Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Attila
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1980
Szavazatok: 3
Feltöltve: 2009. február 18.

Megyek hozzád

Végre elaludt.... Megyek hozzád. Lassan elindulok… Elõször lefelé... a lifttel, aztán behatolok a teremgarázsba.
Betolom a kulcsot, még beljebb, egész mélyen, amennyire csak lehet. Lassan elindulok, felfelé a garázsból, érzem, hogy a kanyarban vigyázni kell, de megy ez nekem, már nagyon ismerem és érzem az utat.
Érzem, ahogy az agyamban erõsödik a nyomás… Még el sem indultam és máris ekkora a forgalom. Mi lesz az Árpád hídon? De nincs semmi baj, a kezem egyre nedvesebb, le föl jár a kormányon, végre zöld, indulok tovább.. Ismerõs a táj... Ez a domb(orulat), ott egy sziget, kis gödrök, kanyarok, ívek.... Kissé megkeményedik (mi is?) a kormány a kezemben, nem kellene ennyire szorítani!!

Rohanok hozzád, egyre türelmetlenebbül. Már csak egy kicsi van hátra... Megállok, várok egy kicsit, tiszta mazohista vagyok: minél jobban szaladnék, annál jobban kivárok, hogy érezzem ezt az érzést: hiányzol....
Elõször csak egy picit nyomom meg a csöngõt, aztán szünet és jöhet hosszabban.... Kinyílik az ajtó, kettesével veszem felfelé a lépcsõket és már látlak is az ajtóban ahogy mosolyogsz... 

Nézd meg Attila többi szexi történetét is!