Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5827
Szavazatok: 32
Feltöltve: 2017. december 12.

Élmény Stuttgartban

Üzleti úton voltam Stuttgartban. Hazafelé tartottam. Mivel megéheztem gondoltam beugrok egy étterembe. Találtam egy szimpatikus helyet. Csendes, szolíd hely. Leltem egy asztalhoz. Egy alacsony, csinos felszolgáló csaj sietett az asztalomhoz. Mivel nem beszélem tökéletesen a Német nyelvet,rögtön kiszúrta. Magyar vagy? Kérdezte. Igen. Hú nagyon örülök, hogy Magyarul tudok rendelni.
Pár szót váltottunk. Elmodta mit ajánl. Azt rendeltem. Ekkor néztem meg igazán. Barna haja hátul összefogva, kicsit szeplős arca. Mosolyog. Élmény ránézni. Alacsony de nagyon csinos. Minden porcikája izgató.
Itt elképzeltem milyen bugyi lehet rajta.
Hozta az ebédem. Megint végignéztem. Észrevette,elmosolyodott.
Ebéd után beszélgettünk. Elmesélte mióta dolgozik Németországban. Melyik Magyar Városból jött. Sokmindent.
-Nagyon sietsz haza? Kérdezte. Olyan ritkán beszélek Magyarokkal. Nem soká végzek. Nincs kedved megvárni? Kicsit dumálunk.
-nagyon szívesen megvárlak.
Az utcán vártam meg.
-Hová menjünk? Te jobban ismered a köenyéket.
-Hozzám? Itt lakom nem messze. A lakótársam nincs otthon.
Elmentünk hozzá. Beszélgettünk. Nem bírtam tovább. Elmondtam, hogy nagyon tetszik és rettenetesen kívánom. Megcsókoltam és végig símítottam a testét.
-elmegyek tusolni. Itt megvársz vagy jössz velem?
Persze, hogy mentem.
Ledobálta a ruháit majd belépett a tusolóba. Gyönyörű teste volt. Feszes mellek. Fazonranyírt punci. Rögtön állt a farkam. Beléptem mellé.
Csókolóztunk, símogattuk egymást. Fogta a farkam. Símogattam a punciját. Már nagyon nedves volt. Beledugtam az újjam. Ott rögtön akartam. Nagyon felizgatott. De kézenfogott és behúzott a szobába. Hanyatt feküdt az ágyon. Szétnyitotta a lábát. Elé térdeltem. Belekóstoltam. Nyaltam a csiklóját. Köröztem rajta. Az ajkaim közé vettem. Emelte a csípőjét, a fejem tolta a puncira. Hangosan nyögött. Ez nagyon tetszett.
Rámásztam a szájába toltam a farkam. Istenien szopott. A pici kezével rásegített. Vissza mentem és nyaltam még egy picit. Majd beletoltam a farkam. Forró volt. Vadul dugtam. Vonaglott alattam. Megfeszült a teste és elélvezett. Én sem bírtam tovább. Telelőttem. Kicsit kifújtuk magunkat.
Bírod még? Kérdezte. Igen.
Feltérdelt az ágyon. A fejét leszorította az ágyra. Így kínálta fel gyönyörű punciját. Éreztem az illatát. Nyalni akartam újra. Hátulról izgattam a nyelvemmel. Éreztem a saját spermám ízét. Belehatoltam. Fogtam a csípőjét és keményen egyre gyorsabban dugtam. Ekkor élvezett újra. Kisidő múlva követtem én is. Hatalmasat élveztem ismét bele.
Igaz siettem volna haza, de úgy döntöttem vele töltöm az éjszakát. Még kétszer szexeltünk az éjjel.
Reggel elköszöntünk. Megbeszéltük ha hazajön Magyarországra felhív. Biztosan fogunk még találkozni.
Várom Mariann! Csodálatos éjszakát töltöttem Veled.

Nézd meg Sandorn335 többi szexi történetét is!