Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5437
Szavazatok: 35
Feltöltve: 2017. augusztus 16.

Irén történet 2

A történtek után visszatértem az önkielégítés módszeréhez, nem akartam több csalódást és megaláztatást nem mentem fel többet a szexpartner keresőre. Nem sokáig nyalogathattam a sebeim, mert váratlanul elbocsájtottak. Ott maradtam a hiteltörlesztéssel , csekkekkel egy minimális segéllyel. Sokfelé leadtam az álláskeresésem, de mindenhová fiatalokat kerestek.Aztán a közeli város egyik vállalkozása behívott állásinterjúra, takarítónőt kerestek. Jóval magasabb a képesítésem, de már nem érdekelt mert a csőd szélén voltam. A tulaj fogadott, elmondta hogy délután kell dolgoznom, takarítani az irodákat az ő garzonját és főzni , mosni, vasalni igény szerint.( a többiek mondták a család Pesten lakik, valami elit környéken, de a főnök hétközben itt lent van) Kigyúrt, negyvenes férfi volt, nagyon távolságtartó, szigorúan magázott és mindenki rettegett tőle. Gyorsan repültek az emberek. A környék átlagánál jobban fizetett és felvett, nagyon hálás voltam neki, és nagyon igyekeztem.
Mindig este 8-10 körül végeztem, az egyik 30-as biztonsági őr állandóan bókolt, udvarolt. Az a fajta volt akinek mindig áll a farka. Olyan sokszor mondta, hogy szexi vagyok és megőrül értem, hogy kezdtem elhinni. Jól esett az udvarlása és egyre elviselhetetlenebbül hiányzott a szex. Ha az ő irodájukat takarítottam mindig intenzívebb udvarlásba fogott. Dicsérte a melleimet,a testemet, aztán panaszkodott, hogy otthon semmi szex, segítsek neki, mindkettőnknek jó lesz. Aztán egy meleg nyári este engedtem neki. Kértem a diszkrécióját és hogy használjon gumit. Az irodájukba volt ágy és csak ketten voltunk a telepen és így volt időnk egymásra. Végi csókolt és már ki is gombolta a takarító köpenyemet és ott álltam előtte bugyiba. Rátapadt a melleimre és az ujja már a puncimba volt. Ekkor éreztem már mennyire hiányzott a szex, mert pillanatok alatt lucskos lettem. Gondoltam lesz előjáték, de feldobott az ágyra, letépte a bugyimat és ledobva nadrágját már mászott rám. Hatalmas farka már türelmetlenül ágaskodott. Belém hatolt és én felsikoltottam a gyönyörűségtől és folytak a könnyeim, néhány perc alatt mindketten elélveztünk és izzadtan dőlt mellém. Már nagyon kívántalak- mondta, Aztán hajnalig szeretkeztünk, többször aktus volt és én csak sikítoztam a gyönyörűségtől m nagyon nedves voltam lüktetett a puncim és a gumit már régen elfelejtettem. Megkaptam mindent ettől a fiútól, Nyelvével a puncim és csiklóm a végsőkig ingerelte, ujjaival pedig ügyesen megtalálta a G pontomat, remegve kértem, hogy belém hatoljon. Kívántam a farkát a számba venni a golyóit és ánuszát nyalogatni és érezni hogy elélvez a számba. Csodálatos, kitartó, méretes farka volt hosszan kényeztetett és órákig egybeforrtunk és a puncim nem tudott betelni vele. Mikor hazaindultam a hajnali busszal éreztem a kielégülés mámorát és hogy megint elvesztem most nem a szerelembe, hanem a testi vágyakba. Tudtam ezután elég , ha hozzám ér és azt tehet velem amit akar. A kiszolgáltatottság új fajtája, rádöbbentem csöbörből vödörbe estem.... Folyt köv.

Nézd meg Irén többi szexi történetét is!

4.17
4.5
3.71
3.83