Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 11152
Szavazatok: 57
Feltöltve: 2017. január 14.

Azóta csak vonattal járok:)

Egy szép nyári nap valahol a vizsgaidőszak közepén vonattal utaztam haza a Keletiből Győrbe. Az indulás előtt leültem a helyemre (Kevesen voltak a vagonban, a legutolsó kettes volt az enyém, az a pár ember, aki volt még, az is mind háttal volt.). Mire pont kényelmesen elhelyezkedtem volna, megszólalt mellettem egy női hang, hogy a belső ülés az övé, oda szól a jegye. Felálltam, beengedtem, és akkor figyeltem csak fel rá, hogy nem csak a hangjában volt valami érzéki, de Ő is nagyon csinos. Olyan 35-40 éves lehetett, egy elegáns fehér ing és egy szürke, kicsit térd fölé érő szűkebb fazonú szoknya volt rajta.
Elindult a vonat, elkezdtünk beszélgetni Dórival, kiderült, hogy valamilyen tárgyalásra megy Bécsbe, és ezért ilyen csinos. Amikor közelebb hajoltunk egymáshoz, éreztem a nagyon finom parfümjét, miközben önfeledten nevetgélt pedig lehetőségem volt megállapítani, hogy egy igazi bombanő: miközben ült, szoknyája feljebb csúszott, kikandikáltak formás combjai, a szoknyába tűrt ing pedig csak úgy feszült szexi testén. Annak ellenére hogy tárgyalásra utazván nem hagyott túl nagy dekoltázst, látszott, hogy szép nagy melleket rejt az öltözéke. Beszélgetés közben meg-megérintett, eleinte csak a kezem, majd a combomat is, egyre oldottabb lett a hangulat. Én is szívesen viszonoztam ezeket a kedvességeket, és amikor "véletlenül" egy picit hosszabb időre hagytam a combján a kezem és éreztem a puha bőrét, Dóri huncut mosolyából éreztem, hogy neki sem volt ellenére.

Elmesélte, hogy sokat dolgozik, így nem sok szabadideje van, az alakját a géneknek és az otthoni tornának köszönheti. Mondtam, hogy ilyen otthoni tornában én is benne lennék, mire elmosolyodott, és végigsimította a mellkasom. Ahogy ott ültünk egymás mellett, egyre csak forrt körülöttünk a levegő, egyre többször felejtettem a szemem az ajkain, amit Ő is észrevett:
- Nagyon ki vannak száradva az ajkaim?
- Tökéletesek úgy, ahogy vannak! Persze egy kis kényeztetés mindig jól jöhet - válaszoltam.
Nevetve vette elő az ásványvízét, majd mondván nagyon meleg van, még a blúzát is eggyel lejjebb gombolta. Eddig is izgatta a dekoltázsa a fantáziám, ezután viszont már nehéz is lett volna levenni róla a szemem. Miközben a szájába vette az üveget, rám nézett, majd megfogta a kezem és szexi pillantás mellett lehunyta a szemét - úgy ivott. Miután visszacsavarta a kupakját, körbenyalta az ajkait, majd megszólalt:
- Így már jó?
Annyira szexi volt, és annyira kívántam már, hogy csak annyit mondtam: Már csak én hiányzok róla! Sóhajtott egy nagyot, lehunyta a szemét. Közben a kezemet odahúzta a combjára, majd egyre feljebb: amíg a szűk szoknya engedte, a combján - majd szoknyán keresztül - végül a hasán át egészen a melléig...mélyen a szemembe nézett, és izgatóan bekapta az egyik ujjam.
- Nem pont így gondoltam - hajoltam felé, majd megcsókoltam.
Nagyon jól csókolt, nem csak az ajkai, hanem a nyelve is nagyon finom volt, és bár próbáltam visszafogni magam, hogy ne legyünk annyira feltűnőek, mégis nagyon hevesek voltunk. Bő egy perc után elhúzta a fejét és megkérdezte:
- Tehát így gondoltad?!
- Részben igen... - feleltem, majd én húztam a kezét magamhoz, mert szerettem volna, hogy érezze, mennyire kívánom.
- Hát így már értem. Az biztos, hogy nem szenvedne hiányt az ajkam. Farmeron keresztül is érzem, milyen kemény vagy! - és elvette a kezét, mert közeledett a kalauz.
Miután elment, Dóri a fülembe súgta:
- Szívesen érezném farmer nélkül is, van nálad gumi?
- Persze, hogy van! - feleltem felcsillant szemmel - Hátramegyünk?
Dóri szó nélkül felállt, megfogta a táskáját, és elindultunk. Mivel az utolsó sorban voltunk, nem is kellett messze mennünk, azt is tudtuk, hogy nincs bent senki, és mivel a kalauz is a másik irányba ment, teljesen szabad volt a pálya. A WC-ben aztán teljesen egymásnak estünk, vadul csókolóztunk, miközben kezemmel végig simítottam az egész testét. A szoknyát felhúzva éreztem puha bőrét hosszú combjain és a popsiját is szabadon markolászhattam, hisz csak egy tanga volt rajta. Miközben blúzát gombolva a nyakát csókoltam, Ő sem tétlenkedett: az övemet kicsatolva már a sliccemnél járt. Közben végre kiszabadítottam a blúzából, és szinte letéptem róla a melltartót. Soha nem láttam még ilyen szép melleket: Nagyok voltak, feszesek, mégis sugárzott róluk, hogy nem kellett hozzá sebészi kés. Nem hagyta sokáig csókolgatni őket, hiszen - mint mondta, nem ezért jöttünk be - elém térdelt, lehúzta a nadrágom és a boxerem, és szopni kezdett. Csodálatos látvány volt, és még fantasztikusabb érzés, ahogy a szájában voltam. Kezdetben csak csókolgatta, nyalogatta a makkom, majd egyre jobban eltűntem a szájában. Mennyi érzés volt... Egy hirtelen fékezés kicsit kizökkentette a ritmusból, így nekem sem kellett több, felhúztam és felültettem a mosdókagylóra (már amennyire annak lehetett nevezni). A szoknyája alól lehúztam a tangáját, a szoknyáját pedig feltoltam teljesen. Nagyon nedves volt már - éreztem, ahogy elkezdtem simogatni a punciját.
- Vedd elő a gumit, téged akarlak, nem az ujjaid vagy a nyelved! - mondta, majd leszállt a mosdókagylóról.
Felvettem a gumit, Ő pedig a falon támaszkodva pucsított, egyik lábát a WC-re téve. Szép lassan betettem a farkam, és ahogy egyre mélyebbre hatoltam, egyre mélyebben vette a levegőt. A vonat is adott egy kis pikáns ütemet a mozgásunknak, kezdeti lassabb mozgásom egyre hevesebb lett, Dóri pedig egyre nagyobbakat nyögött. Miközben hátulról vadul dugtam, hol a combját, hol a melleit simogattam és markoltam. Fejét nekitámasztotta a falon támaszkodó kezének, másik kezével hátranyúlva a hajamat túrta, míg én a nyakát csókolgattam. Fantasztikus érzés volt ahogy egész mélyen benne voltam forró puncijában. Szerencsére elég hangos volt a vonat zakatolása, így nem hallatszott, mennyire csattog, ahogy egymásnak ér a testünk, és talán az sem, ahogy Dóri élvezett. Nem fogta vissza magát, hatalmas nyögéssel adta jelét, hogy elélvezett, és ha ez nem lett volna elég, olyat szorított rajtam, hogy én is rögtön elmentem.

Hamar rendbe tettük magunkat, hiszen vészesen közeledett a győri állomás. Megbeszéltük, hogy Ő korábban visszaindul az ülésekhez, majd én is követtem pár perc múlva. Visszaültünk, mintha mise történt volna, tovább beszélgettünk. Egy-két kósza érintés kivételével azonban nem történt más. Mielőtt leszálltam volna, egy papír cetlit adott oda nekem egy huncut mosoly keretében:
- Nyisd majd ki, ha leszálltál. Az előbb írtam, amikor vártalak vissza.
Lassan összeszedtem a csomagjaimat, majd mindkettőnk részéről némi zavart de mégis nagy mosoly keretében elköszöntünk. Leszálltam, megálltam az ablak mellett, ahol vetettünk még egymásra egy vágytól égő pillantást, majd amikor a vonat elindult, elővettem a cetlit. Ezen viszont nagy meglepődésemre nem a telefonszáma volt, hanem a következő szöveg: "Sajnálom, ennek nem lehet folytatása, férjnél vagyok. Köszönöm a felejthetetlen utat:) D."

Hát nekem is az volt...:)