Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7841
Szavazatok: 23
Feltöltve: 2017. június 21.

Egy nehéz nap története

Forró nyári nap volt amikor a kolléganőm, akivel rendszeres szexuális életet élek, már megint mini szoknyában jött dolgozni.

Az irodánk konyhájában egy óvatlan pillanatban a falhoz lökött és a csípőjét hozzám nyomva a fülembe súgta, hogy "dugj meg".
Nehéz volt kivárni a délutánt. Nem tettünk másképp mint szoktuk 1-2 hetente. Kivettünk egy erre alkalmas szobát munka után egy órára. Letusoltunk gyorsan és egymásnak estünk.
Rettentő vággyal és odaadással tud szopni a kolléganő. Beleremeg az egész testem. Gyakorlatilag észhez sem tértem és már lovagolt rajtam. Hamar elélvezett. Kérte, hogy dugjam még hátulról. Így is tettem és elélveztem én is.
Nem szeret sokat pihenni ezért két perc múlva már ismét a szájában volt a falloszom. Meg is keményedtem újra hamar. Miközben vadul szopott én simogattam mindenét. Majdnem egyszerre élveztünk el másodszorra.
Pihentünk talán 10 percet. Öltözködni kezdtem. Melegem is volt, fáradt is voltam, gondoltam elég lesz.
A harmadik menetet kipihent állapotban jobban bírom. Úgy éreztem nem nagyon megy most.
De a kedves kolléganőt nem ilyen fából faragták. Amibe Ő belekezd azt be is fejezi.
Csókolt, simogatott, nem engedett öltözködni. Aztán máris ismét a szájában volt a fáradt nemi szervem.
Iszonyatos vadul kezdett szopni megint. Tudta, hogy ezt nagyon szeretem. Közben nyögött, simogatott. Tartott egy ideig, de ismét nagyot élveztem.
Ezzel a kolléganő már elégedett lett...Ezért távoztunk a helyszínről.

De most jön az érdekes része!
Hazafelé tartottam mikor bevillant az agyamba, hogy a gyerek a Mamánál van, a feleségemmel ketten leszünk otthon. Egy ideje emlegette, hogy újra fel kellene melegíteni a kapcsolatunkat amikor kettesben leszünk (merthogy fél éve nem szexeltünk). Hűűűűhhaaa. Reménykedtem benne, hogy nem erre a napra tervezte, hiszen én totál ki vagyok facsarva.
Erre mi történik???
Hazaértem, beléptem a lakásba és ott állt combfixben, bugyiban, harisnyában, engem várva. Hirtelen végig futott az agyamon ezer gondolat de ötletem nem volt, hogy most mi a szart csináljak?? Mosolyogtam egyet és mondtam neki, hogy kicsit rendbe teszem magam.
Elmentem a fürdőbe. Levetkőztem és elkezdtem mosakodni.
Az járt a fejemben, hogy mekkora köcsög vagyok. Szanaszét szexeljük magunkat a kolléganővel, aztán jöjjek haza és dugjak vele is? Elmondjam neki, hogy egy órája még a kolléganő forró punciját dugtam? Mondjam, hogy fáj a fejem? Vagy mit csináljak?

Döntöttem. Nem akarok balhét. Megdugom Őt is.
Megmostam a nemi szervem. Eléggé kókadt volt a három menet után. Próbáltam lelket lehelni bele. Az agyam minden részével arra koncentráltam, hogy keményedjen meg.
Aztán mintha elkezdett volna a vér áramlani benne és éledezni kezdett.
Kimentem a feleségemhez. Tudni kell, hogy neki rettentő szép lába van. Azzal a combfixel és a harisnyával pedig egyenesen vérpezsdítő. Egészen meg is kívántam gyorsan.
Érkezésem pillanatában azonnal a szájába vette az ekkor már egész jól észhez tért farkamat és szépen, gyengéden szopni kezdte.

Másképp csinálta mint a kolléganő. De nagyon jól. Szenvedélyes volt ez is. Amikor nekem szájjal csinálják, akkor szeretem kimutatni, hogy ha nekem jó. Hangokat adok, a kezemmel jelzem, hogy hogyan csinálja. Ezt látszólag élvezik a nők. Legalábbis ők ketten biztosan.
Naaah eltelt így pár perc. Elég érzéketlen volt az a testrészem. Gondolom a délutáni események miatt.
A feleségem hanyatt fektetett és meglovagolt. Közben nagyokat nyögött. Én jó sokáig bírtam. Mint említettem érzéketlen volt az a rész így negyedik alkalomra két órán belül.
Ő nagyot élvezett. Aztán hozzám bújt és miközben a fülembe lihegett és csókolgatott, kézzel masszírozta a farkamat. Emlékezett rá, hogy ezt nagyon szeretem. Egyre gyorsabban csinálta és a vége az lett, hogy nagyon nagyot élveztem.

Ezzel ennek az aktusnak vége is lett. Szerencsére az ötödiket nem kellett bírnom. :-)))

Lehet egy erkölcstelen bunkó vagyok. Annak is éreztem magam egy kicsit. Egyik nő után a másikat dugni...nem volt tisztességes.
Viszont mindketten elégedettek voltak, nem lett balhé, én pedig két napig jegeltem a falloszom.

Harmadik nap már elkapott a folyosón a kolléganő és odabökte, hogy "nem teszed be a puha és meleg számba"?
De ez már egy másik történet.... :-)))

Nézd meg ZellerKrem többi szexi történetét is!