Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4803
Szavazatok: 21
Feltöltve: 2017. augusztus 16.

Irén történetei 3

A nyarat végig szexeltük. Átlagban hetente 2-3 nap találkoztunk, akkor hajnalig szeretkeztünk. Lénárd fáradhatatlan volt, én pedig önfeledten adtam át testem minden zugát neki. Megcsókolta a nyakamat vagy a melleimet és már nedves lettem tőle. A szájával csodálatosan nyalt ki és finoman harapdálva a csiklómat és ujjaival behatolva puncimba, popómba könyörögtem hogy ne hagyja abba. Órákig lovagoltam rajta az önkivületig, szinte magamon kívül, időnként elvesztve eszméletemet. Egyre bátrabbak lettünk. Aztán mikor a főnök augusztusba külföldre ment nyaralni Lénárd fűzni kezdett, hogy mutassam meg a főnök lakását. Mindenki tudta, hogy luxuslakása van és barbi csajokat szokott hazahordani. Engedtem neki, gondoltam úgy sincs itthon a főnök, az hogy megnézi nem fog kiderülni. Bementünk és mint a gyerekek ámulva néztük különleges zuhanyzóját, ami mindenféle masszázsa volt felszerelve és jakuzziját. A hálószoba is kész csoda volt, forgó ággyal és tükörrel a mennyezeten. A bárszekrénybe méregdrága italok és Lénárd mondta kóstoljunk bele. Nem akartam, de már öntötte is a drága italt. Egy két pohártól becsicsentettem és Lénárd már vetkőztetett és vitt is a zuhany alá. Mindent kipróbáltunk. Szexeltünk a zuhany alatt, aztán a jakuzziba szoptam le. Még ittunk egy kicsit és már az ágyába voltunk. Nagyon élveztük a süppedős luxus ágyat, a sok tükröt. Aztán Lénárd a fiókba vibrátort és bilincset talált, amit kipróbált rajtam és hamarosan már minkét lyukam tömve volt. a popómba dugta a vibrátort és a puncimba ő hatolt be, aztán fordítva. Aztán talált olyan vibrátor ami kis bojtba végződött, azt dugta a popómba majd az ágyhoz bilincselt és hátulról hatolt belém, hajamat fogva hátrafeszített és erőteljes lökésekkel tett a magáévá. Hajnalig szexeltünk a főnök luxus ágyába, aztán kiosontunk. Másnap nagyon kitakarítottam mindent, az ágyneműket kimostam.
Aztán hétfőn este látom nem a Lénárd dolgozik, hanem a biztonsági főnök, egy negyvenes elég mogorva fickó, a rendőrségtől ment nyugdíjba és olyan is volt a stílusa. Csak a főnökkel bratyizott, velünk nagyon felülről beszélt mindig. Behívatott az irodájába és leültetett. Aztán bekapcsolta a nagy képernyős tévéjét és megláttam magunkat a Lénárddal, amint a Főnök szobájába szexelünk. Én éppen kélyesen síkoltoztam és könyörögtem Lénárdank hogy kúrjon szét és aztán szoptam a farkát és anál szexeltünk. Majd elsüllyedtem szégyenembe és vártam hogy vége legyen, de legalább 10 percig néztük, addigra én már össze voltam omolva. Több felé lehetett rejtett kamera, mert több állásból felvette a szexelésünket. Biztos voltam benne, hogy repülök és megint nem lesz állásom.
Aztán lekapcsolta a tévét és kérdezte, van mondani valója Irén? Én mondtam , hogy tudom nagyot hibáztam, de kérem adjon még egy esélyt ne dobjon fel a főnöknél, mert nagyon kell ez a munka. Talán van egy esélye, mutassa meg nekem mennyire tud hálás lenni, de csak ha akarja. Én nem erőltetek semmit - és kigombolta a nadrágját. Teljesen szét voltam esve, gondolkodni se tudtam, csak az zakatolt bennem, hogy kell a munka. Oké, túl leszek rajta. Oda mentem, megvárta hogy kibontsam a farkát az alsójából és letérdeltem elé, majd a számba vettem a péniszét és elkezdtem szopni. Úgy van Irén, jó kislány,és a farkára nyomta a fejem, de én a rossz kislányra vagyok kíváncsi mutassa meg milyen mély a torka. Sokáig és durván szopatta magát és aztán a számba élvezett. Utána kigombolta a köpenyem , megtapogatta a melleim , mondta hogy vegyem le a bugyim, az ujjaival belenyúlt a puncimba és mondta hogy forduljak meg és hajoljak előre, a popómat is megpaskolta és két ujjával a popómba és a puncimba nyúlt, ami így szárazon fájdalmas volt és felszisszentem. Ne játssza a szűz lányt Irén, maga szereti a faszt, az én farkam se rosszabb mint a Lénárdé. Még a végén könyörög érte. De most nem érek rá,ha gondolja holnap ugyanitt várom műszak után. Közelebbről ismerkedhetünk, de csak ha akarja, semmi sem kötelező! Ha úgy dönt, hogy jön borotválja magát simára én azt szeretem. Leforrázva mentem ki és azon gondolkodtam most mit tegyek? Folyt köv.

Nézd meg Irén többi szexi történetét is!

4.17
4.5
3.71
3.83