Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7652
Szavazatok: 27
Feltöltve: 2017. június 29.

Születésnapi meglepetés.

Szörfözgetek a neten, pontban két hete. Mikor látom beesett egy levél. Aznap már kétszer kivertem, nem voltam túl kanos. Ennek ellenére megnéztem. Egy férfi írta. Már kezdtem dühös lenni, utálom az ilyen meleg vagyok fizetek érted... viszont minden levelet leszoktam csekkolni.
Jól tettem, itt kezdődik a történet. Egy férj irt rám. Elmesélte nekem, hogy a felesége holnap után, pénteken ünnepli a születés napját, a 41.et. Elmennek egy koncertre, ahol nagyon szeretné ha egy izmos huszonéves fiú felszedné. Nem csak felszedni akarja. Elvezné ha egy kis kurva ként bánnának vele. A buli közepén eltűnnének a WC-Ben vagy a szórakozó hely mellett. Ahol a srácot leszophatja, a golyóit is. Beleürítene a szájába a végén. Szavatkozott, istenien szop...
Elgondolkoztam, miért ne?! Válaszolok, meg tudok többet.
Kerdeztem van-e kép, mikor hol lesz a buli. Az általános dolgokat.
Írta péntek, Margit sziget környéken valami helyen. Szavatkozott ismét, a szopas tudományara. Viszont írta nem túl szép... igazából nem szimpatikusan beszélt róla, mintha arra menne nemet mondjak.
Persze ez bennem valamiféle bizsergest ébresztett, és szeretem leélvezni a nőket. Pláne ha egy becsületes anyukáról van szó. Kertem kepet.
Megjött a valasz, a képpel. Ott is mintha nem is a felesége lenne, nem beszélt szépen róla. Nem tudtam hova tenni, ezt a dolgot. A képeken egy szokványos, kicsit dundi hölgy volt. Kedves arccal.
Magamban azt gondoltam alapból nem biztos hogy bele mennék. Viszont anyuka, helyük nincs, szülinapja lesz és egy tök bunkó férje van. Plusz vonz a szabadban a Sex és jó érzés lenne egy örök élmény resze lenni valakinek. Szóval igent mondtam. Lehet erre utazott a férj, az is megfordult a fejemben.
Számot cseréltünk amit kell.
Csütörtökön ki se vertem, legyek jó kanos. Jöjjön sok sperma, spricc...
Pénteken meló után, edzettem. Csak lightosan. Maradjon erő a bulira.
Indulni kellett, kicsit izgultam, nahhh jóó nagyon. Nem tudtam mire számíthatok.
Elmentem a koncertre, mondom ha mégse jön be a hölgy hazamegyek. Farmerban voltam, ingben.
Megérkeztem ittam egy jameson-t. Majd még egy. Közben irt a férje.
A hölgy csinosan volt felöltözve, amennyire egy dundi nő lehet. Meglátva csak jobban izgultam. Nem akartam elszúrni. Melle mentem a koncert alatt, jobbat nem mondva: megkérdeztem fel lehet-e szedni, vagy már túl késő van?!
Kinevetett, de volt benne valami a nevetésében.
-mondtam Máté vagyok, és tényleg tetszik, a pultnál meg hívnám egy italra.
Eljött velem a pulthoz, ott amíg álltunk elmondta ma 41 éves és anyuka. Ritkán tud szórakozni a férje külföldön dolgozik. Csupa olyan info amit már tudtam, de ezt nem mondtam. Figyeltem. Ezután vettünk inni és leültünk, kicsit oldott a hangulat. Tovább beszélve kerdeztem megfogné a hasam, mert én a lábat igen. Nem tudta mi legyen. Szépen megfogtam a térdét, simogatva a combját. Elengedte magát, de mondta itt a férje, fél hogy ő vagy a barátai meglátják. Viszont ma kimenőt kapott. Mondtam túl hangos a zene menjünk ki, ott meg érinthet ő is.
Kimentünk gyorsan történtek a dolgok. Kitérve megcsókoltam, hagyta. Jó illata volt, de a nyelvet nem használta. Megfogta a hasam, kicsit taperoltuk egymást.
A fülébe súgtam, áll a farkam menjünk félre?!
Megfogta, tényleg állt, és szorította a farmer.
Nem mentünk messzire, csak egy csendes helyre, padra.
Nem bántam, mert tényleg szorított a farmer.
Elővettem, frissen volt borotvalva.
Nem nézte sokáig, bevette. Nagyon jól esett, már rég volt 40es nő szájában. Hagytam hogy szépen szopogassa, ahogy kedve tartja. Közben simogattam a fejet. Mind a ketten elveztük. Majdnem elmentem, kértem várjon. Kivette pár másodpercre, majd nevetett picit. Aranyos volt. :) úgy fogdosott mint egy játékszert, ruhán keresztül.
Visszavette a szájába, közben szemkontaktus volt.
Most jóval vadabbal szopta, de erzekien és méltóságát megőrizve.
Mondtam ha így folytatja, nemsokára elélvezek. Ahogy meghallotta, kezeivel a labaim fogva felgyorsított. Picit elnyögtem magam, remegett a lábam, ereztem a heréim... beleélveztem a szájába!!! Felnézett a szemembe, nem ment a torkára, le kellett nyelnie. Ezután az ajkai mosolyogtak, fogival gyengéden tartotta a farkam, ami elkezdett osszehúzodni.
Megköszöntem neki, -jó volt! És tényleg az volt.
Megkérdezte mostmár jól alszok majd? Közben felállt.
Megigazitottam a haját a jobb kezemmel. Most már igen, mondtam. Minden este eltudnám viselni.
Érezte nőként bánok vele, tetszett neki.
Mondta majd egy év múlva talán. Most vissza kell mennie.
Mondtam teljesen le vagyok szívva, haza megyek.
Nevetett egyet.
Kedves nő volt, remélem jövőre is megkeres a férje. A számom tudja.

Nézd meg Máté többi szexi történetét is!

4.1
3.88
4.37
3.83