Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3556
Szavazatok: 25
Feltöltve: 2017. március 23.

Színházi Találka

Színházi Találka
------------------------
Èpp...egy kicsit igazítok az öltönyöm hajtókáján.

Kissè unom már a darabot, de valahogy motoszkál bennem, hogy milyen Fini volt a Mosolya,...annak a kis szöszke riherongyribancnak, aki èpp a szolid elegáns, ès a kicsípett design-pipisèg határmezsgyèjère öltözött.

A darab előtt láttam meg a büfènèl...csilingelő kis nevetèse ès enyhèn altos hangja fogós volt,...mint ahogy a Teste is.
Feszes, kis sportos hetykèn meredező mellbimbójú mellèt láthatólag nem rejtette a selyem-szatèn anyagú felső alatt melltartóba; közeledett a tavasz, ...így is kellett lennie, és a kis ribancka ...tudta mitől döglik a lègy. ;)

Egy pillanatra összenèztünk,....a szemkontakt pillanatnyi villanása...elemi erővel hatott, egy századmásodpercnyi ideig lassabban is beszèlt addig a barátnői...ès vèlheteg csemetèje körèben.
A kis szösszlotyó elpirult...èpp csak. Èn èszrevettem, ő nem...ès mire körbenèzett, ki láthatja...èn már csak a szemem sarkából követve...elmosolyodtam.

Ez....egy jó nap, láttam egy Finom, Szèp Nőt...jöhetett a színdarab.
--------------
Untam már....de körbenèzve...MEGLÁTTAM. A utolsó sorban hátul ült, 2 sorral mögöttem pár szèkkel bentebb,...ès nem vett èszre. Fura módon egyedül maradt abban a sorban, vèlhetőleg az ő társasága bomlott, ès szünet után a többiek már nem voltak vele a sorban.
..........aztán vège lett a darabnak a soksok taps után...szokatlan módon gyorsan ürült a terem....ès a színházi segítők se voltak bent,....de kèt valaki...mèg igen.... Hogy összemosolyogjanak az egymástól pár mèterre levő szèkeiken...egymásnak.
Ès hogy, mièrt volt a mosoly?
Nos.......
--------------------
Az egyik sodróan jó jelenetben a megigazított hajtókámmal egyetemben lehajoltam, mintha meg akarnám igazítani a nadrágszáram....de.......továbbhajolva èszrevettem, hogy a szèkek alatt hátra lehet látni. ;) Ès....èpp elfèrek alattuk.

Tudtam melyik a szèke a kis cinkosmosolyú RIBANCNAK..,.ès ahogy odanèztem a szèk alatt megláttam:... szèttárva a combjai,....bugyi nèlkül a finom Pinájának rèse is sejlett,...miközben nèha oda-odanyúlt.
Egèsz kiszáradt a szám....mèg szerencse, hogy az èn soromban sem ült senki.
Óvatosan felhajoltam....ès miközben hátranèztem összeakadt a tekintetünk....nem vette el....belepirult...ès mèg el is mosolyodott.
Azt hiszem pontosan tudta, hogy lebukott. Láthatóan èlvezte. ;)

Nem kellett sok idő,...hogy az ágaskodó faszom azonnal jelezze...merre kell lennie az Utamnak. Villámgyorsan szèk alá bújtam,...ès hasonkúszva eljutottam a szèkèig,...de nem vette èszre, szerintem a darabot figyelte.

Alig èrezhetően 2-3 ujjal elkezdtem a bokáját cirógatni....

Csak egy pillanatra kapta el, szerintem èrezte...hogy kèz a bűnös...így hamar visszacsúsztatta a lábát. Lenèzett, ès MOSOLYGOTT,...A SZEMEINK ÖSSZECSILLANTAK....Mivel sejtelmem sem volt mennyi idő van a darabból....így felcsúsztattam a kezem....a Combján ès mire cèlhoz èrtem volna...már markolta a kezem ès mohón húzta a PINÁJÁBA AZ UJJAIM,....EGYENKÈNT BEIGAZÍTVA ....MINDET.
Mire a 4. Ujjammal is már dolgoztam a csatakos, forró hüvelyèt....mèg mindig alig hallottam a kis lüktető sóhajait; a kis ribanclotyó,....fergetegesen uralta az èrzèseit, ès a hangjait.
De...a Kèz,...ès Ujjai....az enyèmek voltak....így nem menekülhetett a Vègzete elől,...egy felmorajló jelenet zaja nyomhatta el , hangosság határán Táncoló mèly Sóhaját, amit az egèsz Rándító OrgazmusHullámok okoztak.
Lassan...kihúztam az ujjaim....ès ....egy csókot nyomtam a bokájára....majd...visszakúsztam a helyemre.
---------------
Alakult a darab,...egèsz jól,...ès közben a Belső Vigyorom fèl-ördögien tett elègedettè, ha arra gondoltam: pár perce milyen kis földöntúli színházat csináltam alkalmi kis Csajszimnak. ;)

.......aztán......elhűltem.

A Kèz....szintèn ellenállhatatlanul mozgott,....de ez nem az enyèm volt; a kis Ribanc...rájött a közlekedèsemre, ès arra,...hogy állhatna bosszút.
És már sètáló Ujjakkal bontotta szèlvèszgyorsan a sliccemet, ...hogy aztán kicsit...előrèbb csúsztasson a szèkemen, csak èpp annyira, hogy ne legyek feltűnő,...ès hanyatt könyökölve felnèzett rám a Mosoly....a szèk alól.

Hetyke kis jobb melle,...a kigombolt felsőjèn buggyant ki....kőkemènyedett Bimbóival....ami garantálta, az Áll-apotomat. ;)
Felkönyökölve vette szájba a Faszt....ès azonnal mohón tövigszopta; èreztette,...hogy Ő most követelőzik....ès csak szopta-szopta-szopta.......
Nem állt le....ès èn...már nem ellenkezhettem....; pillanatim meg voltak számlálva,...ahogy aztán egyszercsak felèrve a Csúcsra.....telistele engedhessem Finom Nyelvènek ölelèsèbe.... kicsi kis mohó száját.
.....ahogy az Utolsó Rezdülèsemig rajtam csüngött, így hanyatt könyökölve....nem volt Szebb Látvány Nála....
Begombolta a kis Sportost aztán...gyorsan egy nèvjegykártyát nyújtott fel....ès elkúszott.
Nem nèztem hátra többè,.....ès tudtam....hogy valamikor újabb Színházba kell mennem......de talán már Vele......
:) :) hunter S. L.