Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 14950
Szavazatok: 90
Feltöltve: 2016. december 18.

Hármas egy fiatalabb baráttal


Nemrégen megismertem a férjem fiatalabb barátját. Helyes srác, mosolygós, a szép szemei pedig olyanok, amitől a lányok nagy része azonnal beindul.

Érezni akarom a csókját, a lélegzetét a számon. Azt ahogy kíván, ahogy beleharap a nyakamba, ahogy eltéved a keze a melleimen. Végül megbeszéltük a férjemmel, hogy beavatjuk így elmondtuk neki, hogy mi szeretünk hármasban szexelni és ha gondolja beszállhat hozzánk kényeztetni a testemet a férjem mellett. Kicsit féltem mert fiatalabb de szerencsére elég vagány és kíváncsi is. Majd kiderült, hogy a szimpátiánk kölcsönös ezért azonnal igent mondott. Megbeszéltük az időpontot és el is jött hozzánk.

Eleinte mindannyian kicsit feszülten kezdtük inni a bort, közben beszélgettünk majd megcsókoltuk egymást. Finom volt, kicsit szenvedélyes de mégsem tolakodó.
Kezdtem érezni, hogy átjár a csókjai hevessége, a kezeivel belemarkolt a fenekembe én ráfogtam még erősebben a kezét.
A férjem közben odalépett hozzánk, felé fordultam őt is megcsókoltam.
Mindkét pasit odavezettem egy székhez a férjemet leültettem, a fekete kis szexi harisnyatartómba, combfixembe odatipegtem hozzá és azonnal az ölébe ültem.
Közben a fiatalabb srácot simogattam, izgattam a kezemmel majd a számba vettem az akkor már meredező farkát. Egy darabig ebben a pózban maradtunk hiszen érezhetően mindenkinek jól esett.
Majd hirtelen leszálltam a férjemről és felhasaltam az asztalra, egyik lában felhúzva, hogy a fiatal barát hátulról hozzám férjen.
Aki nem is tétovázott, megragadta a csípőmet hátulról közelebb húzott magához. Megcsókolta a nyakam majd elkezdte nyalni az akkor már lüktető puncimat.
Alig bírtam visszafogni magam annyira kívántam már,érezni akartam ahogy bennem van a kemény farka és hátulról ütemesen dug.
Eközben a férjem a számhoz állt szintén kemény farokkal akit elkezdtem először csak finoman, épp a makkját megcsókolva, megnyalva szopni, majd hirtelen leengedtem a torkomon az imádott farkát.
A nyalás után végre megkaptam a fiatalabb pasi kemény farkát és belém hatolt. Elkezdett a csípőmbe kapaszkodva hátulról ütemesen dugni. Közben simogatott, csókolgatott, a szemembe nézett.
Én egyre hangosabban nyögtem a gyönyörtől és annyira felizgatott, hogy nem bírtam sokáig elélveztünk.
Ezután a pasik helyet cseréltek a férjem került a néhány másodperce elélvezett puncimhoz a fiatalabb srác pedig az arcomhoz lépett és megcsókolt.
A férjem az ekkor már kő kemény farkát bedugta az épp megnyugvó puncimba és elkezdett finoman dugni, majd egyre hevesebben folytatta, közben a másik srác megcsókolt, simogatta a melleimet. Nekem ez nagyon tetszett és egyre jobban élveztem a helyzetet.
Éreztem a kezeik tévelygését a testemen, a kemény farok dugását a puncimban, a leheletüket, a szenvedélyt ami átjárta őket. Egyre ütemesebb dugásba kezdtünk a férjemmel és egyre hangosabbak lettek a sóhajaim, a nyögéseim is ismét előtörtek. Újra annyira felizgultam, hogy lüktetett, megfeszült az egész testem és a férjemmel ismét elélveztem.

Kielégülten fekve az asztalon tértem észhez. Mindenki mosolyogva próbálta összeszedni magát.
A poharaink után nyúltunk, koccintottunk kellemes bizsergéssel kortyoltam a boromból, majd egymás mellé ülve a következő hármas szexről kezdtünk beszélgetni.

Nézd meg Mirla többi szexi történetét is!