Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kis Katalin
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2736
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2009. április 02.

Egy kis segítség sosem árt...part 4

Ahogy lassan ébredezni kezdtem a hátamra fordultam és kezemmel Utána kezdtem kutatni, de csak az összegyûrt lepedõt markoltam.Felültem magamra húzva a takarót és szétnéztem a szobában. Az ággyal szemközt lévõ komódon észrevettem egy bögre gõzölgõ teát neki támasztva egy levelet a nevemmel.Lemásztam az ágyról és beszívtam a tea illatát, éreztem, ahogy felfrissülök.Kinyitottam a levelet, amiben ez állt: - Drága, Lementem a boltba ennivalóért és még pár dolgot elintézni...Sietek, ahogy tudok.Addig kényeztesd magad, ahogyan szeretnéd készen várva, hogy utána Én kényeztethesselek Téged. \"G\" -. Elgondolkodtam, óvatosan kortyolgatva a teát.Mikor testet öltött bennem egy gondolat, elmosolyodva tettem vissza a komódra a bögrét és a fürdõbe mentem.
Meghallottam az ajtó nyílását és még egy utolsót igazítottam a ruhámon, hajamon, keresztbe rakva a lábaimat és kényelmesen hátradõltem a székben.Hallottam, ahogy szólít, így kiszóltam neki a szobából, hogy merre vagyok.Lassan nyitotta ki a háloszoba ajtót. Mikor meglátott a mosoly az arcára fagyott a meglepetéstõl.Végig vezette a tekintetét magassarkúmon keresztül, fekete combfixbe bújtatott lábaimon.Megpihent a tekintete csipkeszegélyes franciabugyimon és bársony fûzõmön, amibõl egy sóhajtás annyi sem kellett volna és kibuggyannak a melleim.Ráérõsen tekergettem göndör tincseimet az ujjaim között és ráemeltem füstösre kifestett szemeimet.Ráköszöntem, izgató mosolyra húzva vizes hatásúra festve ajkaimat.Becsapta az ajtót és mint akit megbabonáztak közelített felém, szaggatva magáról az inget.Egy erélyes szóval megállítottam és úgy is tett.Felálltam a székrõl és elõtte megálltam, hogy egy sóhajtásnyi hely választott el minket egymástól.Ahogy emelkedett a mellkasa néha megérintette fûzõbe bújtatott melleimet. Lágyan a szájába suttogtam: - Ha kényeztetni akarsz, azt kell tenned, amit én mondok. Akkor beszélsz és akkor cselekszel, amikor én mondom. Bólints, ha megértetted...- õ azonnal bólintott, felfalva a tekintetével. Háttal fordultam neki, egyik kezét elhúzva elõttem és lágyan harapni kezdtem a tenyerét és a csuklóját, ahogy húzni kezdtem így magam után a székhez.
Ott leültettem és a háta mögé léptem.Beletúrtam a hajába, simogatva a fejbõrét, néha a mellemhez dörzsöltem a fejét.Hallottam, ahogy felsóhajt.Levezettem ujjaimat a kezein, hogy a háta mögé húzva a szék lábához köthessem pár nyakkendõvel.Lenézett, ahogy a kezeit kötöztem.Ráparancsoltam, hogy csukja be a szemeit.Megtette, így beköthettem a szemét is egy másik nyakkendõvel.Mikor készen voltam pár pillanatig gyönyörködtem benne és gombolni kezdtem az ingét. Óvatosan nem hozzá érve a bõréhez.Mikor szétnyitottam az inget a mellkasán, a nyelvemmel végig nyaltam az egyik mellbimbóját.Ahogy megkeményedett egy kicsit ráleheltem és nyelvemmel nedves ösvényt húztam a másikhoz is, hogy azt is ilyen babusgatásban részesítsem.
Csípõmmel beljebb ékeltem magam a lábai között, õ pedig szétnyitotta, amennyire tudta.Éreztem a fûzõn keresztül, hogy már keményen meredezik, de nem foglalkoztam vele. Ajkaimmal feljebb haladtam a nyakára, hogy csókoljam, harapjam a nyakát.Most már felálltam, Õ pedig izmos combjaival közre fogott.
Nyelvemmel megérintettem a füle mögötti érzékeny részt és apró puszikkal haladtam az ajka felé.Már nyitotta a száját, csókra kínálva, de csak a nyelvemmel simítottam végig az alsó ajkát, hogy tova suhanhassak a másik fülére is. Mikor már onnan is visszafelé érkeztem, azonnal beszívtam a felsõ ajkát.Harapdálni kezdte az alsó ajkam, mire én belemarkoltam a hajába és elhúztam a fejét.
- Nem megmondtam, hogy akkor cselekszel, amikor szólok?- suttogtam a szájába, közben beleültem az ölébe és mozgatni kezdtem a csípõmet.
- Deh...-sóhajtotta és velem együtt mozgatta a csípõjét Õ is.Összeszorítottam a combjaimat és nem mozogtam többet.Kikapcsoltam a fûzõmet és magam mellé dobtam.Melleimet a mellkasához simítva a fejéhez nyúltam, hogy kibontsam a nyakkendõt a szemérõl.
Így maradtam közel hajolva hozzá, hogy csak részlegesen láthatta mellemnek halmait.Nyújtotta a nyakát, hogy megcsókolhasson, de én felkeltem és letérdeltem a lábai közé.Óvatosan lehúztam a sliccét és azonnal utat tört magának kemény farka.Édesen ficánkolt elõttem, de még nem csókoltam meg.Levettem róla a nadrágot, hogy kényelmesen hozzá férhessek.
Lágyan harapdálni kezdtem a belsõ combjait, néha egyik lábát a vállamra vettem és kicsit lejjebb haladva végig simítottam a nyelvemmel a lába hátsó felén lévõ érzékeny részeket.
Fel felé kezdtem haladni a belsõ combján a hasához, hogy tovább húzzam a húrt.Emelgetni kezdte a csípõjét, hogy farkát közelebb juttassa a számhoz, de én csak lefogtam a derekát és kicsit erõteljesen megharaptam a hasát.Felmordult és én csak huncutul néztem rá. Megpusziltam a fogaim helyét és elindultam a farka felé.Nyelvemmel ráérõsen végignyaltam a hosszát.Ajkaim közé vettem és szívtam, ahogy tudtam. Felmordult és újra próbálta mozgatni a csípõjét, hogy lökõ mozdulatokat imitáljon, de lefogtam.Mikor már eléggé nyálas lett, a hasához szorítottam, hogy könnyebben a heréihez férhessek.Élveztem, hogy újra megérinthetem õket a nyelvemmel.Nyalni kezdtem és újra ráemeltem a tekintetem.A szemei befordultak és a fejét hátra vetve élvezte.
Kezeim közé vettem és nyelvemet mozgatva a makkján, mozgatni kezdtem a farkán kezem.Pár percig csak gyorsuló légzését lehetett hallani. Felemeltem fejem, a sarkamra ültem és csodáltam az elõttem lévõ kemény farkat.Rámosolyogtam és a háta mögé mentem, hogy eleresszem.Ahogy kiszabadultak a kezei, azonnal utánam kapott, szinte letépte rólam a franciabugyit és az egyik lábamat a vállára helyezte és mint egy fuldokló a korty vizért, úgy nyúlt kicsit nedves puncimhoz.Falni kezdte, mintha ezen múlna az élete.Markoltam a haját, ahogy vadan mozgatni kezdte bennem a nyelvét. Simogatott, ahol csak ért.Felnyúlt a melleimhez és egy kézzel markolászni kezdte õket a másik kezével pedig a vádlimat, combomat, fenekemet simogatta. Szívni kezdte a csiklómat, amitõl felsikoltottam és közelebb vontam a csípõmet a fejéhez.Ezt megtette még párszor és egy lágy csókot nyomva rá, leemelte a lábamat a válláról és a térdem alá nyúlva, felemelt és az ágyhoz vitt. Ledobott rá és éhesen végig nézett a testemen.Felsóhajottam, kidüllesztve a melleimet és érte nyúltam, hogy jöjjön. Összeszûkült a szeme és visszament a székhez felvéve a nyakkendõket.Mikor visszatért az ágyhoz ördögi vigyor terült szét az ajkán. Meglepetten néztem rá és a következõ pillanatban már felettem térdelt és az ágyhoz kötözött.Ahogy az orrom elõtt meredezett még mindig kemény farka, csintalanul végigsimítottam rajta a nyelvem.Kicsit összerándult, de azonnal teljesen felém térdelt és megemelve a nyakam kicsit újra szopni kezdtem.
Tetszett ez a helyzet.Néha amikor levegõt kellett vennem, megragadta a melleimet és közéjük dugta a farkát, hogy mozogni tudjon.Ahogy közeledett a makkja mindig megnyaltam.Egy idõ után befészkelte magát a lábaim közé és a melleimet kezdte nyalni, falni, harapni. Hirtelen megéreztem, hogy az egyik kemény mellbimbómat nagyon erõsen megharapja.Megfeszült a hátam a kicsi fájdalomtól, de felnyögtem az élvezettõl.Megnyalta a fogai helyét, ahogy én tettem. Ezután rátért a másik mellemre is és ott is ezt tette.Ekkor már felkiáltottam, hogy tegyen amit akar csak gyorsan.Rekedten felkacagott, hogy beleremegtek a bordáim.Feljebb kúszott rajtam és kioldva a nyakkendõket, megfordított. Végig csókolta a hátam, ahogy megkötözött újra.
Ahogy megéreztem a farkát a fenekemnek simulni, hozzádörgölõztem, de Õ elhúzódott. Széjjelebb feszítette a lábaimat és mikor már kellõen feltárulkoztam neki, rácsapott a fenekemre, hogy csattant.Felnyögtem és könyörögtem, hogy tegyen a magáévá.Kezét lassan végig húzta a hüvelyemen és benyomta párszor az ujját.Utána lassan törtetve elõre hatolt belém.Kíméletlenül gyorsan mozogni kezdett bennem, hogy csattogott a fenekemen.Egy idõ után elõre nyúlt és nem szûnve meg tartani az iramot, gyúrta a melleimet.Minden egyes lökésnél sikoltottam és imádkoztam, hogy ne legyen vége ennek. De éreztem, hogy még gyorsabban mozogni kezd és már a csiklómat simogatja.A karomhoz hajoltam és harapni kezdtem magam, hogy ne sikoltsak folyamatosan.Hirtelen remegni kezdtem és felkiáltottam. Ahogy remegtem a melleim közé csúsztatta a kezét hogy így tartson meg, mert rásimult a hátamra és a vállamat csókolva, harapva élvezett belém.
Fáradtan görnyedtem le az ágyra, amennyire a kikötözött kezem engedett. Ahogy lecsendesedtünk éreztem, hogy feltérdel és elereszti a kezeimet.A hátamra fordultam és így pihegtem tovább. Éreztem, ahogy a mutató ujját végig húzza az egyik véraláfutásos mellemen és felsziszentem. Meddõn rám nézett a fekete szemeivel.
- Te hoztad elõ belõlem az állatot. Viseld a következményeit...-

Rámosolyogtam bágyadtan és kidüllesztettem a melleimet, hogy lássa büszkén fogom viselni, azt hogy megjelölt...

Sajnálom, hogy azóta elmúltak a véraláfutások...

Nézd meg Kis Katalin többi szexi történetét is!

4.21
4.15
3.75
4.05