Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2708
Szavazatok: 9
Feltöltve: 2016. június 13.

Ujjé, a ligetben nagyszerű! I.


Reni jó kedéllyel nyalt bele a frissítő gombócba a tölcséren. Kényelmes, lenge ruhájába lágyan kapott bele a meleg, késő tavaszi fuvallat. Míg a fagylalt aromáját ízlelgette átéléssel, magához húzta Lacit, aki vele lépkedett a tapolcai sétányon. Pár napja ismerte meg a srácot, aki már szavaival is kellemes benyomást tett rá. Beszélgetéseikből csakhamar személyes találkozó lett, s olyannyira megkedvelték egymás vibráló társaságát, hogy meg sem álltak az ágy hívogató öleléséig. Fergetegeset szeretkeztek gátlások és tabuk nélkül, felszabadultan, forró ösztönökkel.
Most, második találkozásukon arra gondoltak, kissé jobban megismerhetik egymást egy romantikus kis séta alatt, a napsütötte Tapolcán, az erdővel ölelt parkban. Laci közelebb húzódott a lányhoz és lágyan átölelte, jobbjával átkarolta annak csípőjét. Fagylaltjából épp egy jókora olvadt csepp készült lefolyni a tölcséren, amit még idejében kanalazott be a nyelvével.
A lány épp akkor nézett oda, s kellemes bizsergés futott végig a combjain. Ahogy a fiú nyelve nagyot nyalt a masszába, eszébe jutott, amikor az ő altestén játszadozott a fürge, izmos kis testrész. Fenomenálisan felkorbácsolta a gyönyörre éhes csiklóját, amire azóta is kéjesen gondolt vissza. Ahogy nézte kedvesét, lágyan beleharapott saját ajkába, s huncut szemekkel figyelte, szinte sóvárogva, amit a srác csinál. Laci észrevette, hogy Reni őt nézi, s mosolyogva viszonozta a pillantást, miközben ajkáról próbálta eltüntetni a ráfolyt édességet. Ahogy kedvese tekintetét viszonozta, észrevette, hogy annak szemében különös fény csillog. Közelebb vonta hát a lányt és csókra kínálta a száját, amit azonnal meg is kapott. Fagylaltkrémtől nedves ajkain előbb lágyan, finoman futott végig Renátai nyelve, majd pedig találkozott az övével, s forró csókban végződött a perc.
Ahogy újra egymásra nézek kedvesen, a srác belemarkolt a lány formás fenekébe, ujjait erősen belemártotta annak húsába, hogy a bugyija becsusszant annak szeméremajkai közé. Ő felszisszent egy pillanatra meglepetten, mivel az érintés is kifejezetten jól esett neki, s a kagylócskák közé furakodott ruhadarab is izgalomba hozta. Szemeit kissé kikerekítve Lacira nézett kacéran mosolyogva, s tettetett feháborodással rá szólt:
- Hé, mit merészelsz?
- Bocsi, összetévesztettem a két nyalni való dolgot – felelte az kedves pimaszsággal
A lány szélesebbre húzta a száját, s közelebb vonta magát, szeméremcsontját egészen a fiú nadrágjához szorítva.
- Szóval, nyalnivalót keresel? – kérdezte hunyorgó szemekkel – Ott a fagyi a kezedben, kiélheted magad!
- Jó gondolat! - Vágott vissza a másik, szintén szűkre húzott tekintettel, csibészes mosoly kíséretében, s látványosan, lassan, pajkosan belenyalt a tölcsér tartalmába, hogy a gombócban szinte felnyögtek a mazsolaszemek.
Reni hosszan nézte, ahogy Laci nyelve szemtelenül kanyarog, s libidója emelkedni kezdett. Csípőjét kissé megemelve odasimult kedvese nadrágjához, majd néhányszor fel-le ringatta altestét. Érezte, ahogy hozzádörzsölődik a félkemény szerszámhoz, ami egyre duzzadt az erotikus érintéstől. A fiú ekkor magához húzta és bizsergető hanggal odasúgta neki:
- Legszívesebben most azonnal megdugnálak…
- Nem lenne ellene kifogásom… ha nem itt lennénk – lehelte vissza vibráló hangon a nő. – Szeretnélek magamban érezni – búgta, s határozottan rámarkolt a nadrág szorításában ágaskodó hímtagra.
- Sokan vannak – felelte kissé lemondóan a fiú, miközben körbekémlelt. Egy negyvenes pár épp rájuk nézett alig tízméternyi távolságból, s arcukon látszott, hogy egyértelműen észrevették Reni szemérmetlen mozdulatát. – Bírjuk ki még egy kicsit, míg hazaérünk. Aztán úgy megduglak, hogy nem térsz magadhoz! – súgta oda pajzánul.
- Utálok várni – csattant vissza a lány hangja, némi őszinte türelmetlenséggel fűszerezve, de még mindig mosolyogva – amikor így be vagyok indulva!
Sajnos azonban, a park tele volt emberekkel, így tovább indultak kéz a kézben. Lassan lépkedtek, miközben a játszótérnél maguk mögött hagyták a csónakázó tavat. Reni néhány lépés után halk morgást hallatott.
- Mi baj? – kérdezte a srác
- Teljesen nedves vagyok. Át van ázva a bugyim.
Laci megállította a lépéseit és szembe fordult a lánnyal. Tekintetét lassan megjáratta annak formás csípőjén, domborodó szeméremcsontján, majd szeme a mellein át a lány tekintetére vándorolt. Egy tört másodperc alatt körbepillantott, s amint látta, hogy jelenleg senki nem nézi őket, közelebb lépett, a lenge ruhácska alá nyúlva ujjai belesiklottak a falatnyi tanga alatt harmatozó húsos punci kagylócskái közé. Maga is meglepődött, hogy mennyire síkos és csatakos volt. Két másodpercig járatta az ujjait a gyönyörre éhes kis nyíláson, majd visszahúzta.
Reni közben kissé meglepődve a hirtelen jött, ám annál kellemesebb érintéstől, szemeit és száját egyszerre nyitotta tágabbra, mintha mondani akart volna valamit. Talán tiltakozni is eszébe jutott, hiszen nem tudhatta, hányan látták a szexi tevékenységet, ami semmilyen módon nem illett egy forgalmas közterületre. Azonban mégis tovább szította a tüzét ez a tudat, hogy ez itt és most történik. Módfelett izgatónak találta az egész szituációt, így szavak helyett csupán egy szaggatott, erőteljes sóhajt hallatott. Aztán Laci visszavette ujjait és lassan, kimérten szájához emelte, s átéléssel megnyalta. Szinte megrészegítette a lány nyálkás nedvének illata és íze. Felspannolta a tudta, hogy kedvese ennyire kívánja őt.
Ismét szétnézett, majd megfogta a lány kezét és sejtelmes pillantást vetett rá.
- Gyere velem – szólt és maga után vonva párját, megindult a fék felé.
- Hova viszel? – kérdezte az érdeklődve, miközben határozott léptekkel követte a srácot.
- Szerinted? – nézett vissza sanda tekintettel. – Szétnyallak, mint cári paraszt a kétkopejkást!
Renáta talán szólt volna valamit, de mindössze egy halk kuncogással nyugtázta, hogy végre csillapíthatja izzó ágyékának tüzét, habár még sejtelme sem volt arról, mire készül Laci.
Még száz métert sem mentek a dombnak felfele, amikor megálltak. Valamelyest beljebb haladtak az éltes tölgyfák közt a domboldalban, s még tisztán látszottak a parti sétányon bóklászó emberek, a játszótéren nyüzsgő gyerekek, s az őket felügyelő szüleik, na meg a tavon csónakázó párok, amikor Laci magához vonta a lányt.
- Úgy tudom, szereted az izgalmas helyeket. – súgta a fülébe mosolyogva, s ha már ilyen közel hajolt, nem állta meg, hogy mondandója végeztével annak cimpájába ne harapjon lágyan. Puhán puszilgatta a fülecskét, majd a nyakát kezdte ingerelni apró csókokkal, s a fogaival. Élvezettel beszippantotta Reni bőrének édeskés, finom illatát, s érezte, ahogy a lány testén kellemes remegés fut keresztül. – Itt és most az enyém leszel! – morogta halkan, miközben ajkai egyre a nyakacska bőrét rágcsálták óvatosan.
Reni halk nyöszörgéssel adta át magát Lacinak, s utolsó mondata végképp felfokozta a vágyait. Ő is erre várt, hogy vaginájában érezze újra a kőkemény szerszámot. Mégis, egy picit próbált kacérkodni, s egy vibráló lihegésben elnyúló mosollyal válaszolt:
- És ha nem akarom…. ahhh… - haltak el szavai azonnal, mert a fiú közben jobb kezét ügyesen betolta a combjai közé és egyetlen mozdulattal felcsúsztatta két ujját a forró hüvelyébe. Egész teste összerezzent a váratlan, de igen jó érzéstől. Szabad keze öntudatlanul is saját szeméremajkához tapadt egy pillanatra, s látszott rajta, hogy azonnal élvezni szeretne.
- Mit is mondtál? – hunyorgott suttogva, kimérten a srác, majd ujjait egészen a hüvelyfal felső részéhez tapasztotta, s finoman rezegtetve azokat, ingerelni kezdte a sikamlós barázdákat. – Szóval, hagyjuk?
- Ne… Meg ne próbáld… abbahagyni… ahhh… – nyögdécselte lihegve Reni, míg lábaival nagyobb terpeszt vett fel, hogy kedvese jobban elérje a legérzékenyebb helyeket is, kezeivel pedig egyre erősebben szorította a fiút. Az pedig egyre határozottabb mozdulatokkal ujjazta a végletekig felizgatott puncit.
Ahogy a lány egyre gyorsabb ütemben vette a levegőt és hangja meg-megcsuklott, Laci érezte, ahogy kedvesének kéjnedve már a kézfején folyt végig. Még sebesebb iramot diktált ujjainak, amitől Renáta lábai csaknem összerogytak. Már szinte nem is lihegett, egyetlen hosszú, szakaszos nyögéssel szaladt ki szájából az első édes orgazmus. Lacinak meg is kellett tartani őt szabad kezével, miközben elégedetten érezte, ahogy a hüvelyizmok apró, görcsös rángásokkal tudatták ujjaival kedvese beteljesülését.
Ahogy a lány orgazmusa alább hagyott, ő is lassított. Puhán masszírozta a punci belsejét, tenyerével pedig a szeméremajkak közt duzzadó csiklócskát ingerelte óvatosan. Reni még mindig félig nyitott, remegő szájjal kapaszkodott a srácba. Alig élvezett el, máris újabb hullámát kezdte érezni a gyönyörnek. Ügyes keze volt a fiúnak, tudta, miképp lehet szinten tartani és fokozni a kielégültség-érzést. Ahogy a hüvelyi orgazmus heve lanyhult kissé, úgy keletkezett testében egy újabb, frenetikus érzés, amit a csikló masszírozásával közös, lyukacskájának ingerlése váltott ki. Teste újból forrósodni kezdett, s érezte, hamarosan kezdetét veszi egy újabb leírhatatlan lebegés.
Ekkor a fiú ujjai megálltak. Arca sem tapadt a lány nyakához, picit eltávolodott onnan. Reni kissé öntudatlanul, de meglepve oda fordult, majd pedig abba az irányba, amerre Laci nézett.
Folyt. köv...

Nézd meg ForestGhost többi szexi történetét is!