Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Bizarr - S/M
Megtekintve: 9189
Szavazatok: 31
Feltöltve: 2016. december 12.

Borozós Análdélután - I.rész

A kellemes negyvenessel, aki csak Orsiként mutatkozott be még a múlt hét folyamán ismerkedtem meg. Akkoriban épp egy ideje nem volt már alkalmas popsi terítéken, így nagyon ki voltam éhezve.
Kicsit derült égből villámcsapásként ért a hívása, mert egy itteni korábbi kellemes kalandom adta meg neki a számomat.
Elég lényegre törő volt. Csupa jókat hallott rólam. Kérdezte, hogy tényleg popsiimádó vagyok-e. A válaszom tetszett neki, de nem nagyon részletezte: igyunk meg egy kávét másnap délután nyugodt, csöndes helyen.

A péntek délutáni társasjátékozást a haverokkal egészen gondolkodás nélkül mondtam le egy sokkal kellemesebbnek ígérkező játszadozás reményében. Fellelkesülve keltem útra, hogy extravékony óvszert és síkosítót szerezzek be. A közeli pangó üzletben az ismerős pénztároscsaj kajánul vigyorogva tette föl indiszkrét kérdését, hogy mire készülök.
-Egész estés análbuli, remélem. - feleltem
-Pasi, vagy csaj? - kérdezett vissza kissé elpirulva
-Hölgy az illető. Csak csajok popsija érdekel. De az nagyon. - kajánul elvigyorodtam
-Kemééény. Barátnőd, feleséged?
-Nem. De talán holnaputántól. - Még a gondolat is irtó izgató volt.
-Ha nem, akkor szombaton délelőttös vagyok. Fél háromkor végzek. Idejössz az üzlet elé?

Sajnos nem tudtuk folytatni, mert újabb vevő lépett a szalaghoz és már a biztonsági őr is eléggé közel sertepertélt, de csak bólintottam, aztán még a meglepettségtől ledöbbenve távoztam.

Másnap, pénteken lecsúsztattam a túlóráimat és korábban hazajöttem. A kellő előkészületek után indultam el a megbeszélt találkára. Nem tudtam, hogy mire számíthatok, ezért szexre készültem.
Elfoglaltam a helyemet az előre lefoglalt asztalnál a megadott időben, rendeltem egy espresso-t és a telefonomat böngészve vártam. Kis idő után két asztallal távolabbról egy fiatalos, alacsony, kissé telt negyvenes nő ült át mellém. Sápadt bőr, rövid fekete haj, telt keblek, mélyen dekoltált fehér blúz, sötétkék zakó és fényes fekete jeans, lapos talpú elegáns cipő.
-Szia! Orsi vagyok. Engem vársz. - nyújtott kezet egyelőre hűvös határozottsággal.

A bemutatkozás után elkávézgattunk, meghívtam egy sütire és a hölgyemény is kissé feloldódott. Túl sokat nem tudtam meg. Családi gondot sejtettem a háttérben, de az egyértelműen elmondta, hogy nincs félreértés. Pontosan azt akarja, amit én reméltem tőle. Hosszú, érzéki, popózást. Amin különösen meglepődtem, hogy külön kérte: legyek önző és kegyetlen, minél inkább tárgyiasítsam. Azonnal felcsillant a szemem és titkolni sem tudtam elégedettségemet, mert az asztal alatt pontosan tudta hová kell nyúlni.

Régen adódott ilyen kellemesen határtalannak ígérkező alkalom, ezért hívattam egy taxit és gondolkodás nélkül hazavitettem magunkat.

Miközben összedobtam egy könnyed pesztót korai vacsorának és kibontottam egy üveg fehérbort hozzá, addig Orsi a fürdőszobában gondoskodott róla, hogy az együttlétünk kellően tiszta és gondtalan legyen.

Evés előtt kölcsönös oralizálással kívántam indítani, de Orsi hamar értésemre adta, hogy tényleg azt szeretné ha teljesen önző és könyörtelen lennék. Amikor pedig az óvszert is elhárította, akkor csillant fel igazán a tekintetem. Alapból ez tömény vakmerőség, de nagyon ki voltam éhezve. A gumi nélküli popózás pedig életem legkedvencebb érzése Top 1.
Ha pedig ilyen konkrét elvárás van, akkor annak meg is kell felelni...
Miután megittuk az első pohár bort, magamhoz húztam és mohón megcsókoltam, közben még utoljára a mélyen a szemébe néztem.
-Szerintem nem tudod még, hogy mire neveztél be. Csak popó lesz. Bánni fogod, hogy szabad kezet adtál. - elvigyorodtam.
-Ma nálad alszom fiú, de remélem nem az unalomtól. Meddig váratsz még?

Egy kicsit várattam még, ugyanis meggondoltam magam egy kicsit. Nem csak popózás lesz. A poharamat húzóra kiittam és a hölgyet a hajánál határozottan, de nem durván megragadva a kanapéhoz kísértem. Fölfektettem, a hátára, hogy a feje lelógjon és mintha kutyapózban csinálnánk a szájába adtam. Azonnal játszani kezdett a szájával és nyelvével, nagyon huncutul és fürgén. Kicsit ki is dugta a nyelvét a farkam alatt, én pedig finom apró mozdulatokkal munkához láttam. Behunyt szemmel szopogattam hol az egyik, hol a másik mellbimbóját, kicsit haraptam is, miközben a makkom megállás nélkül dolgozott. Hamar mindent habos nyál borított. A farkamat, alattunk a padlót és a bőrkanapén is az folyt. A cuppogó, gurgulázó, fröcsögő hangok nem voltak szépek, de az érzés annál fenségesebb volt. Egyszer sem csapott a combomra, hogy álljunk meg így hangos nyögéssel eresztettem el magam, amikor eljött a pillanat. A száját elöntötte az ondóm, az elején még meglehetősen sok. Nem győzte nyelni, jutott a padlóra is. Hagytam levegőt venni, a farkam lankadt egy kicsit és ezt ki kellett használni.
-Remélem bírod a mélytorkost. - Választ nem várva, könyörtelen lassúsággal indítottam meg a csípőmet előre. Hamar megtaláltam a torkát és ügyesen rámnyelt. Gond és fuldoklás nélkül csúsztam le a nyelőcsövén. Ütközésig nyomtam, a farkam tövénél éreztem a fogait. Mesés volt. Imádom a torkot. Szűk, rugalmatlan, nyálkás cső. Majdnem olyan, mint a végbél, intenzívebb, de nem olyan jó, mert nem lehet sokáig benn maradni.
-Aááh! - hátrahajtott fejjel, teli torokból kiáltottam föl és behunyt szemmel, mozdulatlanul élveztem ezt a mennyei pillanatot. Csendben számoltam magamban és a hölgy hamarosan fuldokolni kezdett a farkamon. Ez volt a legfinomabb érzés az egészben. Az orgazmus után megszabadulva az élvezet kényszerétől, kitisztulva a gyönyör ködétől, kristály tisztán tudtam az ingerekre koncentrálni. Végül hagytam levegőhöz jutni, de csak két pillanatig. Aztán újból behatoltam, ezúttal már gyengéden mozgattam is a csípőmet, mintha kutyapózban csinálnám, csak annál sokkal finomabban. Az összeszorított szemekbe könnyek szöktek, a nappalim gurgulázástól, öklendezéstől és köhögéstől volt hangos... A farkam újra izgatott és kőkemény volt, a gyönyör ismét kezdte elvenni az eszemet. Végül kihúztam és visszartottam az élvezetet. Míg Orsi pihegett és próbálta sorait rendezni a gyötrelmek után én kezembe vettem a tubus sikosítót... Elvégre análról volt szó... Orsi kivörösödött pillantása izgalomtól csillogott. A farkam pedig beleremegett még a gondolatba is, hogy milyen gyönyörű lesz...
-Fordulj meg kedvesem! Kutya póz!

Folyt.köv.

Nézd meg GálánsPopsizó többi szexi történetét is!