Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Bob
Pontátlag: 2
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2436
Szavazatok: 6
Feltöltve: 2009. március 27.

Elõjáték is kell !

A nõ az ágyon feküdt meztelenül. A férfi bekente tejszínhabbal a mellbimbóit és útvonalat rajzolt a nõ hasára, majd elkezdte lenyalni a tejszínhabot a nõrõl. Elõször a mellbimbókról, majd lassan haladt lefelé követve a tejszínhabbal rajzolt útvonalat. A nõ hangjából hallotta, hogy nagyon jól csinálja. Amikor a csiklóhoz ért a férfi rátapasztotta a száját és nyelvével elkezdte izgatni a csiklót. Amikor a nõ egyre hangosabban szuszogott bedugta egyik ujját a nedves punciba és elkezdte mozgatni. Ezt csinálta egy ideig, majd bedugta még egy ujját és az ujjait különbözõképpen mozgatta a nedves punciban, miközben nyelvével még mindig a csiklót izgatta egyre vadabbul. A nõ nagyon élvezte mindezt, de többet akart.

\"A popsimat is...\" - nyögte a férfinak.

A férfi megnyálazta a hüvelykujját és bedugta a nõ popsijába és elkezdte mozgatni, majd nyelvével ismét a csiklót izgatta vadul, miközben másik két ujja még mindig a nõ nedves puncijában járta táncát.

\"Ahhhh, ez az...\" - nyögte a férfinak.

A nõ nagyon élvezte a kényeztetést, egyre hangosabban nyögött, majd remegés futott végig a testén és sikoltva hatalmasat élvezett.

Miután magához tért azt mondta a nõ:

\"Ez nagyon jó volt, most te jössz\" - , majd elkezdte bõ nyállal szopni a férfi duzzadó farkát. A nõ nyelvével a makkot izgatta, majd egyre többet vett a szájába a férfi farkából.

\"Úúúúú, ez nagyon jó...\" - mondta a férfi.

Amikor már teljesen kemény volt a férfi farka a nõ megfordult és azt mondta:

\"Dugj meg...\"

A férfi benyomta kõkemény farkát a nõ puncijába és elkezdett mozogni. Egyik kezével a nõ melleivel játszott, másik kezével a nõ csiklóját izgatta. Keményen döngette a nõt, minden \"lökésnél\" csattogtak a golyói. A nõ nagyon élvezte az akciót, de valami még mindig hiányzott neki.

\"Dugd meg a popsim is...\" - nyögte a férfinak.

A férfi kihúzta a kõkemény farkát a nedves punciból és benyomta a nõ popsijába.

\"Ahhhh, ez az...\" - nyögte a nõ.

A férfi keményen döngette a nõt, minden \"lökésnél\" hozzácsapódtak a golyói a nedves puncihoz. A nõ egyre jobban \"bevadult\", nagyon élvezte, ha a popsiját dugják. Így dugtak egy ideig, majd a férfi nem bírta tovább és azt kérdezte:

\"Beleélvezhetek a popsidba?\"

\"Igen, igen, élvezz bele !\" kiáltotta teljes önkívületben a nõ.

A férfi beleengedte utolsó cseppig forró spermáját a nõ popsijába, majd mindketten lihegve egymás mellé feküdtek.

Nézd meg Bob többi szexi történetét is!