból, hogy utána mint a gyerekek kacagva, csiklandozva egymást bemenjünk a fürdõbe.

Ekkor tanultam egy új pózt a Káma Szutrából...

Nézd meg Kis Katalin többi szexi történetét is!

4.21
4.15
3.75
4.05