Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kis Katalin
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2797
Szavazatok: 9
Feltöltve: 2009. április 01.

Egy kis segítség sosem árt...part 3

Csendben elköltöttük hajnali reggelinket és mosolyogva fogtunk hozzá a mosogatásnak is. Párszor csattant a konyharuha a fenekemen, amit az elején még tetetett méltatlankodással konstaláltam, a végére viszont már csak sóhajtoztam, amikor a csattanások után meg is puszilta a helyét.Mikor végeztünk õ vissza ment az ágyba és félig lehunyt szemekkel figyelte, ahogy kipakolom a pipere dolgaimat, hogy eltudjak menni fürdeni. Az ajtóból még pajkosan visszanéztem rá és becsuktam azt. Szétnéztem a hatalmas fürdõszobában és inkább a zuhanyt választottam. Hátra vetett fejjel élveztem, ahogy a meleg víz végig folyik rajtam, megtámaszkodva a csempén hagytam, hogy végig zubogjon egész testemen.Pár perc után a szappanért nyúltam, hogy mosakodhassak.Hirtelen hideg levegõ csapta meg a hátam és szappanos kézzel a melleimen megfordultam és kemény mellkasának ütköztem.Érzékien rám mosolygott és kivette a kezembõl a szappant.

-Engedd, hogy kicsit kényeztesselek a finom reggeli után...- mondta és kezeit behabosítva, tenyerébe fogta a melleimet és gyengéden babusgatni ekzdte õket. Érzéki lassúsággal tért ki a mellbimbóimra, közben pille könnyen érintette ajkaival a felsõ ajkamat.Elhúztam fejem és én is behabosítottam a kezeimet, hogy a vállát és a karjait gyúrva mosdassam õt.Közelebb hajolva hozzá, melleimet a mellkasához dörzsölve, hátára csúztattam a kezem és végig karmoltam a fenekéig.Lábujj hegyre állva felkínáltam neki ajkaimat, ahogy kicsit szétnyitva lábaimat kemény farkát közre fogtam szeméremajkaim között.Vadul a csempéhez nyomott és térdével szétfeszítette a combjaimat. Felsóhajtottam a hevességétõl és attól, ahogy megéreztem a hideg csempe érintését a hátamon a melleimen pedig forró leheletét.Megragadta a csípõmet és fel s le kezdte mozgatni izmos combján.A víztõl már eleve síkos voltam, de ahogy izmos combján mozogni kezdtem még nedvesebb lettem.Én sem voltam rest és keményen verni kezdtem a farkát.Válaszképp megemelte a csípõmet és mélyen belém hatolt egy ujjával.Vadul mozgatni kezdte az ujját bennem és a hüvelykujjával a csiklómat izgatta.A hirtelen támadástól meg kellett kapaszkodnom a vállában és halk sikolyokat hallattam minden egyes lökésnél. Mikor éreztem, hogy mindjárt elélvezek gyengéd erõszakkal eltoltam magamtól és kisiklottam a kezei közül, kiszaladva a zuhanyfülkébõl. Õ nem jött utánam, hanem a zuhanyrózsa alá állva elkezdte simogatni magát.Gyönyörû volt, ahogy izgatta magát.Le kellett ülnöm a kád szélére, mivel még remegtek a térdeim és még én is ki voltam éhezve.Vágyakozón néztem, ahogy egyre gyorsabban hajtja magát, s én is felbátorodva ezen megnyálazva az ujjaimat, hátradõlve elkezdtem izgatni magam is.Fekete szemei falták a látványt.Pár perc múlva kilépett a zuhanyfülkébõl, nem hagyva abba a simogatását meredezõ farkának, megállt felettem.

-Vedd a szádba a golyóimat!- mondta rekedten. Azonnal felültem, nem hagyva abba csiklóm izgatását és lágyan végignyaltam a heréit. Gyengéden morzsolgatni kezdtem a nyelvemmel a számban, közben felnéztem rá. Mélyen belefúrtuk tekintetünket a másikéba, így okozva még nagyon örömet egymásnak.

-Imádom látni... hogy élvezed.... amit csinálsz...de nem bírom... tovább-hörögte és kicsit megdöntött, hogy a mellemre élvezhessen.Felsóhajtottam, ahogy a meleg folyamot a mellemen éreztem.Párszor még rántott magán és kicsit megtámaszkodott a vállamon.Közel hajoltam hozzá, hogy a maradék cseppeket lenyalhassam még félig kemény farkáról.Felsziszent, ahogy megérezte nyelvemet a makkján.Mikor már nem volt ez elég nekem, lankadtan bekaptam az egészet a számba és addig morzsolgattam, amíg nem éreztem, hogy már többet nem tud teljesen benne lenni a számban, mert kezd újra megkeményedni.Felemelt és visszavitt a víz alá, hogy lemossa rólam, azt ami még a mellemen és a hasamon volt, hogy utána visszaültessen a kád szélére. Szétnyitotta a combjaimat és gyengéden végignyalta még nedves puncimat.Párszor megnyalta a csiklómat is, hogy utána behatoljon hüvelyembe a nyelvével.Nem bírtam sokáig, felültem és lenyomtam õt a fürdõ padlójára.Háttal fordultam neki és így ültem bele meredezõ farkára.Lassan mozogni kezdtem, õ pedig hol a mellemet markolta, hol mutatta a helyes iramot.Mikor gyorsulni kezdtem, leemelt magáról és hátát a kád falának támasztva húzott magához.Ahogy újra ráereszkedtem, megcsókoltam és hevesen falni kezdtük egymás ajkait.Éreztem ahogy felhúzza a térdeit és megmarkolva a fenekemet, hevesen lökni kezdte magát belém.Megtámaszkodtam a kád szélében és halkan sikongattam a füléhez közel.Harapdálni kezdte az ugráló melleimet, míg az egyik kemény mellbimbót sikerül a fogai közé vennie és gyengéden harapni kezdte.Ekkor már ívbe feszült a hátam és így nyögtem kétségbeesett hangon.Éreztem, ahogy egyik kezét közénk teszi és hevesen simogatni kezdte a csiklómat.Nem telt el pár pillanat és megremegtem az orgazmus hirtelen jött támadásától.Felkiáltottam és élveztem, ahogy nem hagyja abba a mozgást és nagyon jó volt az, ahogy a hüvelyizmaim fokozatosan össze-össze rándulnak kemény tagja körül.Õ is egyre hangosabban morogni kezdett, mikor egyszer csak megrándultak a hasizmai és párszor még mozgatta a csípõmet, így engedve belém újra magját.Fejét a mellemre vontam és próbálva lecsendesíteni a légzésemet másra figyelve, simogattam a haját.Pár perc után felálltam és újra beálltam a zuhany alá kicsit megmosdatva magam. Mikor kiléptem még mindig ott ült a kád elõtt, szemét becsukva, mint egy élõ szobor. Benedvesítettem egy törülközõt és Õt is letisztogattam.Kinyitotta a szemét és izgatón rám mosolygott.Nem tudtam nem visszamosolyogni és egy pille könnyû csókot adtam neki, hála képpen.
Miután elég erõt éreztünk ahhoz, hogy vissza menjünk az ágyba, lefeküdtünk.Én szinte azonnal álomba zuhantam, de még éreztem ahogy közel húz magához és fenekemet magához illesztve kicsit hozzám dörgölõzik, átfogva egyik mellem, lábát beillesztve combjaim közé...
Így aludtunk el mély álomba.

S ez még csupán egy nap volt...;)

Nézd meg Kis Katalin többi szexi történetét is!

4.21
4.15
3.75
4.05