Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kis Katalin
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3071
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2009. március 28.

Egy kis segítség sosem árt... part 2

Nem vártam sokat ettõl a hosszú hétvégétõl, de minden várakozásomat felül múlta...
Aznap este sokat beszélgettünk, meséltünk egymásnak a másikról. Õ teljesen meztelenül masírozott végig a házon, nem mutatva egy kicsi szemérmességet sem. Én viszont köntösben voltam végig.Néha, ahogy egymás mellett ültünk vagy feküdtünk szétnyitotta a köntöst és élvezettel nézett végig rajtam. Pár óra múlva már csak mosolyogtam rajta, ahogy nézi nagy melleimet és párszor megsimogatja vagy játékosan gyúrja.
Egy idõ után elaludtunk pár órára.Mikor felébredtem még sötét volt, alig múlt hajnali 1.Nagyon megéheztem így kimentem a konyhába és gondoltam csendben összedobok valamit. Nagyon elmélyedtem a fõzésben, így halkan dudorászni kezdtem és lágyan mozgatni kezdtem a testemet is.
Hirtelen éreztem, ahogy egy erõs kar a mellem alatt átkarolja a derekamat és egy kemény testhez von.Halkan felsikoltottam és kacagni kezdtem, ahogy megéreztem az orra simogatását a nyakamon.Gyengéden beleharapott miközben kivette a kezembõl a kést, amivel az elõbb még a paradicsomot szeleteltem.Térdével kicsit szétnyitotta a lábaimat és most már mindkét tenyerébe fogta a melleimet és gyúrni kezdte, míg a mellbimbóim olyan kemények lettek, hogy édesen szúrni kezdték a tenyerét. Fejemet a vállára hajtottam és élveztem amit a kezével mûvel. Ajkaival gyengéden ostromolni kezdte az enyémet, nyelvünk vad táncba kezdett, ahogy egyik kezével lassan learaszolt a hasamon a lábaim találkozásához. Ahogy megéreztem ujjait a nedves szemérem ajkaim között siklani elszakadtam ajkaitól és halkan nyögdécselni kezdtem.Ujjaival rátalált a csiklómra, olyan gyengédséggel simogatni kezdte, hogy megkellett a konyha pultban kapaszkodnom. Magával szembe fordított és lehajolt a melleimhez. Nyelvével körbe rajzolta az elõre meredõ mellbimbóimat, miközben a hátam mögé nyúlt és egy paradicsom karikával simogatni kezdte a másik mellbimbómat.Felsikkantottam az érzéstõl, amit a hûvös paradicsom karika és a meleg férfi nyelv egyszerre okozott.
Hirtelen elmozdult tõlem és a hûtõhöz ment, így újra megcsodálva széles vállát, izmos combjait és feszes fenekét, amibe vétek nem beleharapni.Mikor újra elém állt csak büszkén mereven álló farkát láttam magam elõtt.Már mozdult kezem, hogy megsimogassam, de õ félre csapta a kezem és akkor vettem észre a kezében lévõ kígyó uborkát. Meglepetten ránéztem, õ pedig azzal a tipikus férfias vadító nevetéssel újra a közel hajolt hozzám és megcsókolt. Miközben csókoloztunk az uborkát lassan az ajkaimhoz vezette, hogy nyaljam meg. Elkezdtem úgy szopni, mintha nem is az uborkát hanem õt nyalogatnám a nyelvemmel.Mélyen a szemébe nézve szoptam az uborkát, élvezet volt nézni, ahogy figyeli minden mozdulatom.Egy idõ után letérdelt elém és megkért, hogy tegyem az egyik lábamat a vállára.Remegõ térdekkel tettem eleget a szavának. Megigézve figyeltem, ahogy vadul csókolgatni kezdi a belsõ combomat egyre közelebb kerülve nedves szemérem ajkaimhoz.Miután párszor bele nyalt puncimba mélyen, óvatosan végig simította a hüvelyemet az uborkával, hogy utána beljebb nyomja.Ahogy mélyen magamban éreztem az uborkát és nyelvét cikázni a csiklómon, halk nyögések szakadtak fel torkomból és elkezdtem simogatni a melleimet.Érezni kezdtem, hogy nincs sok hátra már nekem, így megfogva a fejét eltoltam magamtól és kivéve az uborkát is magamból felhúztam Õt a földrõl és leültettem egy székre. Szám azonnal lecsapott keményen meredezõ farkára, nem sok esélyt adva neki ellentmondásra. Nyaltam, szívtam, ahol értem el nem feledkezve a heréirõl sem.Néha nyelvem lekalandozott a heréihez, hogy újra és újra megforgathassam a számban õket.Figyeltem az arcát miközben a heréit kényeztettem.Imádtam, ahogy rám nézz közben.
Egy idõ után melleim közé vettem és ráparancsoltam, hogy dugja meg a melleimet.Nem volt rest, azonnal mozgatni kezdte a csípõjét.Szorosan tartottam kezeimmel a melleimet, satuként szorítva a farkát.Ahogy közelített a makkja mindig megnyaltam a hegyét így még több hörgést kicsalva belõle.
Felemelt a vállaimnál fogva és az asztalra emelt, szélesre tárva lábaimat így nyalt bele még egyszer a puncimba.Tudtam, hogy most nagyon vad lesz és vártam is.Azonnal átkaroltam a derekát a lábaimmal, ahogy beállt a lábaim közé, de Õ megfogta a bokáimat és szélesre tárta combjaimat, hogy egy picit már fájt, de ezt is élveztem.Egy határozott lökéssel belém hatolt és vad csípõ mozgással mozogni kezdett.Egyik kezemmel a melleimet gyúrtam az élvezettõl a másikat az ajkaihoz tettem és Õ azonnal ajkai fogta az egyiket és körbe nyalta. Mikor már kellõen síkos voltak az ujjaim, a csiklómat kezdtem simogatni.Bujának éreztem magam a pillantásától, ahogy figyelte mozgó farkát a puncimban és ujjaimat, ahogy simogatom magam.
Egy idõ után megemelt egy kicsit és megfordított, hogy az asztalon félig térdeljek és így dughasson hátulról.Nagyon lassan hatolt belém, néha kivéve hogy utána újra keményen belém vágja magát. Utána újra elkezdett mozogni és közben megragadta az egyik mellemet is.Éreztem, ahogy heréi a csiklómhoz csapódnak, isteni érzés volt.
Egyre vadabbul és mélyebben mozgott, tudtam hogy nincs már neki sok hátra.Megfogtam mellemet markoló kezét és az ajkamhoz vezettem, hogy nyalni kezdhessem az ujjait. Felmorgott és most már teljesen lenyomott a hátamnál fogva az asztalra, hogy mozdulni sem tudtam.Sikongattam az élvezettõl, mert éreztem, hogy én is mindjárt elélvezek.
S ahogy vadul és keményen hátulról dugott, megrándultam az orgazmus hevességétõl és jobban rászorultam kemény farkára.Még lökött rajtam párat és õ is egy állatias morgással elélvezett.Ahogy néha meg-meg rándult Õ is ráhajolt a hátamra és végig nyalta izzadt hátamat és beleharapott a vállamba.Összerándultam és felnyögtem, attól hogy még mindig bennem volt és újra össze szorultak izmaim a farka körül. Õ is felnyögött és azonnal kihúzódott belõlem.
Megfordultam és magamhoz húztam,hogy magamba szívhassam izzadt teste illatát.Megremegtem, ahogy hozzám ért félig még mindig merev fallosza.Felnéztem rá és lágy csókot adtam az ajkaira.Mikor elválltak ajkaink, simogatni kezdte a hátam így még több remegés hullámot kiválltva belõlem, belefúrtam arcomat a nyakhajlatába. Tompán hallottam a rekedt hangját, ahogy a hajamba mondja:
-Bolond a párod, hogy így parlagon tud hagyni...-
Hálásan rámosolyogtam és kibontakozva az ölelésébõl visszamentem a konyha pulthoz meztelenül befejezni az ételt. Mikor visszapillantottam egy idõ után a vállam felett élvezettel nézte a mozdulataimat.

Ami még ezután következett egy másik történet...

Nézd meg Kis Katalin többi szexi történetét is!

4.21
4.15
3.75
4.05