Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4191
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2016. március 19.

Idegenek az éjszakában 1. rész

Idegenek az éjszakában 1. rész

Ez is egy olyan testen kívüli élmény volt, amit csak akkor él át egy férfi, amikor a vérében dübörgő tesztoszteron már teljesen elvette az eszét. Az autóban ültem, útban a titkos találka felé, amikor először futott át az agyamon, hogy mire is készülök valójában. Különben nem szoktam pár perces beszélgetések után kocsiba vágni magam, hogy idegenekkel szexeljek, de most ez volt a helyzet.

Míg a megbeszélt cím felé hajtottam, éreztem, hogy a halántékomban dobog a szívem, ugyanakkor a farkam már szinte szétfeszítette a nadrágomat. Miután megérkeztem a megbeszélt helyre, és leparkoltam az autót, vettem pár mély lélegzetet, hogy kicsit összeszedjem magam. Addigra a farkam már teljesen eláztatta a nadrágom, így kissé kényelmetlenül, a meredező szerszámomat és az átnedvesedett szövetet ügyetlenül takargatva indultam el a lépcsőház felé. Végtelennek tűnő percek teltek el, mire felértem a hatodikra, ráadásul közben két idős asszonnyal is találkoztam, akik előtt alig-alig tudtam leplezni a gerjedelmemet.

Aztán végül odaértem az ajtó elé, és bekopogtam. Némi motozás hallatszott a lakásból, majd egy velem egykorú, 30-as srác ajtót nyitott. Sportos testét csak egy derekára tekert törölköző takarta el valamennyire, látszott, hogy éppen most lépett ki a zuhany alól. A megbeszéltek szerint csak biccentettünk egymásnak, és kezet fogtunk, de egy szó sem hangzott el közöttünk. Intett, hogy kövessem a folyóson, és megmutatta, hogy hova tegyem le a kabátomat és a cipőmet, aztán egy ajtó elé vezetett.

A szobában, ahova benyitottunk, kellemes félhomály fogadott. Nem titkolt meglepetésemre, ott éppen a megbeszéltek szerinti helyzet kezdett kibontakozni. A szoba közepén egy széles franciaágy állt, amin egy a negyvenes éveiben járó, teltkarcsú asszony térdelt, az ajtó felé fordulva. A szemeit vastag fekete bársonymaszk takarta, amin nem láthatott keresztül. A maszktól eltekintve teljesen meztelen volt, hosszú dús haja kiengedve omlott a vállára és hatalmas melleire.

A srác leoldotta magáról a törölközőt, és intett, hogy én is vetkőzzek le. Miközben egymás után dobáltam le magamról a feleslegessé vált ruhadarabokat, ő a nőhöz lépett és annak kezét a meredező farkához irányította. Amikor már én is meztelenül álltam a szoba közepén, szintén égnek meredő fasszal, jelzett, hogy lépjek közelebb, és foglaljam el a helyem a nő balján. Ahogy melléjük értem, a nő kezét a farkamhoz irányította, és az ujjait a makkom köré igazította.

Továbbra sem hangzott el egyetlen szó sem, a nő pedig némán verni kezdte a farkunkat. Pár pillanat után a szobát fülledt sóhajok hangja töltötte be, aztán a srác lassan hátrébb húzódott, és a nő másik kezét is a farkamhoz vezette. Ő szembe fordított egy fotelt az ággyal, és kényelmesen elhelyezkedett. Aztán mintha csak egy pornófilmet nézne, verni kezdte a faszát, majd találkozásunk óta először, megszólalt: „Szopjad!”.

Nézd meg Péter többi szexi történetét is!