Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3373
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2016. június 14.

Ujjé, a ligetben nagyszerű II.

...Reni még mindig félig nyitott, remegő szájjal kapaszkodott a srácba. Alig élvezett el, máris újabb hullámát kezdte érezni a gyönyörnek. Ügyes keze volt a fiúnak, tudta, miképp lehet szinten tartani és fokozni a kielégültség-érzést. Ahogy a hüvelyi orgazmus heve lanyhult kissé, úgy keletkezett testében egy újabb, frenetikus érzés, amit a csikló masszírozásával közös, lyukacskájának ingerlése váltott ki. Teste újból forrósodni kezdett, s érezte, hamarosan kezdetét veszi egy újabb leírhatatlan lebegés.
Ekkor a fiú ujjai megálltak. Arca sem tapadt a lány nyakához, picit eltávolodott onnan. Reni kissé öntudatlanul, de meglepve oda fordult, majd pedig abba az irányba, amerre Laci nézett.
A fák közt egy fiatal pár állt, tőlük nem messze. Csupán néhány másodperce érkezhettek, mert szemükben jól felismerhető volt a csodálkozás. Látszott rajtuk, hogy meglepődtek a félreérthetetlen látványon, azonban egyáltalán nincsenek megbotránkozva. Sőt, a fiatal legény rögvest mosolyra húzta száját, s szinte azonnal pajkos kuncogást hallatott párja is, aki őt karolta. Laci viszonozta a mosolygást, biccentett feléjük egyet és barátságosan odavetette:
- Bocsi srácok, ez a placc már foglalt!
A másik fiú hüvelykujját magasba emelve jelezte, hogy vette az adást, azzal sarkon fordította halkan kacarászó kedvesét. Ahogy elindultak, azért egy határozott mozdulattal belemarkolt annak gömbölyű fenekébe, aki kackiásan visszamosolygott. Pár másodpercig néztek még utánuk, ahogy eltűnnek a fák közt, aztán kiszökkent belőlük egy könnyed, halk, de őszinte kacaj.
- Hát, lebuktunk – állapította meg vigyorogva Reni, karjait Laci nyaka köré fonva.
- Hát, le. – nyugtázta a fiú, szintén jó kedéllyel – De legalább adtunk másoknak is egy kis ihletet. Nem véletlen, hogy nem lefelé, a sétányra mentek, hanem beljebb, az erdőbe. Más is fog itt ma még élvezni, úgy vélem…
- Más engem nem érdekel… Velem törődj, még én is akarok… - susogta sejtelmesen a lány, egyre a kedvese ajkait harapdálva.
- Ne aggódj, kapsz még – jelentette ki bizsergető hangon két csók közt – csak gyere, menjünk beljebb valamerre, mert…
- …Sehova nem megyünk innen – csapott le rá Renáta, s azonnal visszahúzta az indulni készülő kedvesét. – Itt és most akarlak! Kefélj meg azonnal! – S e szavak kíséretében már ki is szabadította párja kőkemény farkát a nadrág szorításából.
Laci sebtében szétnézett, s úgy találta, ha már úgyis izgalmas helyet kerestek, ez tökéletesen megfelel egy vérpezsdítően extrém szex helyszínéül. Végtére is, lentről csak az láthatja őket, aki szándékosan az erdőt kémleli. Aki pedig ilyenkor erre jár, az vélhetőleg szintén egy kósza kufirc szándékával érkezik, tehát nemigen lesz meglepve, ha meglátja őket. Két pillanat alatt megszabadult a nadrágjától, a lány bal combját magasra emelte, aki jobb kezével alulról puncijának bejáratához igazította annak szerszámát. Ő pedig egy határozott mozdulattal azonnal tövig tolta a forró, sikamlós barlangba, ágaskodó hímtagját.
Reni aprót sikkantva fogadta magába a duzzadt péniszt, s azonnal ringatni kezdte altestét, hogy minél jobban érezze vágyainak fétisét. Laci közben átfogta a fenekét, s erős, egyenletes mozdulatokkal dugni kezdte. Előbb mélyen megjáratta magát benne néhányszor, egészen a méhszájig, majd pedig a hüvely bejáratán kezdett játszani a makkjával, aprókat mozdulva. Észrevette, hogy egy jókora fa áll mögöttük félig dőlt állapotban, ezért két óvatos lépés után nekivezette partnerét, háttal nekidöntve, s úgy folytatta a szerelemcsatát.
Reninek annyira jól esett a póz és amit vaginájában érzett, hogy bajával csiklójához nyúlt. Fürgén járatta rajta ügyes ujjait, amiket kissé be is nedvesített puncijának nedvével. Önfeledten maszturbált, s csakhamar újabb mámorító orgazmus kezdte korbácsolni idegvégződéseit. A fiú figyelmét nem kerülte el az egyre fátyolosodó tekintet, a sebesebben ziháló, apró sikkantásokkal kísért légzés. Ezért, hogy minél jobb legyen a lánynak, olyan sebességre kapcsolt, amit csak bírt. Vadul járatta farkát a punciban, hevesen zihálva dugta, mígnem azt érezte, hogy a hüvelyizmok görcsösen szorongatják a szerszámát a viharként előtörő orgazmus hevében.
Reni szinte vonaglott. jóformán csak azok az erőteljes döfések tudták lábon tartani, amiket kedvesétől kapott, máskülönben már aléltan rogyott volna össze. Laci pedig, érezve, hogy a lány túl van az újabb kielégülésen, lassítani kezdett, s néhány másodpercre abba is hagyta a mozgást. Mélyre tolta farkát, farizmát pedig megfeszítve próbálta visszatartani saját orgazmusát, amit szintén nagyon közelinek érzett, hisz hihetetlenül felizgatta a lány önfeledt élvezete.
- Na… miért.. hhh… miért hagytad…hhh… abba? – kérdezte elhaló hangon a lány.
- Mert majdnem én is elcsurrantam, drága.
- Ó, te… Lökött vagy… - korholta kedvesen, majd két hosszú lihegés után folytatta. – nehogy még egyszer vissza fogd magad! Gyere… - folytatta, miközben arccal a fa felé fordult, s előre dőlve kezeivel megtámaszkodott – …rakj meg hátulról. És gyere velem, érezni akarom, hogy belém élvezel! Töltsd meg a puncimat spermával!
Laci azonnal átfogta a lány derekát és határozottan, keményen bele hatolt. Lökött néhányat, egészen mélyen, amíg a farkát be bírta nyomni, majd minden átmenet nélkül irgalmatlan erővel és sebességgel kezdte kefélni Reni hüvelyét. Másodpercenként kétszer-háromszor csattant ágyéka a lány popsiján. Már csak az érdekelte, hogy kedvesének lyuka mihamarabb megkezdje azt az édes rángatózást, ami a gyönyörét jelzi.
S ez nem is váratott magára sokáig. Ahogy belegyorsított, azonnal felharsant a sikkantásokba vesző nyöszörgő hangsorozat, s a homorúan feszülő gerinc is jelezte, a lány hamarosan újra el fog élvezni. Ahogy teste bírta, olyan vehemensen lökdöste azt a csodás vaginát, ami megbabonázta. S hogy még keményebben, vadabbul tegye a dolgát, belemarkolt Reni hajába és határozottan maga felé húzta.
- És most nagyon megbaszlak! – zihálta lihegve, szinte megrészegedve.
- Igen! Mmmmm…. Basszál… Ahhhh! Dugjáááál! Csináááá…. ááááhhh!!!
Kedvese már nem is volt képes érthető szavakat formálni. Öntudatlanul adta át magát az újonnan jött, áramütés szerű orgazmusnak. Egész teste hullámokban rángatózott, s ujjaival egyre a fa törzsét markolászta görcsösen. Feje hol fel-le, hol pedig oldalra hanyatlott, lábai csaknem reszkettek.
Laci eközben egy pillanatig sem lassított. Annyira feltüzelte a lány ziháló teste, szorongató hüvelyizmai, a hangja, s az egész, orgazmusban úszó lénye, hogy szinte új erőre kapott, s fáradhatatlanul, iszonyú sebességgel dugta. Elmondhatatlanul inspirálta a tudat, hogy ilyen hatással képes lenni egy ilyen csodás nőre. Érezte, hogy közeledik az ő perce is, ám a heves mozdulatok miatt már eléggé ki volt merülve, s így kissé nehezebben jutott el kilencventől a százig, habár már a spermaáradat előjelei igencsak mutatkoztak. Reni azonban már lassan túl volt a földindulásszerű élvezeten. Légzése kissé lassulni látszott, gerince is újra normális formát mutatott, habár hüvelyizmai még mindig össze-összerándultak.
Laci ekkor még erősebben próbált mozogni, hogy hátha újabb gyönyört okozhat a lánynak, hiszen érezte, már csak másodpercei vannak hátra, s szerette volna, ha egyszerre élik át a mindent elsöprő beteljesülést. A hirtelen ütemváltástól azonban kicsusszant szerszáma a lucsokban úszó punciból, s a duzzadt, nyirkos ajkacskákon siklott végig. Ili érezte mindezt és hátra fordult, hogy lássa, mi miatt történt. A fiú épp akkor próbálta sietve visszatolni, ám a nő mozdulata miatt másodjára is mellé ment.
- Várj édes, azonnal élvezek én is – próbálta rávenni kedvesét, hogy forduljon újra a kellő pózba. – mutasd a kis puncid, mindjárt…
- Hagyd csak drága – csattant fel Reni hangja és egy hirtelen ötlettől vezérelve azonnal a srác mellé guggolt. Megmarkolta a lüktető hímtagot, a száját nagyra nyitva egészen oda hajolt. – Spriccelj bele a számba te édes! Élvezz ide, érezni akarom a spermád ízét! – közben pedig gyors ütemben kezdte izgatni a srác farkát.
Látszott, hogy Lacinak azonnal vége lesz. Lihegése morgó nyögésbe ment át, fejét hátra vetette és átadta magát az élvezetnek. Fantasztikusan ügyes kezei voltak a lánynak, olyan hévvel, mégis olyan finoman siklottak ujjai a szerszámán, a makktól egészen a tövéig, hogy ha akarta volna sem tudta volna tovább tartani magát. Testének minden izma megfeszült, farka pedig hatalmas sugárban lövellte ki spermáját, egyenesen a lány ajkai közé, újabb és újabb adagokban.
Két perc múlva még mindig apró rángások futottak át az izmain. A lány már mellette állt mosolyogva, de kezével nem eresztette a lassan ernyedő szerszámát, lágy, lassú mozdulatokkal kényeztette. Aztán kifújták magukat, váltottak egy hosszú csókot, s magukra vették a ruhákat. Ekkor gondoltak csupán arra, hogy kissé körül is nézzenek, hiszen az elmúlt percekben teljesen megszűnt számukra a külvilág. Szerencsére semmilyen jelét nem látták annak, hogy bárki is felfigyelt volna rájuk. A tópart felől zeneszó hallatszott, ami elnyomhatta az esetlegesen hangosra sikeredett nyögdécselésüket, s a szexcsata egyéb jellegzetes hangjait.
Lassan, imbolygó lábakkal, karöltve indultak vissza a sétányra. Az embereknek sejtelmük sem volt, hogy ez a pár néhány perce a gyönyörök legfelső csúcsain járt. Laci odafordult, hogy újabb csókot leheljen a lány szájára, s észrevette, hogy a mellkasán két feltűnő folt éktelenkedik. Figyelmeztette is a lányt, aki csak legyintett mosolyogva, s vállat vont. Majd megszárad – gondolta.
Ahogy maguk mögött hagyták a tavat, egy ismerős páros jött velük szembe. Furcsán, fátyolosan csillogó szemekkel, szélesre húzott szájjal közeledtek a fiatal szerelmesek, aki szintén felismerték őket. Ahogy elhaladtak egymás mellett, egyszerre tört ki a könnyed nevetés mindannyiukból. A fiatal lány blúzán hasonló foltok látszottak, mint ami Reni mellkasát díszítette…


Nézd meg ForestGhost többi szexi történetét is!